Намаления 2012

• 104 124
  • 765
  •   1
Отговори
# 555
  • София
А някой знае ли къде има магазин на St.Oliver, освен този в аутлета зад Метро? мерси!

На Витошка мисля,че има такъв магазин Naughty

Не,няма такъв магазин.Дрехи на тази марка има в Пек енд Клопенбърг  Peace

# 556
знаете ли утре дали ще работят моловете?

# 557
  • София
моловете няма да работят на 01.01.13г.

# 558
моловете няма да работят на 01.01.13г.
мерси

# 559
  • Пловдив
знаете ли утре дали ще работят моловете?

зависи в кой град и кои молове. в пловдив мола ще отвори в 13 часът на 1 януари. според мен и в софия ще отворят, но по-късно, няма как да изпуснат пазаруването за васильовден  Mr. Green

# 560
  • 1st floor
Честита нова година, момичета!!!  Hug

Много здраве, щастие, късмет...и успешно пазаруване!!!  Laughing
Сердика и ЦУМ днес няма да работят, почиват! Но от втори се надявам вече на по-сериозни намаления. Харесах едно кожено яке в Манго, да видим дали ще ме огрее... Twisted Evil
Някой има ли инфо дали Мола на Стамболийски днес ще е отворен? newsm78

# 561
Мисля, че трябва да е отворен. Помня, че за киното мернах разлепено инфо, че на 01.01 ще е от 13.00 часа. Дано не греша.

# 562
За много години момичета!  Hug

Относно моловете - ще работят, но има вероятност да има много затворени магазини. Всеки собственик сам си решава дали да работи или не...

# 563
Честита нова година, момичета!!!  Hug

Много здраве, щастие, късмет...и успешно пазаруване!!!  Laughing
Сердика и ЦУМ днес няма да работят, почиват! Но от втори се надявам вече на по-сериозни намаления. Харесах едно кожено яке в Манго, да видим дали ще ме огрее... Twisted Evil

Не се надявай, обикновено по-сериозните намаления започват след първата седмица на януари, а от средата на месеца вече стигат 70%. Поне така беше предишните години.  Peace
За много години!  santa2

# 564
  • 1st floor
Хм!!!  Crossing Arms Пък аз се бях засилила още утре за един тур!!!  hahaha

# 565
  • Ланкър, планините Овнерог
Във Фейса се мота някакъв банер, че са започнали били намаленията в H&M. На сайта не виждам намаления, може би в магазините им на място само.

# 566
Кога започват намаленията из моловете предимно? Аз си мисля, че вече като мина Коледа и НГ и трябва да започнат да падат цените или пък още е рано?  newsm78

Последна редакция: вт, 01 яну 2013, 19:37 от medissa

# 567
Честита Нова година!Да е мирна и успешна!
И аз ще изчакам втората половина на януари.

# 568
Аз пък се чудя, ако изчакам, ще остане ли нещо за купуване или всичко ще бъде плячкосано smile3533

# 569
В ХM  има намаления. преди яколко дни от Варна купихме доста неща.
Отново призовавам да си "отваряте очите" на касите, като купувате от намаленията в ХМ, много често забравят да маркират намалението.
Пак ми се случи и този път се усетих доста далече за връщане, а разликата беше 20 лв  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт