144 коледно-новогодишни американски късмети

• 36 005
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Privet I sorry, che izcheznah, kakto I za latinicata.

FB e deaktiviran, zashtoto mi se sluchi neshto ujasno I ne iskam da pisha za tova tam. Bebeto e dobre, no az razvih ryadko kadio-nevrologichno zabolyavane v sledvstvie na bremennostta I rajdaneto, narecheno POTS (Postural Orthostatic Tachycardia Syndrome). Tova e dysautonomia I znachi, che cyalata mi vegetativna nervna sistema ne raboti. Bedridden sym, ne moga da prvya absolutno nishto, ne moga da se grija nito za sebe si, nito za bebeto. Lechenie nyama. Otcayana sym I ne mi se govori s nikogo za nishtoo, no reshih da pisha I da pitam dali puk nykoi nyakude po shirokia svyat ne e chuval za lekari ili nyakoi, koito e izpadnal v remission...Pulsyt mi skacha na 150 kato se izpravya, ne moga da stigma dori do WC sama. Otdleno imam adrenaline surges, insomnia, bolki I mnogo, mnogo brain fog. Molete se za men, uasno e da ne mojesh da si gledash detenceto. Sad

I budete zdravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 661
Ева, писах ти на лични. Проблемът е решим.

Последна редакция: пн, 07 яну 2013, 16:38 от Фея Кръстница

# 662
  • USA
Ева, много се радвам, че се появи! И съжалявам за това, което ви е сполетяло!  Hug Недей да губиш надежда! За първи път чувам за това състояние. Моля те, кажи ако можем да помогнем с нещо.

# 663
Ева, прегръдки!
Надявам се силно и стискам палци да е временно и скоро да ни радваш с истории за малкия!  Hug

# 664
 Ева, кураж Hug Силно вярвам, че ще се подобриш.

# 665
Eва, силна прегръдка и аз вярвам, че с времето ще отмине  Hug Hug Hug

# 666
Ева, много съжалявам за това, което ти се е случило! Попрочетох малко в уикипедия и ми изглежда доста сериозна работата. Не знам как, но ако мога да помогна с нещо, само кажи!

Hug

# 667
Ева, силни прегръдки и от мен и стискам палци да отшуми бързо. Hug

# 668
О Ева, много съжалявам, че минаваш през подобно нещо Sad Силни прегръдки и от мен. Ако мога по някакъв начин да ти помогна, пиши ми.

# 669
Ева, и аз погледнах в Уики - сигурно и ти си гледала... Пише за много различни медикаменти, които се използват за облекчаване на симптомите - обсъждали ли сте ги с лекарите ти, пробвате ли вече различни неща? Също така, може да прозвучи тъпо, но 100% ли е правилна диагнозата, категорични ли са? Споменаваш ремисията като нещо нечувано до момента - от уики останах с впечатление, че има много хора в ремисия, макар и много да са от тези, които са получили този синдром в тийнейджърска възраст. И все пак, явно е възможно. Звучиш отчаяна, а според мен е рано да се предаваш - не е като да няма каква терапия да се пробва. Също в уики, най-отдолу има разни линкове с много инфо. Отворих това: http://www.potsplace.com/ - има много информация за състоянието, за варианти за третиране на симптомите, както и истории на хора минали/минаващи през това. Сред тези истории има и такива на хора, които контролират успешно състоянието си и са добре. Бори се - дай си шанс!  Hug

# 670
Ева, много топли мисли и от мен.

# 671
  • Чикаго / София
   Ева много съжалявам за сполетялото те. Откакто прочетох не излизаш от мислите ми. Не се отчайвай, надежда винаги има. Ще намерите твоя начин да го задържаш в ремисия и да отшуми с времето. Много положителни мисли и прегръдки от мен. Ако можем да помогнем с нещо - пиши.

# 672
  • Чикаго / София
Забравих!

Честит Имен Ден на днешните и вчерашните именници! Със здраве да си носят прекрасните имена!

Честит Рожден Ден на двете прекрасни момченца на Руми! Да са здрави, все така усмихнати и добри братчета. Честит празник Руми - и Имен Ден и Рожден Ден - много има да отбелязвате днес! Hug  bouquet

# 673
Честито и от мен на имениците!

Честит рожден ден и на Иво и Павел на Руми!

Мисля, че и Крис на Агентката празнува днес? Честито и на него!

Да са здрави децата и много да ги слушат родителите им Wink

# 674
Майкааа, колко празници!

Нека всички празнуващи преливат от положителна енергия и нека се радват на дълъг и пълноценен живот!

Общи условия

Активация на акаунт