Намаления 2012

• 104 106
  • 765
  •   1
Отговори
# 660
  • в ябълковата градина
Вчера не видях никъде табели за намаление в LTB. Разгледах и вътре - дрехите са намалени с по 10 лева, например дънки от 89 на 80 лева.
Аз ги харесвам, но ще чакам по-солидно намаление.

# 661
Аз ще мина през LTB днес или утре, но все пак исках да знам с каква нагласа да ида  Mr. Green

Грушенка, те дънките май не ги намалят много много?  Thinking Какви са ти впечатленията? Иначе якета намалят с около 50%  Heart Eyes

# 662
Майка ми си е взимала сутиени от H&M,но не е споделила нищо до сега,явно са и удобни щом не се е оплакала.Аз обаче от този магазин съм си взела само един потник-бюстие и така не мога да си харесам нищо друго,а се опитвам  Simple Smile
Сутиените на Ню Силует са много удобни,БГ производство са,от висок клас,явяват се еквивалент на Триумф.

# 663
  • при моите любими
Момичета, търся хубаво намалено зимно яке за момче на 9-10 години , до 100лв. Виждали ли сте по намалчнията нещо хубаво. В Зара, как бяха цените им и кога ще има намаление?

# 664
  • SOFIA
Момичета, търся хубаво намалено зимно яке за момче на 9-10 години , до 100лв. Виждали ли сте по намалчнията нещо хубаво. В Зара, как бяха цените им и кога ще има намаление?

Днес взех от Зарата-якенце - търсех точно черно , от тези на ребрата. Пише че е за вятър, но си е добре подплатено.Беше 79,90 лв. преди  време - днес го взех за 39 лв.
Имаше и от зимните, но не погледнах на колко са намалени, защото малката има с пух и не търся.
Споделям, за да си направиш изводи за намалението на якетата.

# 665
  • при моите любими
Намерих им сайта и видях и цените. Идеално. Благодаря. Ето това харесах http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bg/en/zara … RAK%20WITH%20HOOD

# 666
  • София
Пообиколих и аз тези дни. В интерес на истината сериозно намалени май бяха само нещата в Овиезе. Даже докато пазарувах тази вечер лепяха поредните нови цени. В Н§М в Сердика нищо не харесах, от The Mall взех няколко неща. Има разлика в зареждането, включително и на намалените неща. Некст- слаба работа, ще ги чакам още. От Зара взех едни дънки. Някой питаше за анцузи- от Маркс и Спенсър взех на две от момчетата си долнища по 17лв.

# 667
  • 1st floor

Днес взех от Зарата-якенце - търсех точно черно , от тези на ребрата. Пише че е за вятър, но си е добре подплатено.Беше 79,90 лв. преди  време - днес го взех за 39 лв.

И аз търся за момче 9-10, харесала съм в Уайкики, но чакам по-сериозно намаления. Дано не свършат, докато си чакам...  Blush Но и в сайта на Зара си харесах по снимка няколко модела, ще погледа в магазина им какво е останало...

# 668
  • в ябълковата градина
Мишелин, права си, че дънките не ги намаляват. Най-много якетата и блузите.
Фен съм им и всичките ми дънки сигурно от 10 години насам са все от ЛТБ.

# 669
Да се отчета с една рокля и една тунико - рокля от Debenhams на 50 %! Много съм доволна, отдавна ги чаках.От дрехите е намалено почти всичко на половина без новата колекция. А с касовата бележка получавате 20 % при закупуване на артикул от новата колекщия... Heart Eyes

# 670
  • София
Харесала съм на дъщеря ми една рокля на HM .Днес ще
се разходя да разгледам дали са им намалени рокличките

# 671
Бях в Комсед преди час за намалението от 40%. Според мен, са завишили базовите цени при пускането на намалението, поне 10% са сложили отгоре. Всички цени са отлепени от кутиите и са сложени нови, по-високи, на картончета пред тях и намалението е върху тези по-високи цени.
Сега ще ви дам примери:

Днес това от Комсед го купихме за 32,10 лв. (без намалението днес беше 53,50 лв., а преди Коледа го гледах за около 40 лв.): http://www.comsed.net/index.php?p=search&lp=0&ps=0&n … &x=5&y=10
Ето колко е в друг магазин на нормална цена - 39,90: http://get7.eu/product_info.php?products_id=1301

Това днес го купихме за 49,62 лв. с намалението (без намалението 82,70)
Ето в друг магазин - 61 лв.: http://get7.eu/product_info.php?products_id=1437

Това днес го купихме от Комсед за 66,24 лв. с намалението (без намалението 110 лв)
Ето в друг магазин - 79,90 лв.: http://get7.eu/product_info.php?products_id=1132

Последна редакция: сб, 05 яну 2013, 19:47 от Анонимен

# 672
  • София
Ако още някой посети Комсет, би ли погледнал има ли детски велосипеди, със спомагателни колела и евентуално цените им? Съмнявам се да има нещо изгодно, а само за това не  ми се ходи до там.

# 673
  • София
Ще мина и аз довечера да прегледам Комсед Mr. GreenЦените им ги знам ,купуваме нон стоп Лего защото малкият е луд по него ,така че ще ги видим тези уж-40 %.Комсед въпреки че са офиц. представители на Лего при тях винаги е било най-скъпо Легото Shocked

# 674
Здравейте !Вчера бях по главната и намаление на палта и шуби български има в м-н Ревю .
Има хубави модели ,но няма номера  NaughtyКойто има късмет може и да намери номер Simple Smile
Иначе палтата имат страхотни кройки и си заслужават !

Общи условия

Активация на акаунт