Бургаски майчета - 13 тема

• 47 362
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря много момичета   bouquet
Това ми беше напълно достатъчно Simple Smile  Hug

# 541
Гогова мама , аз бих си потърсила правата.Пък дори и само за да им направя гадория , пак бих подала жалба. Трябва да се научат как се работи.Ако нямат възможност да пратят по-рано екип - да се извинят и да те компенсират по някакъв начин.
Аз вече не си мълча за нищо!
10 дена преди да родя, по Трапезица - майка ми кара , а аз се воза отдясно, движим се в лентата за наляво .Един състезател отдясно решава,че се движим много бавно, сече ни пътя като ни блъска НАРОЧНО . Звъннах си на 112 , дадох му данните и по коя улица се движи , след това си звъннахме за констатиране на щета - още на другия ден ни викнаха в КАТ на среща с него. Оказа се ,че колата е на някакъв дядка ,вероятно е карал сина или внука,поеже тунингован голф не се кара от 80-годишни,нито се извършват подобни маневри. Това ,разбира се беше ясно на ченгетата,но за съжаление системата ни е такава ,че те повече нищо не могат да направят.Така или иначе му бяха съставени актове за неправилно престрояване,неправилно изпреварване,причиняване на ПТП и бягство от местопроизшествие.Неговата застрахователна компания ще ни плати щетата , а после сама ще си го осъди за да си вземе парите. Сори за оффтопика,но исках да ви кажа да не се оставяте.Нека се научат ,че не са безнаказани!!!

# 542
Здравейте, момичета!

Най-накрая ми остана малко свободно време и нямам търпение да ви споделя накратко:

На 15.01. в МБАЛ Дева Мария се роди синът ни - Владимир - 3.100 кг./50 см., нормално раждане. Simple Smile

# 543
Добре дошъл на малкия мъж!
Благодаря ви момичета за оказаната подкрепа, за сега по институции няма да ходя, тъй като ремонта го извършиха и КЗП няма дасе трогнат от жалбата ми, ако подам такава. Но пък смятам да пиша и във фейсбук, дано лошата реклама да ги "накаже" повече от институциите...

# 544
Честито бебче petitobg  Hug Много здрав и щастлив да расте!

Гогова мама не се ядосвай  Hug

# 545
petitobg - честито и от мен!Да расте здрав и щастлив малкия юнак Wink

# 546
petitobg , честита рожба! Да ти е живо и здраво момчето и много да те радва. Родила си един ден преди мен  Peace Hug

Момичета , може ли някой да ми препоръча добър невролог?
2 месеца преди да родя ми изтръпнаха ръцете и всички казваха,че като родя ще ми мине. Сега вече две седмици след раждането положението е все същото. Вчера водих малкия при Димитрова и й споменах за това и тя каза,че съвсем не е нормално и може да е проблем с гръбначния стълб.  newsm78

# 547

И за да не ми дърпат ушите, че не съм по темата - някой има ли отзиви за раждане в болницата в Поморие. една дружка, която не влиза във форума се интересува за условията, лекарите и качеството на обслужване.. Някой да е раждал там? Simple Smile

Аз планувам там да раждам след 1месец, нямат неонатология наистина. Условията са от комунистическо време, но чистотата е на ниво. Отивам там заради доктор Попов, ходих при него на частно цяла бременност, и от много чудене реших и при него да си родя, защото му имам голямо доверие. Етърва ми роди там миналия февруари, при Попов, това което споделих е от нейни разкази.

И честито и от мен на мама petitobg Simple Smile

# 548
AtenaotnA,аз съм много доволна от д-р Божидар Павлев http://www.rlkbs.com/doctor.php?id=198
В началото на миналата година имах проблеми с кръста и той ми помогна много.

# 549
petitobg, AtenaotnA - честито на двете мами, да са ви живи и здрави мъничета   bouquet

AtenaotnA - аз ти писах на лично, но забравих да спомена, февруари ще пътува пак за преквалификация до Русия и няма да го има, но незнам от кога до кога. Та ако не ти дигне да знаеш защо Simple Smile

# 550
  • Бургас
petitobg , честито, да ти е живо и здраво детенцето, ти също!  bouquet Simple Smile

Имам въпрос - на колко от вас изследват ТСХ по време на бременност без да имате оплаквания и фамилна обремененост? И има ли АГ, който да го прави по своя инициатива, или и затова трябва сама да мисля и да се грижа?

Също ме интересува веднъж ли ви изследват кръвна захар по време на бременността?

А изследване за токсоплазмоза и цитомегаловирус?

# 551
petitobg, Честито мамче Simple Smile Да е здрав мъника, на теб бързо възстановяване  baby_neutral
Мон, моя док ТСХ не ми е пускал, даже не е ставало въпрос. Изследвах го преди да забременя и оттогава нищо. Ако нещо те притеснява кажи на док да ти пусне изследването, не знам обаче дали се покрива от ЗК. Кръвна захар ми беше пускал док с първата бременност, но не ме бяха предупредили че трябва да съм гладна или не яла не помня колко часа. Излезе висока стойност и правих профил, беше наред. Сега с тази бременност док не ми е пускал, направиха ми в болницата преди серклажа. Хубаво е да се следи, ако има съмнения за гестационен диабет веднага ще ти пуснат. Токсоплазмоза аз сама си назначих,  Mr. Green не съм обсъждала с док, но за мое спокойствие. Пуснах в Лината, но звънях и в РИОКОЗ също може. Цитомегаловирус не съм изследвала.

# 552
  • Бургас
В коя седмица си пуска токсоплазмоза? За антитела само или и за скорошна инфекция?

# 553
Сега рових из изследванията, в 14 г.с. Да ти кажа не знам как се води, пише Ig G < 5.0, отстрани пише, че е отрицателна по стойностите. Аз мисля, че не съм я карала или е станало без да знам  Flutter

# 554
Момичета , може ли някой да ми препоръча добър невролог?
1ва поликлиника - д-р Павлев
4та поликлиника - д-р Стаматов
МБАЛ - д-р Недев, неврохирург е, но мъжа ми го изпратиха за консултация там заради едно банално изтръпване на пръстите на ръката
до 01 РУП - д-р Генов - спортен лекар е, работи по ЗК
Това са лекарите, които "ремонтират" мъжа ми, т.к. спортува активно и получава травмички.

Общи условия

Активация на акаунт