Намаления 2012

• 104 133
  • 765
  •   1
Отговори
# 600
а къде се продават неща с марката Jack Wolfskin? имат ли си магазин или не? харесах едни ботуши за   детето ми в Австрия по коледа, но не бяха намалени още и не ги взехме ... , а са си скъпички , та се надявам тук да ги открия

От Humanic съм купувала сандали за мъжа и детето, може сега и обувки да има.
За Mango - вчера си купих някои неща, имаше размери и избор!
В Zara - добро намаление за чантите, ако някой търси...

# 601
Аз вчера бях в мол Сердика и в Adidas имаше -25%, аз докато не стане поне -40% дори и не влизам. В Puma имаше до -50%, купих си горнище с цип черно за 64 лв, имаше намалени клинчета къси дълги, 3/4 на -50% (39 лв) и потници и спортни сутиени на -30%.

В Nike имаше до -30%  но вътре не намерих нищо намалено.

В H&M имаше някои много намалени артикули примерно от 60 лв на 20 лв, но имаше и със символични намаления или без никакво намаление.

В Miss Sixty имаше -30%, някой има ли наблюдения дали други години са имали по-голямо намаление?

# 602
  • София
А в  oviesse всичко ли е на -50% или само на някои артикули? Миналата седмица реално беше -30 %. Интересуват ме детските им дрехи и ще съм благодарна, ако някой сподели!

# 603
  • София
 А  дали има някакво намаление в Сваровски??? Thinking

# 604
  • 1st floor
А с Уайкики-то какво става? Чакам едно детско яке, в момента е на -30, ама ми се иска още... Blush

# 605
мами, в детската Зара нещо нещата ми се сториха с отвратително качество newsm78
а Окаиди кога им е финалното намаление/миналата година бе по това време и наистина повечето неща бяха на по 80% и определено си заслужаваше

# 606
До 50% намаление има в Промод, магазинът им от Сердика е преместен на първия етаж в Мол София.
Манго правят до 70% мисля, че към края на месеца. Вчера взех един панталон от там, но и понататък ще ги проверя Simple Smile В Орсе също има намалениа до 50%, там винаги има много добри попадения Simple Smile

# 607
А  дали има някакво намаление в Сваровски??? Thinking

И аз ги дебна, засега няма...  Thinking

# 608
Момичета, да сте видели дали е зпочнало намаление в Еcco?Обикновено правят 30 процента в средата на януари, но не съм проверявала тази година.Моля,ако някой забележи да сподели  Hug

# 609

В Miss Sixty имаше -30%, някой има ли наблюдения дали други години са имали по-голямо намаление?

Миналата година имаха -50% около средата на януари.  Peace

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 15:48 от Анонимен

# 610
  • Пловдив
мами, в детската Зара нещо нещата ми се сториха с отвратително качество newsm78
а Окаиди кога им е финалното намаление/миналата година бе по това време и наистина повечето неща бяха на по 80% и определено си заслужаваше

ние още сме на бебешка зара и много си ги харесвам. от бенетон, мадъркеър, окаиди - зара са ми номер 1 заедно с окаидито. и аз чакам минус 70 на окайди - ако имат инфо..последно преди 3 дни бяха на минус 50 за някои артикули... Whistling

# 611
И на мен Зара ми е сред детските фаворити,но и аз тази година съм нещо разочарована от намаленията им....

# 612
В H&M бельото намалено ли е?

# 613
част от него е намалено....малка част Peace

# 614
В Овиезе всичко е на 50%/за децата дънките за по 13лв,якета по 25-30лв и т.н./ от вчера
В Сваровски намалението започна също от  вчера,но в Пловдив още нареждаха витрината,би трябвало днес вече всичко да е изложено.Аз лично чакам 50% там
Някой да сподели за Бата и nine west

Общи условия

Активация на акаунт