Бургаски майчета - 13 тема

• 47 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
И аз бях в патологията лятото, бях изненадана че има климатици. Със сина ми сме лежали в 2 отделения - на 3 и на 7 етаж, с парното беше адски топло.

# 226
  • Бургас
Климатик не сме пускали, защото нямаше нужда.

# 227
Климатик не сме пускали, защото нямаше нужда.
Значи сте случили с по-хубаво време и парното е смогнало но аз раждах на подобно време на сегашното и въпреки хормоните,които греят по принцип зиморничавата ми особа имах нужда и от допълнително огряване. LaughingДори сестрите като влизаха ни питаха защо не сме пуснали духалката,че щели да ни настинат децата.Хладно си беше.А бе раждането да мине добре,другото е поправимо и второстепенно. Peace

# 228
Искам да пожелая на всички ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ Two Hearts Two Hearts Two Hearts!!! Хиляди усмивки и много добро настроение!!!

# 229

Весела Коледа!

# 230
Весела Коледа мами  Hug да сте живи и здрави и Новата година да Ви носи само хубави емоции Crazy А на все още чакащите - успешно посрещане на малките бебоци

# 231
Прада, как мина консултацията, какво ще е бебчето  baby_neutral

Честита Коледа на всички!! Бъдете много щастливи и обичани!!

Ами Ангелов каза, че вижда момиченце, но в петък бях на ФМ в София и много отчетливо си показа пола - момче Simple Smile... така че за сега за момченце сме се настроили  Simple Smile

И най-важното е, че бебо се развива добре и точно отговаря на седмиците си Simple Smile

# 232

Черпя ви вируално за първия рожден ден на моя син Simple Smile

# 233
А така..! Гого много да слуша мама и тати (за 2 път) ! Hug

# 234
А така..! Гого много да слуша мама и тати (за 2 път) ! Hug
Хаха, да Мирянка, мерси пак  Simple Smile

# 235
  • Бургас
Да ви е жив и здрав малкият рожденник! Да се слушате всички в къщи взаимно, да ти расте усмихнат и да има безгрижно детство!

# 236
Честит рожден ден на малкия Гого! Да е здрав, да расте палав и умен!  nbirthday

tsangel и AtenaotnA, леко раждане момичета! Виждам, че наближава момента! Да е бързо и безпроблемно и да гушкате здрави сладки бебешоци  Flowers Four Leaf Clover  Grinning

# 237
С малко закъснение ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ МЕН с пожелания за много незабравими и щастливи моменти с малките настоящи и бъдещи палавници!

# 238
Честита Коледа на всички!
Честит Рожден ден на малкия Гого!(със закъснение)
Честит празник на всички именници! ( отново със закъснение)

Много празник , много нещо , от масата не съм станала ! Дано бебчо изчака до след нова година  Sunglasses
Смърфиела , балгодаря ти много! Малко остана и шубето взе да ме хваща.Не съм сигурна обаче от какво ме е страх повече - от самото раждане или от след това  newsm78

# 239
  • Бургас
AtenaotnA, стискам палци мила всичко да е наред Simple Smile Не го мисли толкова, когато реши Бухито тогава ще дойде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт