Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 500
  • 721
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,харесала съм един парфюм,пробвах 2 пъти в Бюти Зон,но не мога да го намеря в нета.Става дума за Chloe ,но опаковката е като Chloe Love...Обаче на кутията пише точно "eau de fleurs"...В нета под това име ми излизат 3 аромата в такава серия,но съвсем различни опакови и цветове newsm78 Днес дори се върнах в БЗ хууубаво да видя какво пише...е,няма грешка....Някой да ме насочи къде в нета да гледам Praynig Тези хора в БЗ обаче продават на някакви безумни цени ooooh!

# 526
Можете ли да ме ориентирате Инсоленса в най-тъмно лилавото шише как се води? Ровя се из нета но не мога да се ориентирам по снимките кой е.
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-Eau-de-Parfum-4566.html
едп

Кураж, благодаря и аз не искам такава роза Simple Smile

# 527
Момичета,харесала съм един парфюм,пробвах 2 пъти в Бюти Зон,но не мога да го намеря в нета.Става дума за Chloe ,но опаковката е като Chloe Love...Обаче на кутията пише точно "eau de fleurs"...
Това ли си пробвала?
Заповядай!

# 528
  • София
Момичета,харесала съм един парфюм,пробвах 2 пъти в Бюти Зон,но не мога да го намеря в нета.Става дума за Chloe ,но опаковката е като Chloe Love...Обаче на кутията пише точно "eau de fleurs"...
http://www.fragrantica.com/perfume/Chloe/Love-Chloe-Eau-Florale-15440.html

Бижу, сега ме изкушваш да тествам на кожа този парфюм ( Лейди Милиън).  Grinning Обичам медни аромати. Макар не всички да ми стоят добре.

Брей ,че си бърза..В предичният си живот си била герой подобен на Бъфало Бил .. Laughing

# 529
Защо никъде по магазините не намирам Max Mara - Le parfum  Confused Бях дочула, че го спират от производство. Знаете ли дали е вярно?  Cry

# 530
  • София
Не намирам по-сериозни отзиви за Cafe Rose Tom Ford. Той ми е любопитен заради розата и бих си занесла д-то да го тествам  Grinning

Хубав е, но не е чак уау, а знаеш, че аз обичам рози. Заслужава си тест, определено, но на моята кожа не ми хареса дотам, че да ме подтикне към покупка. Всъщност, нищо от лилавите не ме напъна в тази посока  Rolling Eyes Което предплагам е добре, предвид "подвизите" ми в последно време. Но пък е факт, че съм купувала само много хубави и много мечтани парфюми  Heart Eyes

Това ли си пробвала?
Заповядай!

това трябва да е  bowuu

# 531
Можете ли да ме ориентирате Инсоленса в най-тъмно лилавото шише как се води? Ровя се из нета но не мога да се ориентирам по снимките кой е.
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-Eau-de-Parfum-4566.html
едп

Благодаря! Този същият ли е, защото на единият пише, че е 2008г. а на другият 2006?
http://www.parfumsbg.com/2009-03-04-11-24-12/guerlain.html?page= … mp;category_id=98

# 532
Брей ,че си бърза..В предичният си живот си била герой подобен на Бъфало Бил .. Laughing
Не Laughing просто съм съкровище! Flutter
Като получа Лейди, ще го тестваш. Hug

Lemy, вярвай за годината на Fragrantica, този сайт parfumsbg...

# 533
Цитат на:  link=topic=691366.msg23837246#msg23837246 date=1355664646

Това ли си пробвала?
Заповядай!

Лелее,ами това е,Бижy,Elitsa_z,Courage,благодаря от сърце Hug   bouquet Явно наистина бавно,но славно започвам да недовиждам, след като 2 дена чета и запомням съвсем друго,ужас Blush

# 534
  • София
Цитат на:  link=topic=691366.msg23837246#msg23837246 date=1355664646

Това ли си пробвала?
Заповядай!

Лелее,ами това е,Бижy,Elitsa_z,Courage,благодаря от сърце Hug   bouquet Явно наистина бавно,но славно започвам да недовиждам, след като 2 дена чета и запомням съвсем друго,ужас Blush

при 179823024967386 неща на пазара, ако не си записвам - аферата забрави  Whistling
какво съм видяла, какво съм запомнила, пък каква асоциация съм направила - ходи после се напъвай да се сетиш  ooooh!

# 535
  • Germany
О аз си го харесвам много и го смятам за едно от най-големите ми открията във ванилията, но реших да махна всички парфюми, които нося само зима, само понякога само на празници, само в делници, само.......Колелото трябва да се върти винаги!
И аз така правя, разделям се без жал с всичко, което не ползвам, но не можах да се разделя с Verte Vioelette, въпреки огромното ми желание. Тази седмица бях в най-страшната ми мигренозна криза. И понеже се чувствам гола без парфюм, единственото нещо, което можех да понасям бе точно този парфюм. Лятото се губеше, беше ми прекалено момичешки. Сега в студа базата става кристално зелена, студена и звънлива, а теменужките звучат ангелски на този леден фон. Усещах го непрекъснато, през целия ден и беше удоволствие за сетивата ми, въпреки непрестанната болка. Понякога има смисъл от такива аромати, дори да ги ползваме само веднъж на 2-3 години Wink. Между другото ММ пак отбеляза, колко много му харесва, винаги го прави, когато съм с него.

# 536
  • Там, където ме обичат
Mацки, докато ме е нямало, гледам сте си накупили ТФ. Ако някоя дама е взела Ноар 1+1 и се чуди какво да прави втория, да свирне, че от толкова време чакам някакво намаление.  Praynig
Ели, извинявам се за сравнението на Беж с Лелболарио, но така го усетих.  Embarassed
Ако знаете в каква дилема съм, имам си драгоценни ексклузивни отливчици на Герлен и много ми се иска утре да ги разнося, ама чак пък на работа, свидят ми се нещо. Дали да не изчакам по-спец случай?

И да не забравя да похваля един уникат, с който се запознах, нежен розов аромат и мек ауд, в бекграунда, неподтискащ, уютен, какъвто не сме свикнали да го срещаме. Ммм, красота. Бях готова да го купя на момента, но реших да му дам малко време за да преценя трайността му. Стори ми се леко траен за аудов аромат, но все пак консултатнтката пръсна на блотер единично и мисля, че откъм трайност трябва още да се проучва. Но като усещане е страхотен.  Heart Eyes

# 537
Леми, светлия е тоалетната вода. Пробвай ги в магазин защото се различават.Като видиш шишенцата на живо и тестваш тогава вече в нета ще ги намериш ако става въпрос за купуване на по-изгодна цена. Не съм по тях хич тук има дами които ги обожават и знаят и питай пак. Има и
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/My-Insolence-1657.html
който се отличава от едт и едп , но изглежда като едт. Незнам кое се намира по магазините , но едт и едп би трябвало да ги има по моловете.И внимавай от какви сайтове ще пазаруваш има тема изчети я да не стане грешка  Peace

Ели, аз точно това имах предвид да се дадат мнения от хора дето са по розите и да си кажат мнението. Ще се пробва при първа възможност Simple Smileмерси Peace

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 16:41 от raz_nejena

# 538
  • Чукарландия
Момичета, предложете ми хубав, мъжки, зимен парфюм не повече от 100-на лева., ако може и по-малко. Mr. Green

# 539
  • Там, където ме обичат
Момичета, предложете ми хубав, мъжки, зимен парфюм не повече от 100-на лева., ако може и по-малко. Mr. Green
Кукуригу-то  Wink го гледах за около 40 евро и даже го препоръчах на колега, много ми хареса, но това е цена на летище с някакво намаление, тук колко е не знам.
С Аква ди Джио или с Аква на Булгари също няма да сбъркаш, харесват се на повечето мъже.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт