Намаления 2012

• 104 122
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Забравих да пиша за Окайди-все още са до 50%/реално не повече от 30%/

# 616
Сега бях в ХМ в мола на цариградско. Отвратителни парцали са останали и то такива, които бяха и на предните намаления. Явно всичко хубаво е обрано за дни. На 30.12 бях във варненския магазин и имаше страхотни неща, но малкият беснееше, а мъжът ми нервничеше и не можах да се развихря.

# 617
  • София-Младост
В Сердика имат ли магазин, или само в ССS?

# 618
  • I want it all and I want it now.
Нямат в Сердика.

# 619
Разочарована от намалението на Теранова на Пиротска, специално ходих до там.
Тези хора лъжат с това намаление, категорична съм, уж до 70%, но аз такива дрехи не видях.
Началото на декември си купих клин, шапка и калци. Клина си е на същата цена 30,00лв, не е коригиран, шапката имаше май 2лв намаление. Калците, интересното е, че им бяха сложили цена 19.99 намалени на 9,99, а аз ги купих за 14.99 мисля, не бих дала 20лв за тях. Казах на продавачката, че лъжат с намалението, взе да ми се кръсти и присмива, не било възможно, много невъзпитано се държа.
Детското взех едно долнище за 10лв и поло за 7лв. Имаше някакви дънки за по 15-17лв, някои от тях и да ми подаряват не бих взела. Другите намалени уж цени.........не ми се сториха атрактивни, за да ме изкушат парцалите им.
Общо взето напразно ходене.

# 620
амм защо така навсякъде намаленията са частични и не повече от 30% реално newsm78 newsm78 newsm78

# 621
В темата ми излиза банер за Комсед, че има намаление на всичко -40% от 5то до 10ти януари

# 622
В Манго май си е реално, днес се метнах до там и видях ХЛ-ско червено яке...вече е мое... Embarassed
Овиесе има и в Карфурския мол.
Да, ще има намаление на всичко в Комсед, но дали няма да покрият половината стока се чудя  newsm78

# 623
  • софия
Да ви кажа за Овиезе - намалението е 50% от по-високата цена  Laughing
До вчера имаше намаление от около 20-30% и почти по всички дрехи  има 2 цени....нооо се взима високата, демек първоначалната цена
В магазина на Сити център още сменяха цените..и беше разровено всичко.

о да..и в Комсед влязох. вървеше трескаво прибиране на част от играчките, опаковане и ... в склада  Laughing

Последна редакция: чт, 03 яну 2013, 21:01 от Жени_К

# 624
В Оviesse най- вероятно ще има скоро и -70%. И миналата година около Коледа започнаха да намалят и за няколко седмици стигнаха до -70%. Тогава целият магазин е намален и човек намира страхитни неща на много ниски цени Simple Smile Ако не бързате да купите нещо по-добре почакайте Simple Smile

# 625
  • София
Миналата година на намалението в Комсед в началото на годината си имаше според мен доста голяма част от артикулите им. Но знае ли човек, както са тръгнали с излагацията на Коледното намаление Thinking

# 626
Тази вечер сменяха всички етикети, не знам дали няма да сложат завишени цени, от които да намаляват после...макар че миналата година всичко си беше ОК на намаленията....за Комсед говоря

# 627
  • София
Ще ги видим (Комсед). Че на коледното намаление бях супер възмутена, като видях едно от телефончетата на Фишър прайс намалено на 26лв. от 49лв - точно 2 дена преди това го гледах в Хиполенд и Джъмбо на 25лв Shocked

# 628
Момичета в мола на Стамболийски работи ли още бебешкия Fox, някой каза, че били затваряли или греша?

# 629
  • SOFIA

Само в ССS и  в  The Mall .

Общи условия

Активация на акаунт