Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 7

• 39 454
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Момичета,здравейте!Искам да ви питам за новия парфюм Амбър еликсир найт как е като аромат?Много ли е тежък,близо до кой от старите парфюми е аромата му?Ако човек харесва Музата,този аромат би ли му допаднал?Зная че са много различни,но все пак как мислите?
И да питам за Джордани голд бижу червилата и спиралата Джордани голд(Сега са намалени и са показани на една страница и двата продукта),те стари продукти ли са?Понеже много отдавна не съм гледала каталозите подробно,а искам нещо за подарък за една приятелка,но да е ново в каталога.Тя има всичко на Орифлейм,така че залагам на най-новото!

# 481
Здравей Бубка днес ще го взимам от ЦО и ще пиша как е..

# 482
Здравей Бубка днес ще го взимам от ЦО и ще пиша как е..
Много ти благодаря Hug  bouquetЩе чакам с нетърпение.Много е рисковано да се подаряват парфюми,но просто няма какво друго ново от каталога да подаря Confused

# 483
Здравейте и добре дошли на всички нови консултанти!
Аз отдавна не съм писала в темата, но напоследък не ми остава никакво време.
За да не е просто 'запис', ще похваля един крем, който е божествено мек и приятен като аромат - става въпрос за крема от серията Happy Skin, кръглият с жълтата капачка за много суха кожа. Simple Smile

# 484
Мария, за втората си поръчка също имаш 14 дни да я платиш, като те започват да текът от пускането и.
Момичета,здравейте!Искам да ви питам за новия парфюм Амбър еликсир найт как е като аромат?Много ли е тежък,близо до кой от старите парфюми е аромата му?Ако човек харесва Музата,този аромат би ли му допаднал?Зная че са много различни,но все пак как мислите?
И да питам за Джордани голд бижу червилата и спиралата Джордани голд(Сега са намалени и са показани на една страница и двата продукта),те стари продукти ли са?Понеже много отдавна не съм гледала каталозите подробно,а искам нещо за подарък за една приятелка,но да е ново в каталога.Тя има всичко на Орифлейм,така че залагам на най-новото!
Парфюм трудно се подарява, защото всеки е със спцифичен вкус и може да сгрешиш и да не хареса на приятелката ти.
Продуктите на Джордани са стари, а сега просто са на оферта.
http://bg.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201303, можеш да опиташ с този комплект, като нов продукт (стр. 8-9, че не зная дали излиза) или продуктите на следващите 2 страници.
Дано съм и помогнала Simple Smile

# 485
  • Перник
Като човек, който "има всичко на Орифлейм" (далеч не е така - имам само най-необходимото  Wink ), бих се зарадвала на комплекта за маникюр Джордани.

# 486
the_witch,парфюма отпада,моята дружка каза че е много тежък за нейния вкус(казах че ще е за мен Laughing )...Остава второто на което се спрях-червилото и спиралата на стр.13 Peace
SvetlaK,имах предвид че има всичко което й харесва!Аз например харесвам,но често не си купувам.Оставам си с харесването.А тя всичко си взема(консултант е откакто има Орифлейм в България).Затова исках нещо най-ново да не се окаже че вече ме е изпреварила Peace

# 487
 Hug
the_witch много ти благодаря за отговора...

# 488
  • Перник
the_witch,парфюма отпада,моята дружка каза че е много тежък за нейния вкус(казах че ще е за мен Laughing )...Остава второто на което се спрях-червилото и спиралата на стр.13 Peace
SvetlaK,имах предвид че има всичко което й харесва!Аз например харесвам,но често не си купувам.Оставам си с харесването.А тя всичко си взема(консултант е откакто има Орифлейм в България).Затова исках нещо най-ново да не се окаже че вече ме е изпреварила Peace

Ясно  Peace И аз харесвам повече неща, отколкото купувам.
Комплектът за маникюр е нов (в този си вид). Аз имам предишния вече поне 6 години и сега се замислям за този, защото много ми харесва, но в действителност стария още си е ОК, а аз не обичам да  трупам неща, които не ползвам   newsm78

# 489
  • Стара Загора
Найта не е тежък, а по-скоро сладък. Много ми напомня Еклат.
Не е лош аромат, но аз лично не се впечатлих. И ако човек харесва парфюми от рода на Муза, този със сигурност няма да му допадне освен, ако зимата не пръска нещо по-хард.  Wink

# 490
Момичета,не мога да не се похваля и аз със озаряващите перли! newsm44 newsm44 newsm44Много ми харесват!Сега ги пробвах и съм очарована от резултата!Но мисля,че може да се прекали и трябва да се внимава с нанасянето.... Heart Eyes
iv4enceto_91,специални поздрави и благодаря,защото точно твоето мнение и снимки ми помогнаха без да се чудя и да умувам да поръчам озаряващите перли!  bouquetСъс сигурност следващите ще са Метеоритите!

# 491
Момичета сега взех черният Амбър....Ужасен е меко казано....Тук някой ме попита за него и казвам директното си мнение.....Миризмата е на парфюм от онези "Българска роза" ако ги знаете......Подарявам го директно,ако някоя мацка си пада по силни парфюми.....

# 492
  • В къЩи.
За Амбър Еликсир Найт ли става въпрос? Аз имам мостричка от него и ми харесва много... Rolling Eyes
Но вкусове различни... аз затова не поръчвам парфюм без да съм го пробвала. Naughty

# 493
  • Стара Загора
Къде намесихте пък Българска роза?  ooooh!
Аз ненавиждам парфюмите с ясно изразена роза, особено пък тези Българските, но този според мен няма нищо общо.  #Crazy

djidji09, радвам се че съм помогнала. Peace

# 494
За Амбър Еликсир Найт ли става въпрос? Аз имам мостричка от него и ми харесва много... Rolling Eyes
Но вкусове различни... аз затова не поръчвам парфюм без да съм го пробвала. Naughty
Нали уж страницата е ароматизирана,ама нещо....  newsm78 на мен не ми понесе....

Общи условия

Активация на акаунт