Бургаски майчета - 13 тема

• 47 040
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Имай предвид,че не е хубаво да се менят често млеката.Може от това да се запича

Така е.На Милупа са добри,Милумил се препоръчва по принцип за по злояди деца.Аз и за двете деца съм ползвала "Аптамил".По-евтин вариант на същата формула е "Нутрилон".В последно време хвалят и Хип Комбиотик и Лактана Био но от тях нямам впечатления.
malka_bubolinka,с напояваш тампончето и миеш окото от вън навътре.За всяко око различно тампонче. PeaceМоже да си правиш отварата и да я ползваш за няколко часа,на пакетчето е отбелязано как се приготвя. Peace

# 361
  • Бургас
Ако има запушени слъзни каналчета, само лайка едва ли ще помогне, но като за начало, пробвайте. Ако няма ефект - на очен лекар. Вариантите са: пробва се с капки, ако не помогнат - промивки/процедура, която не ми се описва, но на нас много помогна/, ако и това не помогне се отпушват оперативно /звучи страшно, но не е/.
Дано при вас се размине леко Praynig Hug

# 362
И аз се включвам да похваля д-р Матей Попов. Ходила съм при него преди да забременея за фоликуметрия (забременях след като спрях да ходя  Grinning), имах и киста, която той лекува. Много е внимателен при преглед, обръща голямо внимание, описва всичко подробно. И на мен ми действаше много успокояващо да разговаря с него. За преглед обикновено взима 30 лв. Трудничко ми беше записването на час, често не си вдига телефона, въпреки, че сме се разбрали аз от кой номер звъня и ми е записал името. В болницата съм ходила на преглед и не останах очарована от обстановката в сравнение с МБАЛ Бургас.

# 363
Ако има запушени слъзни каналчета, само лайка едва ли ще помогне, но като за начало, пробвайте. Ако няма ефект - на очен лекар. Вариантите са: пробва се с капки, ако не помогнат - промивки/процедура, която не ми се описва, но на нас много помогна/, ако и това не помогне се отпушват оперативно /звучи страшно, но не е/.
Дано при вас се размине леко

При нас сълзи оченцето и излиза малко жалтичко,но не му залепва сега го чистя през 30 мин когато го видя че има сълзичка,дано да мине от лайката,само където педиатърката не го е прегледала а по телефона ми каза какво да правя и какво му има newsm78

# 364
Благодаря на всички за бързите отговори и мненията ви за д-р Попов.   bouquet
Остава само да му изнамеря координати и да си запиша час в частния му кабинет.   

Аз отивам да направя нещо за вечеря, защото днес нещо много ме домързя и все отлагам ли отлагам .. Simple Smile

# 365
Здравейте, майчета! Гледам, че говорите за нощното хранене, ако може да помогнете и на мен със съвет. Дъщеря ми е на 2год и 9 мес и все още се буди да яде през нощта 1 или 2 пъти. Давам и кр. мляко с бисквитки или каша пробвах и с вода, но тя категорично отказва. Омръзна ми това нощно ставане искам поне 1- 2 години пълноценен сън, докато започнем опити за второ.

# 366
Здравейте, майчета! Гледам, че говорите за нощното хранене, ако може да помогнете и на мен със съвет. Дъщеря ми е на 2год и 9 мес и все още се буди да яде през нощта 1 или 2 пъти. Давам и кр. мляко с бисквитки или каша пробвах и с вода, но тя категорично отказва. Омръзна ми това нощно ставане искам поне 1- 2 години пълноценен сън, докато започнем опити за второ.
Олеле,доста дълъг период.Нямам такъв опит и не мога да помогна.Но пък детенцето на близки приятели точно към третата годинка спря да се храни нощем.Дано и при вас е скоро.

# 367
Момичета да ви, попитам пъпчето как да го третирам докато падне, мажа го със спирт около страни и гледам да не го мокря,но снощи напълнил памперса и го на пишкал веднага го почистих. А за коликите какво давахте? Ние сме на инфакол. 

# 368
  • Бургас
Аз давах първо Еспумизан, после Саб Симплекс. Давах и Инфакол, но въобще не и подействаха. Скъса се да реве.

# 369
  • Бургас
Да се включа и аз по въпроса с млеката. Ние сменихме няколко млека за кратко време с цел да оправим този запек. Проблемът го решихме с мляко Celia. Не е от скъпите млека и до сега не смея да го сменя, вече сме на 2-ката. Преди него акахме на 2 дни веднъж (това беше с Фризовома), от както го сменихме - всеки ден, при това без усилие и мъки от страна на бебчето. А аз как съм плакала като се напъва милото, то реве и аз рева. Наистина както някой беше писал не е добре да се сменят много млека, но аз още благославям продавачката, която ми каза: "аз със Celia нямам запечено бебе". Можеш да пробваш за един - два дни и да видиш дали има ефект.

# 370
Момичета да ви, попитам пъпчето как да го третирам докато падне, мажа го със спирт около страни и гледам да не го мокря,но снощи напълнил памперса и го на пишкал веднага го почистих. А за коликите какво давахте? Ние сме на инфакол. 
Пъпчето не е паднало нали?След обработването със спирт може да ръсиш и с пудричка.А за капките аз съм скептична,че имат ефект.Но ползвах Саб Симплекс,но рядко.Те също запичат.Баткото трудно се изхождаше което отдавам отчасти и на това,че беше на АМ.Малкото е на кърма и няма такъв проблем,а откакто го захраних пълни памперсите в някои дни и по 3-4 пъти. Laughing

# 371
Здравейте, майчета!!! Имам питане- отново баналната тема за количките - споделете впечатления от добри модели. На пазара има толкова много......а такава, която да комбинира големи гуми, амортисьори, широк кош и т.н. все още не съм виждала. Някоя от вас има ли количка X-Lander, те ми изглеждат прилични....но все пак.... newsm78
Предварително ви благодаря за отговора!

# 372
Първоначално и аз се бях насочила към X-Lander , потърсих ги в магазин Слон Балон в Славейков ,които бяха представители на марката. От там ми обясниха ,че моделите до 2010 година са били с отлично качество ,но после то се е влошило и при рекламация са имали страшни проблеми с марката и затова са преустановили контакти с тях. Дали е така или просто от магазина им бяха набрали - не мога да кажа. Аз до колкото знам са стабилни колички , но са по-големички и трябва да се съобрази това с размера на асансьора и багажника ни.
В крайна сметка аз си взех Hartan ,двойно по-скъпа е ,но са много здрави и стабилни, а и материята (кожа) е лесна за поддръжка. Още бебо не се е появил за да кажа как е в експлоатация ,но на сухи тренировки вкъщи се върти с едно пръстче и се сгъва на магия. Кошчетата са достатъчно широки, а шасито което аз взех е много мъничко и компактно!

# 373
AtenaotnA , хайде не останало време до срещата с Бухи Hug леко раждане Hug

# 374
AtenaotnA благодаря за отговора!!!
Леко раждане ти желая! Hug

Общи условия

Активация на акаунт