Парфюмни размисли и страсти - 166

• 42 659
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
Ммм, зависи. Аз Орхидеята я пия за отрицателно време (да не се приема буквално Laughing). И в студа навън, и в топлото вътре въобще я няма тази буйност и плътност както при други хора. Странно, но факт. Grinning

# 571
Здравейте. Бихте ли ми обяснили каква е разликата между парфюмна и тоалетна вода?

# 572
  • Чукарландия
Здравейте. Бихте ли ми обяснили каква е разликата между парфюмна и тоалетна вода?

Заповядай.   bouquet

# 573

Заповядай.   bouquet

Мерси много! Hug

# 574
да, и на мен не винаги орхидеята ми е трайна - може би зависи от мое хормонално или друго състояние

# 575
  • Germany
Момичета, да попитам, търся си бадемово-марципанов аромат, искам да е нещо подобно на бадемите в началото на Тонка Империал, и да не прилича на Ориенталските мечти, защото тях не мога да ги понасям  Sick

Засега съм се спряла на Louve Serge Lutens и Heliotrope Etro. Досега четох мнения във фрагрантика, някои казват, че е основната нотка на Louve е марципан, а други усещат само вишни и никакви бадеми и марципан. Thinking В Heliotrope пък ме притесняват цветята, но от друга страна в него има тонка, та може би повече се доближава до началото на Тонка Империал newsm78
Ронита, много внимавай и с двата! Аз също преминах през този период и успях да се запозная и с двата. Моят съвет е да потърсиш задължително пробички и да ги поносиш с хубаво напръскване. Хелиотроп те пленява с красивата сладост, падаш в плен на коледната красота на марципана, става ти едно уютно на душата. Обаче ми омръзна точно от две носения. При мен почти не търпи развитие и е еднакъв от начало до край, както и супер нетраен.
Louve(Вълчицата) е друго нещо. При нея ме влюби началото, дотолкова, че сън не спах докато я открия в ebay. Между другото е най-често предлагания аромат на СЛ по мои наблюдения в ebay. Ще ти пусна едно описание за него, което поне за мен е най-доброто, на което съм попадала, и което открих за жалост, след като се бях сдобила вече с него.
Скрит текст:
Louve/Вълчицата
Коментар в реално време
23:58 Първото пръскане на ръката * О, Боже мой!
23:59 Изкуствена и сладка вишна Амарена върху легло от бадемова пяна ме порази
0:00 Лежа в несвяст на земята и се боря за въздух. Горещо ми е, гърдите ме стягат и не ми стига въздух.
0:03 лежа в безсъзнание
0:05 лежа в безсъзнание
0:06 моля някой на извика линейка, ....... лежа в безсъзнание
0:09 Чудовищна вишна амарена, чувам песента на вишните, нотки на марципан, аххххххх
0:12 Цветя моля, моля, цветя!
0:14 Марципанена торта, марципан, марципанени рози, марципанена жасминова декорация. Вишните са паднали от тортата
0:19 Слава Богу, мускусът изтрива кухнята. Мога да приближа ръката си до носа.
0:28  Мускусът ми насапуниса ръката. Благодаря. Добави като подарък и много тъмночервена роза.
0:35 Розовите пъпки цъфтят и скоро  избледняват.
0:38 Наистина е време да сменя водата на вазата!
0:42 Ах, ванилия!  С лека сладост, поела от розата, не много властна.
0:50 Уау
0:54 Тъмнината е тук. Омайно, леко сладко, горещо, подплатено със съскащо и тихо смолисто ухапване.
0:57. Токът спря. Навсякъде в къщата е тъмно, само очи светещи опасно в зелено гледат към прозорците.
01:00 Вълчицата
01:04 На вратата е и мърка
01:20 Потъркайте малко вълчата кожа
Толкова е точно, че нямам какво да добавя. Силно измамен и търпящ невероятно развитие аромат, както и всички други на СЛ. Дано съм ти била полезна. В The Circle ги има и двата, на твое място бих ги тествала самостоятелно с хубаво напръскване, ако трябва помоли за пробички, едва ли ще ти откажат, но не купувай без проба Peace

# 576
  • Чукарландия
И при мен е доста нетраен (Heliotrope Etro)?!? Peace

# 577
Намерих парфюма,който търся + лосион за тяло в подари-ми. ком (дано този път излезе)
дали ще е менте  Confused почти никъде не е наличен

# 578
  • Чукарландия
http://www.---рекламен-спам---/product_info.php?products_id=2008&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link

дали ще е оригинален  Sad отчайвам се вече, искам гоо Sad

Какво искаш? Rolling Eyes

# 579
за Мах Маrа Le parfume става дума, маи е спрян от производство  Rage

# 580
  • Чукарландия

Не се ядосвай. Има толкова други, които тепърва ще откриваш... Hug

# 581
Kovatcheva, благодаря за изчерпателното мнение Hug

Това описание на Louve ме уби hahaha Ще ходя днес в Съркъл да ги тествам и двата, въпреки че още снощи поръчах Етро-то, не можах да се въздържа при тази цена Crazy

# 582
  • София
Има го в парфюмерията в ЦУМ Peace

# 583
Да, обаче София ми идва прекалено далеч Confused ето тук го има
Скрит текст:
дали да се доверя на този сайт?  Rolling Eyes

# 584
  • Пловдив
Да, обаче София ми идва прекалено далеч Confused ето тук го има
Скрит текст:
дали да се доверя на този сайт?  Rolling Eyes
Можеш! Ето тук я има и в комплект със свещ  Laughing http://fragrances.bg/index.php?route=product/product&manufac … mp;product_id=795  , както и отделно се продават други разфасовки, но напоследък доста от артикулите в сайта са изчерпани.. за съжаление, в случая незнам дали са налични... Simple Smile

пп. Темата за сайтовете е ето тази http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=680896.0 , а тук се обсъждат впечатления от ароматите.

Последна редакция: пн, 17 дек 2012, 13:00 от aH~

Общи условия

Активация на акаунт