Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 533
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
Да големите продажби са в БЗ, не в бутика. Хората някак се притесняват да влизат там, но в БЗ имаше страшно много покупки. Двама нахални мъже ме прередиха на касата с купища парфюми и сетове на ЕЛ.
Втория обаче беше спрян навреме от дамата на касата и платих все пак, че и ваучер ползвах.

За мен обаче голямата истерия с моловете ще е утре. Днес беше работен ден.

Сватба. Heart Eyes

Последна редакция: нд, 16 дек 2012, 00:08 от densi

# 496
Оххх, доживях да се прибера и изкъпя.
Днес беше нещо страшно - нито вода сме пили, нито яли, нито до ВЦ сме ходили  ooooh!
Все едно ме е ритал кон до нас  hahaha
Стана ми лошо по едно време и щях да  Sick в средата на магазина. Честно, миризмата ми дойде в повече. Още не ми се е оправил стомаха напълно.
Благодаря ви за милите думи  Hug

Ако за Ароматикса си удължавах ръцете и гледах да не си прускам по пръстите, то накрая ми идеше да ги карам сами да си ги пръскат. Такава смрад ми беше в носа....
Радвам се, че с някои от вас се видяхме днес макар и за по няколко минутки. Искам да ви кажа, че ТВ и Белият велур свършиха във всички обекти. Зареждане от тях е под въпрос. Евентуално от ТВ ще има, но...евентуално. Така че ако някой друг иска нещо да му запазвам да казва, че ...

Абе, що никой не го ще това Нероли?  newsm78

# 497
Мимеее, натровила си се! Hug Хапни си кисело млекце да се пооправиш. Това е ад да работиш в толкова миризми.

Ми що, щото хич не го бива Неролито затова! Mr. Green Whistling Ама баш хич!

# 498
  • София
Много се радвам на блясъка в очите на хората купуващи парфюми! Heart Eyes

Ти Куражчето да беше видяла  Heart Eyes Спомена за това с каква широка усмивка и блясък в очите го разопакова с треперещи ръце и се офъскоти още преди да излезем от МОЛ-а ме усмихва вчера цял ден  Blush Куражче, нека ти носи все така положителни емоции, а ти да го заведеш на интересни места  Hug

White suede за мен е от категорията на Ботега венета - луксозна светла кожа, по-точно велур. Но е много по-луксозен. За траен не коментирам - издържа след миене и намазване с ароматизиран крем върху него  bowuu Иска си проба на кожа, обаче, много е специфичен. мария, Теди и Куражчето могат да потвърдят, че "звучи" много различно на различни кожи  Rolling Eyes

# 499
  • София
Ели, Лю  Hug  Hug  Heart Eyes...
А за Мария ,   bouquet Heart Eyes по две. Ако не ни бе открехнала, никога нямаше да се добера до желаната, мечтана и прескъпа Ванилия.  Hug

И да кажа, че вчера на връщане минах през Раковска (така де една мечта осъществена, отваря място за нова  Mr. Green ) ,  мирисах много неща, и този младеж е много приятен и начетен. В крайна сметка, Бадема на Акуа ди Парма, окончателно влезе в списъка със желанията  Grinning + два нови кандидата : Acqua Fiorentina - бях готова да се закълна ,че има пъпеш - плътен ,свеж без да е воднист и розови цветя (обаче пирамидата ме озадачава ), въобще не е от моите ,но въпреки това много ми хареса и Baudelaire - топло , сухо леко подсладено сандалово дърво, почти прозрачно и намек за подправки ( пак шах с пешката обаче, явно сандаловото дърво е папирус  Blush ). Не съм тествала на кожа, защото след 3 пръскания с ТВ, нямаше смисъл. Само мазах малко лосион на Бадема и отгоре от тоалетната вода.  Heart Eyes Прелестно се получи - млечен, карамелизиран ( съвсем леко, не  евтинее) бадем.  Добре ,че си източих картата.  Grinning

# 500
Честити да са ви! Hug  bouquet Пожелавам да ги носите с това, то пак е негово произведение и е зашеметяващо!
Много е хубав White suede, луксозен наистина. Не случайно са свършили първи с Табако ванил.

Аз харесах, но от две проби само Ombre de Hyacinth Tom Ford. Най-мъжествения от 4-те цветни парфюма от лилавата колекция, но е шипров и добре балансиран. Нещо започва да ми писва от бели цветя в чисто цветните парфюми и този е глътка въздух в джунглата на цветятя. Развива се добре на кожа и е силен, но не и мощен и супер натрапващ се. Усеща се добре зюмбюла, треви и билки. Зелен и свеж без да е тревист и остър. Леко горчив, без да е кисел. Става за носене и от двата пола и то едновременно. Може да се съчетае отлично с друг от несладките аромати на Том Форд.

# 501
  • София
Да , много е хубав White suede , но на моята кожа, седи обикновено. На Ели, обаче и седи прелестно, както повечето муск-ове.

Лю, забравих да отговоря - разделихме си със съфорумка по един ТВ. В момента пътува към нея, надявам се в понеделник да се похвали. Grinning

# 502
  • Козлодуй
Честито,Куражче!Радвам се с теб,както и за всички останали с нови придобивки.
Аз не се изкуших от прИмоцията,имам си най-желаните ТФ.Но понеже отдавна не съм гърмяла нищо на сляпо,а тръпката започна да ми липсва,имам нужда от малка насока.Траверс дьо Босфор или Бойс Фарине?Кой от тях е по-хував,по-траен и повече би ми подхождал(като знаете термоядреният ми вкус:)

# 503
Траверс де Босфор е много хубав парфюм. Heart Eyes Но мирише на стари червила, на бабина чанта и е много особен. Трябва да обича кожата ти за да се разкрие. Пробвали сме го няколко човека едновременно, все едно сме се пръскали с различен парфюм.

# 504
Честито,Куражче!Радвам се с теб,както и за всички останали с нови придобивки.
Аз не се изкуших от прИмоцията,имам си най-желаните ТФ.Но понеже отдавна не съм гърмяла нищо на сляпо,а тръпката започна да ми липсва,имам нужда от малка насока.Траверс дьо Босфор или Бойс Фарине?Кой от тях е по-хував,по-траен и повече би ми подхождал(като знаете термоядреният ми вкус:)
От този имам отливка, мога да ти я пратя, ако я открия. Мирише на пастички и тортички. Доста сладък.

# 505
Lunen_sun, Bois Farine при мен се развива като брашно и солено мляко. Пробвай на кожа.  Peace
Траверс  е една фантазия и номер едно в уиш листа ми. Heart Eyes
Честити ви покупки! Никой ли не пожела Ноар де Ноар?

# 506
Няма го официално в БГ Simple Smile

# 507
  • Germany
Честити придобивки на всички момичета! Много, много да ви радват!
Кураж, Ели, с удоволствие да се пръскате!
Сънчо, и от мен глас за Траверс дьо Босфор Peace Хубав, странен и класен. Сладък, без да накъртва, подправков, без да са доминиращи, плодов, без да е компот. Кехлибарен и мек, идеален за есен и зима.
Боа фарин за мен е много близък с Пралин де сантал, почти еднакви са ми, мисля, че ще ти дойде в повече сантала.

# 508
  • Чукарландия
Във Фрагрантика оприличават Aqua Allegoria Flora Nymphea Guerlain с Les Exclusifs de Chanel Beige. Има ли нещо вярно в това? Hug

# 509
Няма го официално в БГ Simple Smile
А точно той би се продавал добре, според мен. Много е красив. Аз бих си взела Нероли Портофино, но не съм в БГ, въздиш...
Мога да се похваля, че тази година съм видяла 13 дъна. Вървежни са ми ароматите. Три от тях съм купила отново- Хипнотичната отрова, Инсоленс и С Обич. Инсоленс взех Blooming edition и половината вече го няма...Голяма красота! Този сезон съм в настроение за лилаво и виолетки.

Общи условия

Активация на акаунт