Бургаски майчета - 13 тема

• 47 376
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Радвам се,Кироваков ми води ЖК и засега съм много доволна от него,щом и ти го хвалиш значи е така  Simple Smile

# 526
tweetyto_bs - честита рожба-да ти е жив и здрав,много да ви радва! Wink

# 527
  • Бургас
Честит ви син Туити!!! Да е здрав и много да ви радва Simple Smile

# 528
И аз съм с добри впечатления от Кироваков.
В патологията като лежах много ме успокояваше. Ако кажа ,че нещо ме притеснява веднага ме викаше на ехографа и ме успокояваше.
Сега след раждането  пак минаваше на визитации. Винаги е много усмихнат и внимателен.

# 529
   tweetyto_bs,честито и от мен!Само хубави неща да ви се случват!
   deizi,относно жълтеницата:нямаме различия в резус фактора,малката е само на кърма.През първата седмица след изписването беше качила само 130 гр и се бях притеснила че не получава достатъчно кърма , но през втората наддаде 200 гр и се поуспокоих,а и мисля че нормално се изхожда в памперса -от начало през смяна на памперса по малко а сега по 3-4 пъти но по повечко.Има моменти когато си мисля че жълтеницата намалява,но следват моменти,когато очичките рязко пожълтяват.Изчетох доста за жълтеницата  и стигам до извода че нашата е вече от майчината кърма , а не ми се иска да преустановявам да кърмя за да не се отбие.Ако знам че наистина глюкозата ще помогне-ще бъда по-настоятелно,но прочетох доста противоречиви неща за нея...и така..

# 530
Честито Туити! Да е жив и здрав и само радост да ви носи! Бързо възстановяване на теб!  Grinning

# 531
Привет мамита Simple Smile
На 19.01 в 20:30ч проплака сина ми Стилиан ... 3170/49см.
Роди се със спешно секцио в МБАЛ-Бургас ...

Честото!!

Избрали сте много хубаво име - и на мен то ми е слабост.
Пожелавам ти бързо възстановяване и детенце много да ви радва!!

# 532
di_80,всичко което пишеш ми се вижда добре.Все пак ако имаш притеснения ги сподели с педиатъра ви. Peace

# 533
Здравейте мили мами,имам едно притеснение от няколко дена моето бебче спинка неспокойно през деня. Спи 5 мин и се събужда,после заспива пак и за да спи поне 1 час трябва да бутам количката постоянно. В кошарата не спим от 3 седмици, не знам на какво се дължи това, давам му капки за коликите, а четох че те се изразяват вечер. Не знам какво да си мисля, но започвам да се притеснявам много. Ако някоя мама има такъв проблем,били споделила. Има и друго когато е заспал и само да го докосна леко да му оправя завивката и се събужда no

# 534
Здравейте мили мами,имам едно притеснение от няколко дена моето бебче спинка неспокойно през деня. Спи 5 мин и се събужда,после заспива пак и за да спи поне 1 час трябва да бутам количката постоянно. В кошарата не спим от 3 седмици, не знам на какво се дължи това, давам му капки за коликите, а четох че те се изразяват вечер. Не знам какво да си мисля, но започвам да се притеснявам много. Ако някоя мама има такъв проблем,били споделила. Има и друго когато е заспал и само да го докосна леко да му оправя завивката и се събужда no
Най-вероятно все пак да са колики. Гого ги изкара доста леко, но "кризите" бяха и през деня. А освен това не всички видове капки помагат - това което действа при друго дете може да не подейства при твоето, и обратно. Можеш да пробваш и с  топла кърпа до коремчето - на нас това ни помагаше. И най-важното - въоръжи се с търпение, решението понякога (колкото и кофти а звучи #Crazy) е просто да го израсте...

# 535
Най-вероятно все пак да са колики. Гого ги изкара доста леко, но "кризите" бяха и през деня. А освен това не всички видове капки помагат - това което действа при друго дете може да не подейства при твоето, и обратно. Можеш да пробваш и с  топла кърпа до коремчето - на нас това ни помагаше. И най-важното - въоръжи се с търпение, решението понякога (колкото и кофти а звучи #Crazy) е просто да го израсте...
Дано да минат по бързо,но все си мислих че вечер са по изразени, но явно и през деня ще е така. Но ще го преодолеем  baby_neutral

# 536
Здравейте мами, пиша в тази тема, въпреки че тя е по-скоро за бременни и родили наскоро мамчета, но тъй като е за Бургас ще споделя разочарованието си с вас. Става въпрос за една от бургаските  фирми за климатици - "Климагруп 2", която ни поставиха климатик в края на октомври. Въпросния климатик в края на Декември спря да топли и в началото на Януари им сигнализирах, като ги помолих да дойдат за да го видят. Служителката в офиса ни записа за ремонт и после 15 дена ни вест ни кост от тях. Обадих се да попитам, какво става с нашия сигнал, а отговора беше, че все още не а сформирали ремонтна група за нашия район (живеем в Крйморие - на 12 км от офиса им!). Реших да подходя човечно, и не направих скандал (въпреки че си го заслужаваха), още повече, че ми казаха че ще дойдат на следващия ден. Така си чакахме 5 дни, в които майка ми на 61 години и детето ми на 1г и 1м бяха принудени да продължават да се топлят на духалка и в резултат на което Гого е със хрема! Днес най-накрая дойдоха и представете си какъв бил проблема - некачествен монтаж в резултат на който фреона  излетял. Направо съм бясна, как може посред зима да реагираш на сигнал със 20 дни закъснение. Бях решила да подам жалба в Комисията за защита на потребителите, ама там знаете - пей и Пенке ле, кой те слуша. За това пиша тук, за да предупредя и други бъдещи клиенти - имайте си едно на ум колко са отзивчиви от Климагруп 2 и колко качествено си монтират стоките... за да не мръзнете и вие като нас!

# 537
Аз бих друснала една жалба до КЗП. Задължени са да върнат отговор в рамките на 30 дни. Отделно в общината трябва да има служба за защита на потребителите, можеш да копираш и тях. Копирай и омбутсмана на града - той и без това няма кой знае каква работа, поне ще проконтролира джижението на жалбите ти Wink Ако не друго, поне ще им се стовари отнякъде някаква проверка на тея..
Мен още ме е яд, че след целия "купон", който изживях покрай раждането не писах до всички институции, които имат отношение към подобни проблеми, но тогава нямах сили, а сега си гледам беболина и хич не ми се занимава.

И за да не ми дърпат ушите, че не съм по темата - някой има ли отзиви за раждане в болницата в Поморие. една дружка, която не влиза във форума се интересува за условията, лекарите и качеството на обслужване.. Някой да е раждал там? Simple Smile

# 538
преди няколко сни говорех с една мама за тази болница и ми каза, че нямало ковьози / ако го пиша правилно/ и ако стане нещо или се усложни разждането се пращя в Бургас.... и аз лично не виждам смисъл да се ражда там  newsm78

# 539
Питах една мама за болницата в Поморие. Мамата е от този град и предпочела да си ражда там. Извинявам се за думата, която ще използвам. Като цяло каза, че е мизерия  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт