Намаления 2012

• 104 136
  • 765
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Да питам някой да знае кога Тера нова минават в 70% намаление? Гледам, че  Калиопе вече пуснаха до 70% днес в мола на Стамболийски, че ходих да си заменя една рокля, но Тера нова само пренареждаха. Дебна една жилетка която намалиха на 80 лв, но нещо не ми се дават толкова за нещо от там.
Миналата година беше от 01-02.01. Предполагам, че и тази година ще е така.  Peace

# 511
Някой да е ходил скоро в уайкикито дали има намаление???

# 512
  • София

Зара- започвам да си мисля, че нещо не ми е наред на мен, ми не ме кефи тоя магазин, никога нищо не ми харесва...не знам защо така...Чета ви, хвалите го, чакате намаления...ми влизам и...излизам...

Това все едно аз съм го писала.  Joy

newsm62 значи не съм само аз в графата нищо не ми харесва тук.

Том Тейлър намаление на всичко - 30% до 31.12.

# 513
Вчера си бях харесала едни обувки в " Джани", но не знаех кой цвят да взема, комбинираха се добре с чанта от Калиопе. Реших да помисля и утре, т.е. днес да купувам.
Днес в МОла на Стамболийски  си купих обувките, но в Калиопето се оказа, че са свършили модела чанти, във всички цветове. Странно/ имаше поне 10-12 бройки/. Помолих да попитат в другите магазини, има ли останали от модела, в кой цвят, дали  и до къде да се разхождам. В Сердика  също бяха свършили, само на Цариградско шосе бяха останали в бяло. Отидох в Калиопе на Цариградско, в момента, в който купих чантата, бяха останали 5-6 бр. ги смъкнаха от щендера и прибраха. Странна политика newsm78
Да не коментирам, че съм толкова разсеяна от бременността, че си бях оставила портфейла на касата и го бях забравила, докато гледах коланите под касата/ вече бях платила чантата/, добре че една клиентка го видя и попита на кой е.........девойката на касата си мълчеше........не го е видяла, или се направи на приятно разсеяна..........не разбрах, но останах с неприятно впечатление.
Нищо особено, не видях в уайкикито намалено.

# 514
  • UK
Някой да е ходил скоро в уайкикито дали има намаление???
Те отдавна имат сякаш намаление (не обърнах внимание за %), но аз, там не харесвам почти нищо и не мога да помогна с по-точно инфо Crazy

# 515
  • Пловдив
Уайкикито беше преди 2 дена с 30 % намаление, но не на всичко.

# 516
  • софия
Извинявам се ако е споменавано назад това намаление, но днес баща ми купи за дъщеря ми страхотна пижама, мекичко халатче за като се изхлузи от леглото и нехлъзгащи се чорапки от Ямамай (YamamaY) oт The Mall (на цариградско) за 75 лв.

За да съм по-точна намалението е от 50%.

# 517
  • София
Адидаса от 2 ри аЯнуари влиза в 40 процента, вътрешно инфо  Wink.  

Супер, а това за кои Адидаси се отнася, защото съм забелязала, че има няколко, които са верига, например Сердика и Витошка, а този в Дъ Мол има съвсем различно зареждане и май не е към тях newsm78 Знам, че са различни вносители newsm78

# 518
Е, благодаря момичета, успокоихте ме  Hug
Уайкики-то стартира с намаления от 30% още с отварянето. На някои неща...Имаше и намалени с по- висок % дрехи. Аз например взех дънки, 2 пролетни панталона и бяла памучна риза за баткото с 59% намаление- всичко на цена по 10.90лв. Чакам да намалят спортните дрешки, да взема анцузи и блузи за игра, че умаляват.
Да и магазините на Адидас са с различни цени. Преди време издирвах едни кец-балеринки. Еййй, обиколих де що има техни магазини. Имаше намалени и НЕнамалени, от тези, дето търсех. Точно от Сердика ми запазиха въпросните на Витошка, та ходих до там да си ги взема  Peace Те пък се оказаха толкова неудобни- хич не си струваха търсенето  ooooh!

# 519
  • У дома !
Аз също останах Разочарована от ЗАРА, бях си харесала един топ  на сайта им ,и като отидох там  видях че не е намален а  беше сложен в сектора Нова Колекция , а пък н саита им беше намален, попитах едно момиче и то каза че нямали друг подобен , което много ме изненада, как на сайта е намалено , а в магазина не е ? Confused Confused
На мен днес ми направи същото впечатление за едно поло.....зная,че със сигурност е от старата колекция....а днес го видях на закачалка на която отгоре пишеше Нова Колекция..... Naughty Crossing Arms
В Кенвело докато купувах една блуза,един от продавачите дойде и взе всички останали и ги занесе на друг до касата,който ги вкара някъде на вътре в склад или нещо подобно......просто навсякъде се опитват да правят номера и да ни измамят ...това си е.....практика в БГ
В Оусхо има страхотни неща,но и с намаление ми идва доста скъпичко.

# 520
  • 1st floor
Основния вносител на адидас командва цените във веригата и франчайза. Останалото са прекупвачи, които купуват от него на по-нисък процент отстъпка, те вече мога да преценят какво намаление да си направят, по-малко или по-голямо.
Турчина, който внася адидас за България е голяма сръндза и рядко пуска повече от 30-тина процента.  Crossing Arms Учудих се на тези 40, дано е истина. Или става дума за прекупвач? newsm78

В Калиопето всичко, което загледах не е никак намалено на 50%  Crossing Arms .

# 521
Видях рекламен банер за зимно намаление в НМ, но на сайта нищо няма.

# 522

На мен днес ми направи същото впечатление за едно поло.....зная,че със сигурност е от старата колекция....а днес го видях на закачалка на която отгоре пишеше Нова Колекция..... Naughty Crossing Arms
В Кенвело докато купувах една блуза,един от продавачите дойде и взе всички останали и ги занесе на друг до касата,който ги вкара някъде на вътре в склад или нещо подобно......просто навсякъде се опитват да правят номера и да ни измамят ...това си е.....практика в БГ

Какви нови колекции?  newsm78 Не знам в Сф как е, нямам наблюдения, но в Бургас всичко е на аутлета аутлета, особено пък при намаления.  Naughty

# 523
Здравейте,

Честити Коледа и начало на намаленията  Hug

Забелязали ли сте дали във Furla има намаление?

# 524
  • UK

Какви нови колекции?  newsm78 Не знам в Сф как е, нямам наблюдения, но в Бургас всичко е на аутлета аутлета, особено пък при намаления.  Naughty
В Бургас, аутлет ли, има на ZARA? Защото във Варна си е редовен магазин и имаше някакво зареждане на Новата Пролетна колекция Thinking

Общи условия

Активация на акаунт