От къде да купя кошници?

• 12 103
  • 10
  •   1
Отговори
Предколедно реших да направя кошници с подаръци, подобни на тези с вино и шоколади, по магазините, но искам аз да си ги компилирам. Въпросът ми е от къде мога да намеря самите кошници?  newsm78 Трябват ми +/- 10.

# 1
Магазин за левче?

# 2
  • София
цветарски магазини, интернет магазини, магазини за плетени  неща и мебели.

# 3
# 4
Да, само че не искам да са от нета. Чудех се дали в някой от хипермаркетите няма. Мосю Бриколаж, например или Метро? Трябват и цени на едро и да не изглеждат евтино.

# 5
В Метро не съм виждала, има панери, но не и кошници.
В бриколаж не съм стъпвала от години и не мога да кажа, но има голяма вероятност точно там да намериш. Също в практикер или баумакс.

# 6
Кошница съм взимала от магазин за левче, но продават и в някои строителни хипрмаркети, мебелни магазини и цветарски магазини. Трябвали са ми точно за същото, както и на теб. Идеята е оригинална, а и излиза доста по-евтино отколкото да поръчаш. Освен това може да подбереш точното съдържание, съобразно вкуса на човека, който ще получи кошницата.
Тази съм взимала от левчето, като си спомням, че струваше 8лв. Това беше най-голямата от комплект от 3 кошници, подобни на показаните в линка по-горе.
Тази е доста голяма, понеже подаръкът беше от много хора. Купена е от София, от мебелен магазин Банко и струваше 20-25лв.
Благодаря, че ме подсети за тази идея. И аз мога да зарадвам някого с подобен подарък.
Да допълня, че в Бриколаж има, но поне за мен, цените там са неприемливи.

# 7
Мерсииии, днес хуквам да търся. Вече със снега ми е съвсем коледно, така че смятам да се организирам.

# 8
  • София
В Джъмбо?

# 9
  • Варна
Миналата година купувах от Джъмбо.

# 10
Не съм си в София, което ми ограничава възможностите. Иначе предполагам,че там ще има много добри попадения и не само от към кошници  #Silly

Общи условия

Активация на акаунт