Бургаски майчета - 13 тема

• 47 367
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Светле, как разбра наистина, че Мико е  бил здрав?

# 121
  • Бургас
Водих го на друг доктор, който го преслуша и каза, че е ларингит, защото е дишал с отворена уста, а не пневмония. Оправи се за 2 дни с фенистил. Като беше на 2 месеца ми направи криза и пак го заведах в същата болница, защото педито не ни прие. Пак му направиха снимка и о, чудо, пак пневмония. На следващия ден го заведох при педи и тя каза, че гърдите му са чисти и пак проблема е в гърлото. Оправи се с Фенистил и Панадол за 2 дни. Болницата е Маджуров.

# 122
Здравейте мами! И аз се записвам в темичката   Peace В 9-я месец съм термина ми е за 15.12  мисля да раждам нормално в "Дева Мария" с епидурална упойка. На 11.12 (вторник) бях на ехограф в болницата,казаха ми че всичко с беба е наред и плацентата ми е първа степен на стареене  newsm78. Остават два дни до термин и съм много притеснена защото ми е първо раждане. На всичко от горе близки и приятели ми звънят всеки ден да ме проверяват дали съм родила и това допълнително ме натоварва #Cussing out  Адски много ми е изнервено, но гледам да си мисля положителни неща и въпреки страховете ми нямам търпение да се срещна с малката ми принцеса даже постоянно си представям как вече я гушкам и само това някак си ме успокоява  Heart Eyes

# 123
Добре дошла , Ашли , желая ти леко и безпроблемно раждане . И аз съм в 9-тия ама имам малко повече време(надявам се)  .
Всяка моя приятелка която е раждала ми се е оплаквала именно от това ,че през ден някой я пита дали била родила. Просто не им вдигай телефона и готово ... за какво да те изнервят допълнително. Peace

# 124
  • Бургас
Ако не вдига телефона още по-зле. Съвсем ще се притеснят.Аз като влязах в 9-тия и майка ми спря да ми звъни. Чакаше аз да и се обадя. Може да приложиш същия начин.

# 125
Ми то още по-зле , ама има хора на които и да го обясниш - все тая . А помня една моя дружка леко преноси и накрая вече като й звъннеше телефона и й се плачеше. То пък и да е родила не е ли по-логично тя да звънне да се похвали ,а не да я търсиш. Ми ако е на магарето в момента?!?!
Супер несъобразителен народ! Майка си ще я схъркаш и ще те разбере. Ми с останалите , какво правим?

Момичета , да ви попитам какви кошнички / столчета за кола използвате? В момента си избирам и не мога да реша към каква марка да се насоча и кои са по качествени. Всички ми се виждат еднакви. В "Bebemax"-а видях ,че има  кошници от 0 до 1 годинка , има и комбинирани столчета от 0 до 4 годинки. Кое според вас е по-добрия вариант? Марка?Модел? Или ми се виждат с много голяма чупка за новородено ,или ми се струват много полегнали за по-голямо дете.... Моля за мнения  Hug

Последна редакция: чт, 13 дек 2012, 09:48 от AtenaotnA

# 126
Пожелавам на всички, които ще раждат скоро, едно успешно раждане!  Hug
Трябва да сте много спокойни и не се страхувайте. Когато дойде време за раждане, ще  съберете в себе си сили (така ще стане, организмът го изисква). Това ще са ви най-сладките болки в живота. Мислете, как ще гушнете бебчето! А за телефоните спокойно  Grinning, защото целият багаж се оставя в стаята, а вие ще раждате само по нощничка.   bouquet

# 127
Пожелавам на всички, които ще раждат скоро, едно успешно раждане!  Hug
Трябва да сте много спокойни и не се страхувайте. Когато дойде време за раждане, ще  съберете в себе си сили (така ще стане, организмът го изисква). Това ще са ви най-сладките болки в живота. Мислете, как ще гушнете бебчето! А за телефоните спокойно  Grinning, защото целият багаж се оставя в стаята, а вие ще раждате само по нощничка.   bouquet
Аз като раждах телефона си беше при мен, никой не ми е забранил да говоря. Естествено докато си на магарето, телефона не е при теб, но в предродилна няма проблем.  Grinning

# 128
 Когато раждах в Девата оставих всичко в стаята и другите родилки бяха без телефон  Grinning Мхм, това щеше да е интересно  Laughing
Накрая д-р Ризова ми даде нейния, да се обадя на таткото.
Ще видим след 8 месеца как ще е.

# 129
И двата пъти родих в МБАЛ.Багажът си беше с мен в предродилна,вече като родих ми го донесоха и до магарето,за да звънна на таткото. Laughing
Няма спасение от проверки от роднини,приятели и познати.Освен превантивно да измислите термин с месец-два по-късно от истинския. Crazy
За столчетата за кола мога само да кажа,че е важно да имат полегнала позиция и да могат да се поставят в обратна на движението посока.Нашето беше до 13кг но скоро го сменихме с по-голямо,защото детето вече е над 10кг и не му е удобно.

# 130
Благодаря ти  AtenaotnA и на теб леко раждане, както и на останалите мами  Hug Относно по-крупните покупки взехме си кошарката от Айко, иначе количка и столче за кола мислим да вземем след нова година. Не искам да се изхвърляме с много пари за количка, ама не искам и да купим някой боклук. До 500лв дали може да се купи хубава количка?  Sad

# 131
  • Бургас
Нашата е Кангару Дрифт 3 в 1. Намерих я в нета за 410. Ако ти хареса я виж а Айко. Така си спестяваш покупка за столче за кола.

# 132
Благодаря ти  red_nelitka. Количката е хубава,ама ме притесняват колелата, че са малки.. Исках да питам къде в Бургас мога да намеря магазин за колички с по-богат избор.

# 133
Може да видиш в магазин Делфин и в Слънчо в Меден Рудник също има избор

# 134
В Синди срещу механото също има доста. И в  Хиполенд-а в стария мол има избор. Бебемакс-а е другото място , ама там май са по-скъпичките (не знам каква търсиш)

Общи условия

Активация на акаунт