Да платиш или не? В това ли е въпроса?

• 10 957
  • 201
  •   1
Отговори
# 120
  • Sunshine state
Pupitka, а ти мислиш, че в цената ти за раждане не е калкулирано абсолютно всичко ли? От заплатите на лекари, сестри и т.н. персонал, до консумативи за принтера, на който ти вадят епикризата. )

И не, не се изхвърля след всяко ползване, но инвестицията е наистина много голяма, за да се изгради такова отделение. И за това масово частните болници не го правят.
Напротив,калкулирано е.Но също така е факт,че вече има такова отделение и в Селена.Явно им върви на хората. Simple Smile

# 121
  • София
Добре де, какво точно толкова се джафкате. Важно е всяка жена да вземе такова решение, което би задоволила най-добре нейните изисквания и желания и би й  донесло най-голямо чувство на сигурност в този момент.
За едни е едно, за други друго, едни намират каквото искат, само ако платят, други не, трети виждат минуси в плащането, четвърти са уверени, че ако не платят няма да излязат живи едва ли не... всеки с гледната си точка.

# 122
Pupitka, ами лошо няма да им върви на хората. )

Angel_Dust, е явно хората хем си плащат, хем после ги е яд как други като не са платили, пък са получили пак адекватни грижи и подходящо отношение. )
Да не говорим за приказките - "аууу, ама давате по 1000лв. за количка, пък не искате да дадете 1000лв за раждане". Ми не искам и няма да го направя...) В крайна сметка всеки си преценява за какво да плаща и за какво не.

# 123
  • Sunshine state

Angel_Dust, е явно хората хем си плащат, хем после ги е яд как други като не са платили, пък са получили пак адекватни грижи и подходящо отношение. )
Да не говорим за приказките - "аууу, ама давате по 1000лв. за количка, пък не искате да дадете 1000лв за раждане". Ми не искам и няма да го направя...) В крайна сметка всеки си преценява за какво да плаща и за какво не.

Тъй като ти започна с нападките тип "гроздето ми е високо и кисело",да ти кажа,че изобщо не ме вълнува престоя ти в държавната болница и честно казано съжалявам такива като теб,невидяли какво е наистина обстановка и отношение,радостни от факта,че са минали тънко. Simple Smile И да,правилно ти задават въпроса за количката. Whistling

# 124
Pupitka, еххх, това злобата е страшна работа. )))) Сега и мярка на парите ли реши да ми правиш и за какво съм ги дала?. )
Сигурно трябваше да родя в къщи, защото по времето, когато раждах дъщеря ми частна болница в града ни нямаше?
Или да обясня колко пък  пари съм дала за това, че дъщеря ми беше 1месец в кувиоз?
Хайде мери си малко приказките към хора, които ни най-малко не познаваш.
Лично никого не съм обиждала тук, за да го правиш ти.

# 125
  • Sunshine state
Ти започна с приказките за яда така,че не изкарвай мен злобна.Справка-предния ти пост.  Wink Това,че си имала проблемна бременност е обусловило избора ти.

# 126
... и честно казано съжалявам такива като теб,невидяли какво е наистина обстановка и отношение,радостни от факта,че са минали тънко.

Това беше наистина злобно, честно!  Confused

# 127
  • Sunshine state
А,това не е ли?  Thinking

# 128
Pupitka, ти напълно оправда думите ми със злобата си....

# 129
  • Sunshine state
Не знаех,че да изкажеш мнение се нарича злоба,но сега така ви е удобно.Ти изказа своето за пациентките на частните болници,а аз своето за теб,породено от него.Е,не знаех за проблема с дъщеря ти,но ти падна много ниско и се наложи и аз да сляза. Wink

# 130
Аз пък не разбирам защо трябва да се правят задължително заядливи забележки кой къде е избрал да ражда.Ако някоя каже, че ще ражда в частна клиника, отдолу следват определения: "Лигла", "чуди се къде да си даде парите" и най-готиното - "тая на хотел ли си мисли, че е отишла или да ражда".Не смятам, че като раждаш трябва да си в най-голямата мизерия и обезумяла от болка.На кой какво доказваш с това?!
Моята лекарка преди е работила в Шейново.Сега е завеждаща на родилното в частна болница, в която искам да раждам.Некадърна ли е или как точно да го разбирам?Освен това не виждам лошо в това акушерките и мед.сестри да се държат добре с мен.Точно оттам ми идва спокойствието - добре платен персонал, добро отношение.Спорете колкото искате и за това.А е повече от ясно, че проблем може да има, с мен или бебето, независимо в какъв тип болница се намирам.Супер излишно е подобно гениално заключение.

# 131
Pupitka, добре е че си вярваш....кой, къде е паднал.
Но с простотията човек не може да се бори...) така че, радвай се, че си "видяла обстановка и отношение". Пък остави нас простите да си раждат в държавните болници.

# 132
  • Sunshine state
Pupitka, добре е че си вярваш....кой, къде е паднал.
Но с простотията човек не може да се бори...) така че, радвай се, че си "видяла обстановка и отношение". Пък остави нас простите да си раждат в държавните болници.
Оставила съм ви. Wink
И другия път като решиш,че в частните болници имало само мили сестри,демек ние сме ограничени да изберем само едните сестри,тогава не се учудвай на такива злобни коментари. Peace
Повече към теб нищо,да не си помислиш,че злобея. Simple Smile

# 133
Pupitka, аз казах нещо преди няколко поста...но изглежда не си усвоила умението "четене с разбиране".
А дали злобееш, или не, това е твой проблем....

# 134
  • Sunshine state
Pupitka, аз казах нещо преди няколко поста...но изглежда не си усвоила умението "четене с разбиране".
А дали злобееш, или не, това е твой проблем....
Явно е и твой,щом го упоменаваш във всеки свой пост.
То и прост да си,това с лекарите и сестрите няма как да го изтълкуваш грешно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт