Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 569
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
  • Чукарландия
Куражче, какво си отнесе от промоцията, толкова прелестно? Похвали се! Hug

# 481
Сега видях, че Бюти зон и Дъглас са се слели, което означава, че там няма Шанел.В Бюти са казали,че са преустановили вноса, такава била политика.Ще търся в Сефора.

# 482
  • София
Two Hearts:  newsm76

Прити шоп са вносителите, ако имате удобен магазин, може да не се разкарвате до Мол-а.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 16:26 от Courage

# 483
Минах през промоцията, няма такова чудо. Crazy Whistling Mr. Green Народа пазарува като побеснял. Кеф ми е за ЕЛ много! Heart Eyes
Те са направили промоцията си във всички магазини предлагащи продуктите им, не само в трите бутика.
Сега в БЗ се продават само техните парфюми!
Предполагам че във всички градове в страната където има БЗ и Дъглас може би ще продават един парфюм и ще получавате втори подарък.
Аз видях едно съкровище и му се чудя на промоцията, и се отказах почти напълно от Прайвът колекцията на ЕЛ
Но си купих техни сенки, който разбира се изчаках както винаги да се свършат навсякъде и тогава да реша да купя. Преди това само ги желаех страстно.

Миме, изглеждаш прекрасно и си очарователен и запленяващ консултант разбиращ от работата си! Heart Eyes

Чух и видях, че доста хора желаят купуват разбира се Табако Ванил и  като втори Черна Орхидея/Блондинка 100 мл. Къде е логиката да се прецакаш със 100 лв? Защо не вземат по два Привата, а падат на Орхидея?

Казвайте какво сте купили и се хвалете, не се стискайте! Hug  bouquet

# 484
  • София
Чудо на чудесата, извинявай за подвеждането, имала съм предвид Сефора, а съм написала Дъглас. Peace

# 485
Денси, ми Орхидеята е 100мл Mr. Green

# 486
Преди малко бях в Бюти зоната тук абсолютно никой нищо не купуваше Laughingдори не се сетих да питам за ЕЛ. Мола беше претъпкан иначе предимно в НМ се пазарува понеже е ново. Накупих си някои неща да не остана по-назад от въпросния магазин.Ще изчакам да мине лудницата тая вечер и другата седмица ще ги преслушам пак Laughing

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 17:20 от raz_nejena

# 487
  • София
Предлагам мистър Circle  да направи същата промоция като в Есте, сигурна съм, че и там ще има опашка. Аз ще се наредя със сигурност Mr. Green

# 488
Страшна навалица в Мола, особено паркинга -чакаш, търсиш място, на излизане пак чакаш  #2gunfire мразя да ходя в такива дни! Ама заради промоцията се прежалих.
Мария, благодарение на теб престоя в бутика и избора бяха особено приятни  Heart Eyes    bouquet

Денси, някои падат в категория за да получат по-голямо количество, а други защото не харесват чак толкова ароматите от въпросната private линия.  Laughing Аз Тобако Ванил нямам желание да нося, дори да ми е подарен - прекалено ми е буквален, не ща да мириша на скъпа пура. Черната Орхидея много повече ми допада - по-комплексен и по-интересен ми е. Него си взех от прИмоцията.

И понеже се колебаех кой да е втория, първо между Пачулито и Ветивера, пробвах още туй-онуй, приватите на Есте (не са за мен), Сеншъсите вече знам, че ме мъчат, накрая се сетих за доматените листа, които бях забравила, че отдавна искам на DKNY, а Мария каза: "Ти сигурна ли си, че ти харесва това с доматените листа и някакъв здравец?!!"  Laughing Съвсем съм сигурна и си го взех.

Ароматикс Еликсира много ме интригува, писах преди, още не мога да преценя дали ще го заобичам, та помолих Мария за пръс на блотер и умрях от смях, как си удължаваше ръцете и обръщаше настрани главата, докато пръскаше  hahaha Joy

В крайна сметка, много е хубаво, че не си падаме всички по едни и същи парфюми. Иначе каква скука щеше да е! Hug  

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 18:11 от cayenne

# 489
  • Велико Търново
Много ми се иска да пробвам Табако Ванил,днес дори ходих в единствения магазин тук,в който предлагат Том Форд,но го нямаше Confused Имаше Виолетовата блондинка,Черната орхидея,Бялото пачули....но това,което търсих го нямаше Wink Така и така, бях настроена "ванилено",забърсах ето това - Засега се носи със завидна трайност,приятен и уютен е Peace

# 490
cayennе, мисля, че коментара на Денс беше за далаверата от 100-те мл, иначе и аз Табако ванил не искам да нося, може би върху друг би ми харесал. Прайвът линията на ТФ сама по себе си е хубава, но определено всички аромати си искат разнасяне поне 3-4 пъти, за да се инвестира в тях.  От Орхидеята чакам 30-ка, но по-скоро за милото, аз го нося веднъж на две години.

Днес се жалвах на ЛМ, че не мога да продавам парфюми в ebay, а той ми каза, че не искал да продавам, нищо. С такава любов съм си ги била купувала. Замислих се, прав е. До този момент не помня парфюм, който да съм купила с желание и да ми е омръзнал. Омръзват ми такива от промоции, защото са били на сметка или ей така купени, заради шопинга. Отучих се от този навик и вече не купувам, каквото ми падне. Обмислям, премислям и тогава вадя портфейла. Най-важното е, че се чувствам добре, а постепенно се сдобивам със силно желани парфюми, чийто ред не е идвал, заради неразумността ми.

# 491
Табако ванил го исках, докато не купих на мъжа ми Spice bomb. Сега като се разхожда около мен го душа и му се кефя. И от време на време си пръскам тайно, страхотен! За което благодаря на Ели, че ме светна и бум.... насляпо го поръчах. Голямо попадение.
Напоследък станах неофициално рекламно лице на онзи български сайт, на който имаме доверие и поръчвам за познати. Същата ситуация в ибей. Тръгне ли някой да поръчва нещо се обръща към мене, та снабдих всичко живо около мене с парфюми. Joy Ще си въведа комисионна вече.

# 492
Куражче, честит ти ТВ! Помня колко го искаше! Какво взе като второ? Или пак от същото?

Честно, ако не сте били влюбени в някой от ароматите на промоция, защо ще се хвърляте да купувате? И как си разделяте 50мл от 350лв?????? Не мога да си представя да сипя 25мл за 165лв в рефанско шише...Не че при отливките не може да се получи така, но е много различно.
Ходих до Стамболийски, но за среща и за благотворителния базар на ДБМ. Много исках да вляза в бутика на ЕЛ и Клиник, не за друго, а за да видя какво е "опоскано" от рафтовете. Определено Private Blend е намалял, но основно ТВ и "белите" парфюми. Черната орхидея също. Хубавото е, че хората могат да се заинтересуват и от различни аромати при такива намаления. Както и да се сдобият с неподозирано качествени подаръци.

Днес разносвам L'Eau d'Hiver - Frederic Malle и ми е неочаквано приятен, мил и ненатрапчив в сравнение с първия път, когато го тествах на по-топло време. Явно наистина е "зимна вода"! Не е толкова сладък, колкото е описанието му. Лека горчивина, лека млечност, лека пудреност. И по синестетичната логика на мосю Маль ще го оприлича на северно сияние. Уталожва емоционалното напрежение. Особено след като една непреглъщаема топка ми е заседнала в гърдите. Някои неща в живота просто не мога да приема. Да сме живи и здрави, дано и всички ваши любими хора са здрави и наблизо.

# 493
Лю, нищо не разделят дамите на отливки. Два парфюма от 50 мл. на Том Форд се купуват за 350 лв. Делят кинтите, не сока!

Има хора които купуват за препродажби знаете. Сега сайтовете ще се напълнят с Том Форд. Ибей може би също! Mr. Green Whistling

Много се радвам на блясъка в очите на хората купуващи парфюми! Heart Eyes

# 494
О, ясно, Денси! Това изобщо не го съобразих. Явно мозъкът ми е изтормозен.

Видях, че и Бюти зоната беше препълнена, масово се пробваха парфюми, не толкова козметика.

Общи условия

Активация на акаунт