Вълци, вампири, ловци: да не остане неизядена риба на Никулден! тема 8

• 21 315
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Малко не по темата за анкетата, но да кажа, че встъпителните слова за темата много ми харесаха  Grinning

# 76
  • София
Ааа, Теди, не си сама за Касъл, ще се хващаме ли за косите или ще делим  Grinning
Нейтън си ми е любимец още от Файърфлай  Heart Eyes

# 77
  • София
Освен ако още някой не се включи, от Once upon a time са Кук и Шапкаря Peace. Ване.
Ето, не е толкова трудно. Аз лично съм за двама от сериал, и без това няма да можем да гласуваме за всички, които харесваме, пък и пречувстам, че Патронът ще спечели, така че другото са само приказки Mr. Green

# 78
  • КиТ
Освен ако още някой не се включи, от Once upon a time са Кук и Шапкаря Peace. Ване.

Още има да гласуват,не може с един глас да реши,че Шапкаря ще участва Crossing Arms

# 79
Я, да я питам аз Пламена, като нещо се изказва за Кук и то не в положителна насока, що аджеба го е осиновила в британската? Аз го исках толкова многооооо!

# 80
  • София
А кой е Патронът?
И що само той печели  newsm78

# 81
Дийн Уинчестър е Патронът.  Mr. Green

Нелко, недей така, толкова труд и пак брат Дийн да е начело.  hahaha Искам разнообразие! Искам равни резултати!

# 82
  • КиТ
Тука избираме между Чарминг и Него,сега тихо там  Crossing Arms Това,не значи че не го харесвам,но тук му слагат много грим  Crossing Arms

# 83
е не ви ли писна от Дийн, аз съм на 0206 и вече ми втръсна да се прави на интересен Confused

Амидалка, Нейтън носва да се подели за всеобщото благо Blush

# 84
  • София

Още има да гласуват,не може с един глас да реши,че Шапкаря ще участва Crossing Arms
Ти да не мсилиш, че ще се проточват с дни тези мини-анкети. После има обща, после има 10-те най. Трябва до Коледа да сме свършили Crossing Arms

# 85
е не ви ли писна от Дийн, аз съм на 0206 и вече ми втръсна да се прави на интересен Confused

Амидалка, Нейтън носва да се подели за всеобщото благо Blush
На мен хич не ми писва пък,достигам 03х11  Mr. Green

# 86
  • София
Кой ми открадна другата обувка, бързо да си признава, да няма наказание  newsm66

# 87
Кой ми открадна другата обувка, бързо да си признава, да няма наказание  newsm66

hahaha

Този също има мноооого фенки, та може да бие батко си  Joy

# 88
  • София

Този също има мноооого фенки, та може да бие батко си  Joy
Никога не го е бил, не вярвам и сега да стане Mr. Green

# 89
  • # супернатурална #
Бие го по много показатили (според мен), но тука няма да стане  Laughing Първото място е ясно, борбата ще е за второто и третото.

Общи условия

Активация на акаунт