Днес Макси май изяде първат си хапка. Казвам май, защото такова мазало настана, че не знам дали е глътнал нещо изобщо

Направих му пюре от домашна тиква и кърма. Чаках той сам да посегне за лъжицата и да си я слага в устата (с моя помощ де). После му дадох "чашката" с водата и май направих грешка, защото много му хареса и май пи много. Другия път ще му дам да суче и чак накрая ако иска и вода.
А пък нашият коледен подрък от баба и дядо подрани доста:
Много спорих с баща ми, който искаше да му вземат проходилка, а пък аз уокър и накрая намерихме този комбиниран вариант 3в1- проходилка, бънджи и уокър. Днес го сложих малко уж като в бънджи, ама той много се заигра с джаджите отпред и натискаше клаксона с уста, опитвайки се да го изяде, та си викам- Хайде да се захранваме

- пюре от тиква. Много му се услади на детето
Вкъщи нямаме именници, но пък и ние ще спазим традицията 
И на мен много ми допадна статията която Павчето е публикувала, нещата които общо взето са най-важните при едно захранване.

Не бих го намазала, честно казано, но пък сигурно би имало ефект.
…особено като го сложа в шезлонга се набира и сяда, ако тръгне назад, се хваща отстрани и се задържа…по този повод сее замислям и ние да отидем на ортопед, въпреки, че Драганов ми беше казал да отидем след като проходи.