Намаления 2012

• 104 116
  • 765
  •   1
Отговори
# 645
Някой да знае откъде мога да намеря евтини анцузи за момче на 2г и половина. Дали във Фокса има нещо останало?

Т.е. Какво разбираш под евтини?
Защото сега има различни оферти на доста места?

# 646
  • Бургас
Е, не изчаках намалението в Адидас да стане -40% и днес се сдобих с дълго чаканите маратонки.  Heart Eyes
А и току-виж, ако чакам, моят специфичен номер да беше свършил. Без това се оказа, че има само един чифт, в само един от магазините.  Laughing

# 647
Вчера бях в h&m, Zara, Waikiki в Сердика център. Намаленията на този етап не струват. Частични са, т.е. повечето дрехи не са намалени, а на намалените процента е доста малък - около 25%, тези с по-голям процент с лупа да ги дириш. Аз лично ще изчакам с пазаруването  Peace

Някой знае ли какво е намалението на детските дрешки в Карфур?

# 648
Поне преди Нова година намалението в Карфур беше невероятно мижаво. Част от дрехите имаха намаление ДО 30% и за мен лично нищо не си заслужи парите. Ще си чакам аз май лятното намаление.
Уайкикито беше горе долу пак така. Имаше доста намалени неща, но за мен не бяха намалени достатъчно, за да си купя нещо. Отидох предимно за мъжки дънки, но такива намалени нямаше. Иначе от детското имаше страшно много намалени неща, но както вече казах, не доататъчно за моя джоб  Peace

# 649
В Уайкики има анцузи, 15-на лв. за долнище и толкова за горнище, мисля, че е съвсем ОК. Поне в кварталните магазинчета продават китайско и турско за повече пари, та...тези ми се струват прилични като цена. За по- малки дечица, да...аз гледах за баткото, но за него са по- скъпички. Преди седмица- две имаше анцузи, намалени на 22.90лв. , но не знам дали има останали от тях.
За Комсед, има нещо вярно, че вдигат цените преди намаления. Аз ще отида, за да нагледам разни набелязани неща, но може и да са скрити. Бебешките неща отдавна не ги намалят, помня първите намаления, за откриването на този в Ская, само тогава бяха включени, обаче тогава падна голямо пазаруване, всичко се изкупи са отрицателно време. Явно се скръндзят вече... Дрехите в Комсед са Миноти, главно- неоправдано високи цени, според мен поне. Дори намалени на половина, пак не ме блазнят. Но пък бельото и др. дрешки може да си заслужават на намаления.

# 650
От коментарите тук за Манго останах с впечатление,че ще се сдобия с нещо,но уви днес не успях да се харесам с нищо Sad Какви са тея пуловери където ги правят за ръст 1,50 ? Или са широки и къси или са просто много къси  Rolling Eyes
Взех си плетен елек от Уайкики и комплект сутиен и бикини от Ню силует.  Sunglasses

# 651
  • Варна
Цъфс, само да уточня,че Уайкики са турска  марка - това във връзка с кварталните магазини.

# 652
  • Berlin
Ето това взех аз от Зара, но още есента на редовна цена. Много плътна материя, доволна съм.

# 653
Момичета, има ли намаления в LTB?

# 654
  • Пловдив
Цъфс, само да уточня,че Уайкики са турска  марка - това във връзка с кварталните магазини.

Така е, но качеството им е далеч по добро от турското в кварталните магазини. И не само качеството-и на вид в Уай Кики са по хубави. Както и от Китайско до Китайско има голяма разлика.

# 655
  • София
Момичета, има ли намаление в ECCO?

# 656
За разликата между китайско и китайско и турско и турско идеше реч...Знаем, че турците правят едни от най- качествените дрешки принципно, китайците пък бълват количества, но...не всичко е с качество  Peace

# 657
  • София
Момичета, има ли намаления в LTB?
Има, ако не се лъжа пишеше до 50%, в мола на Цариградско.

# 658
  • 1st floor
От коментарите тук за Манго останах с впечатление,че ще се сдобия с нещо,но уви днес не успях да се харесам с нищо Sad Какви са тея пуловери където ги правят за ръст 1,50 ? Или са широки и къси или са просто много къси  Rolling Eyes
Взех си плетен елек от Уайкики и комплект сутиен и бикини от Ню силует.  Sunglasses
Абе, май се връща модата на квадратните пуловери, къси и широки...Пък на мен такива хич не ми стоят добре... Crossing Arms
Като казахте бельо - какво е качеството в ХМ? Харесах някои неща, но до сега не съм купувала от там...

# 659
  • Бургас
Харесвам сутиените от H&M.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт