Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 585
  • 721
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за темата, Атти!

През тази година най-нетърпелива бях да се сдобия с Dahlia Noir edp и Beige от ексклузивите на Шанел. Внезапно появилият се мерак за Elie Saab edp също ми докара една безсънна нощ, последвана от бесен галоп из летището във Виена.

А за празниците се надявам да съм със Santal Blush на Tom Ford.  Whistling

# 31
  • Чукарландия
Вече съм крайно влюбена в Hayari only for her. Най-най уникалния парфюм
Разкажи малко повече за този парфюм, няма много информация за него. Имаш ли го, можеш ли да го сравниш с друг?
Уникален е с това, че има 20% парфюмна концентрация. Единствения в света с толкова висока, един от Шанел-ите се доближава до него единствено с 12%. Като аромат е много плътен, балансиран и изчистен. Да ти кажа честно, не се сещам с кое да го сравня, защото не ми се иска да го сравнявам с масовите брандове. Висок селектив е и се предлага само в 50мл., 3 аромата има само марката.

И от къде бихме могли да си ги вземем? Или пък да се тестват? Какви са им цените? Hug

Bettie Page, много се давиш на аватара.  Joy
Супер е. Hug

# 32
  • София
Благодаря за темата, Атти!

А за празниците се надявам да съм със Santal Blush на Tom Ford.  Whistling

Ето това е вече сериозен подарък  newsm10 И аз си го пожелавам  Rolling Eyes

# 33
  • Sofia
Разкажи малко повече за този парфюм, няма много информация за него. Имаш ли го, можеш ли да го сравниш с друг?
Уникален е с това, че има 20% парфюмна концентрация. Единствения в света с толкова висока, един от Шанел-ите се доближава до него единствено с 12%. Като аромат е много плътен, балансиран и изчистен. Да ти кажа честно, не се сещам с кое да го сравня, защото не ми се иска да го сравнявам с масовите брандове. Висок селектив е и се предлага само в 50мл., 3 аромата има само марката.

Не е единственият в света , нито с най-висока концентрация. Bond No. 9 имат парфюми с 30% концентрация.
С какво друго те впечатли, как ухае?

# 34
Ми да ти подскажа евентуално - 68 Колон Герлен?  Mr. Green

M, този отдавна искам да го тествам, но не се намира.

Кой скоро беше описвал Joop Femme - става ли за сляпо отстрелване Simple Smile?

# 35
  • София
Ако си падаш по натегнати ориенталци в стила на Класик Готие - що да не става Simple Smile

# 36
Ако си падаш по натегнати ориенталци в стила на Класик Готие - що да не става Simple Smile

По ориенталци си падам, ама не знам за натегнати  Mr. Green Май повечето ми парфюми са бабички, и ориенталци  Rolling Eyes
Класик Готие не го познавам.

Сладникав ли е?

# 37
  • Пловдив
  bouquet Благодаря за темата  Heart Eyes
Не можах да спя докато не придобих Нинфео и Наргилето , Idylle duet  Heart Eyes

# 38
  • София

По ориенталци си падам, ама не знам за натегнати  Mr. Green Май повечето ми парфюми са бабички, и ориенталци  Rolling Eyes
Класик Готие не го познавам.

Сладникав ли е?
Да, сладък, плътен, смолисто-ванилово-амброво-подправков, с малко "животинче", което май го праща към ретровците.

# 39
Вчера пресметнах, че за повече от година и половина съм купила 9 парфюма. Всичките са супер желани, мечтани и много носени и след придобивката им.
Най-много от години се радвам на Приватите на Том Форд и на Ексклузивите на Шанел. Всъщност аз искам само тези парфюми и се стремя само към тях. Другите ме интересуват само за проби, но вече почти никога за покупка. Почти нищо не харесвам и като цяло съм далеч от мечтите за парфюмите и покупките им. На друга вълна съм и то отдавна. Имам почти всичко, което съм искала. Heart Eyes
Напоследък виждам или ще видя няколко дъна и това ме радва повече от покупката на нов парфюм.
Искам примерно Льо парфюм на Диор, но е факт че не го купувам и аз не знам защо. Непрекъснато отлагам покупката му и най-вероятно ще отпадне.

Най-много съм се радвала на Табако Ванил и 31 Rue Cambon Chanel, после на Амбъра и Червения жасмин на Том Форд, двата Монтала и Ботегата, Шалимар Инишъл и Алегория Lys Soleia Guerlain. Последните може и в различен ред, но първите са си първи при мен.

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 19:03 от densi

# 40
Aз уж мислих, че почти никакви нови парфюми нямам тази година, а се оказаха 15 Blush
Във Фрагрантика ги подреждам по реда на придобиване.
6 съм си купила аз, другите са подарени. Не всичките са желани, но някои бяха супер попадения (примерно Ботега, Love Chloe и Моn Jasmin Noir).
Напоследък си купувам парфюми ей така, за моментна радост. Почти нищо не ме грабва супер много за да поискам да го имам на всяка цена. Купувам си колкото да не седя с едно и също. Нон стоп ми трябват нови аромати за различните сезони, празници, почивки и тн.

# 41
  • Germany
Вижте каква промоция има в немския Лидл  Joy http://www.lidl.de/de/Parfum-Duefte-fuer-Sie/GUERLAIN-Mitsouko-EDT-Spray-30-ml
Герлен ще се обърне в гроба  Mr. Green

# 42
  • Варна
Нямам истинско откритие тази година. Нямам и нещо, по което да си загубя съня, не искам парфюм от Дядо Коледа  Simple Smile Преди няколко дни получих неочакван подарък - Un Bois Vanille Serge Lutens.
Атти,   bouquet

# 43
  • Козлодуй
Стана ми интересно и веднага разрових.Ето го официалният сайт,там са по 85Е.Има едно единствено мнение в руската Фрагрантика за въпросният Only for Her Hayari.Наистина,марката е нова,ама пък чак толкоз никакъв интерес към нея...
dirol,добре дошла при нас Hug Имай предвид,че носовете ни са издушили мноооого парфюми-и ниски,и високи селективи и трудно се впечатляваме Wink

# 44
И от къде бихме могли да си ги вземем? Или пък да се тестват? Какви са им цените? Hug

Около $110 - $120 / 85 евро. Очаквам след около месец да получа мини точно от този аромат.
ред: Лунен сън ме е изпреварила.  Wink
На сайта им може да се поръча семпъл, но не знам дали ще пратят до България. По-скоро се съмнявам.

Моите любовни открития са Ели Сааб, Ермеския Елексир и Ботега Венета (последния на сляпо). От унисекс и мъжките аромати - Тер Д'Ермес, СдГ 2.
Продължавам да мечтая силно за Ветивер Тонка, Л'Артизанските Пеперуди и Ирис Пудре на ФМ.

Общи условия

Активация на акаунт