Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 7

• 39 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Иве, за шести или пети говориш? Аз от шести си харесах чантата с двете лица. А мострите на ново червило джордани за обемни устни не са налични още първият ден от каталога. Ако успееш да ги вземеш моля те пиши.

# 691
  • Стара Загора
Иве, за шести или пети говориш? Аз от шести си харесах чантата с двете лица. А мострите на ново червило джордани за обемни устни не са налични още първият ден от каталога. Ако успееш да ги вземеш моля те пиши.

Ох, обърках се нацяло - 6, този който е от следващия месец.
Аз от 5 поръчах само един крем за ръце с роза и балсама за устни с ябълка и овес за подарък. За себе си нищо не харесах.
От мострите поръчах 2, не знам дали ще има. Надявам се.
Избрах и от GG Jewels на нюда и Cerise Pink, както и на новата мъжка ТВ. Ще пиша в петък като взема, не знам какво има, аз поръчвам на директорката ми.

Явно Getaway ще е новата лятна колекция:

водоустойчива спирала на Джордани

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 15:00 от iv4enceto_91

# 692
Аз си получих нещата, но тъй като за днес вече се гримирах веднъж и ме домързява да се китосвам наново, ще дам отзиви утре.
А иначе от новия каталог Дейдрийм Миража ми хареса като аромат.
Онзи парфюм с розите, твърде розов ми се струва, иначе флакончето му е много стилно издържано. Нещо обаче не мога да се ориентирам в цената. Онези 40% отстъпка и за него ли важат или само за кремчетата?

# 693
  • Стара Загора
Едва ли ще важат 40 % за него. Rolling Eyes

Нови гланцове от Джордани:  Monte Carlo Red  Monaco Pink  Cote d'Azur Bronze

И още малко нови неща:

Скрит текст:

Говори се и за тоалетни води Oasis Fresh Dawn & Warm Sunset, но снимки засега няма.

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 15:17 от iv4enceto_91

# 694
Момичета, някой има ли линк за 6-ти каталог? Simple Smile Поръчах си нещца от новият каталог, но не намерих един продукт и искам да видя дали го има в следващият... Мерси предварително

# 695
Каталозите напред ги има в сайта "училище за жени" Simple Smile Не знам какво ви пречи да напишете в гугъл,че търсите еди кой си каталог и вечно питате едни и същи въпроси Simple Smile

# 696
Дала съм си е-майла, писах на Орифлейм дали могат да ми го дадат, но нямам отговор.
Абе всичко съм затрила значи..... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Аз се бях отказала по едно време , но сега пак ми се занимава
Ако не сте пускала поръчка повече от 1 година, най-вероятно регистрацията Ви е прекъсната и трябва да си направите нова!

# 697
Каталозите напред ги има в сайта "училище за жени" Simple Smile Не знам какво ви пречи да напишете в гугъл,че търсите еди кой си каталог и вечно питате едни и същи въпроси Simple Smile
ами лично аз точно там си го търся, но всеки път не намирам, явно аз правя нещо не както трябва, затова се обръщам тук Wink Simple Smile

# 698
Влизаш със регистрацията си отиваш на текущ каталог  и от долу пише  Разгледайте следващия каталог  Hug Hug 

# 699
Този Tinted Glow на Джордани Голд днес го пробвах.
Честно казано май не ми е ясно какъв трябва да е ефектът.
Не ми се струва покривен, но пък си правих снимки, на които лицето ми изглежда доста чисто, макар че иначе имам някоя-друга пъпчица. Носът ми сякаш продължи леко да си червенее, но пък от друга страна лицето ми не стана като маска, а просто се освежи и озари.

Спиралата Уондър Лаш не е толкова фрапиращо лилава. Иначе я знаете. Абе мисля, че може да се каже, че съм доволна от покупките си.

# 700
  • Русе
Някой ако си поръча от новата спирала, да даде отзиви. Мислех сега да си я поръчам, но нищо друго не си харесах и не ми се дават 11 лв при цена 9,90 лв. В следващия каталог, пак е намалена, дори на 9,50 лв. и си заплюх и околоочния Е-колаген за дълбоки бръчки, че също е изгоден.

Спиралата Уондър Лаш не е толкова фрапиращо лилава. Иначе я знаете. Абе мисля, че може да се каже, че съм доволна от покупките си.

Ползвала съм я в този цвят, въобще не е лилава Wink

# 701
Някой ако си поръча от новата спирала, да даде отзиви. Мислех сега да си я поръчам, но нищо друго не си харесах и не ми се дават 11 лв при цена 9,90 лв. В следващия каталог, пак е намалена, дори на 9,50 лв. и си заплюх и околоочния Е-колаген за дълбоки бръчки, че също е изгоден.

Новата спирала е разкошна - пробвахме я на представянето на новите продукти - наистина с няколко нанасяния постигаш ефект "Изкуствени мигли". Аз сложих 3 пласта и бях като Барби  Laughing

# 702
  • Русе
Супер! Благодаря! Hug
В следващия каталог задължително ще си я поръчам(само да не се изчерпи), че сега не ми се поръчват излишни неща, само за да си избия таксата.

# 703
Момичета бързо ли получихте доставката от каталог 5 ?  Аз я пуснах в понеделник и все още не е доставена а днес сме четвъртък от пощата ми казаха че ще се бавят вече 5 дена с доставката? Не ли много?

# 704
  • Перник
Момичета бързо ли получихте доставката от каталог 5 ?  Аз я пуснах в понеделник и все още не е доставена а днес сме четвъртък от пощата ми казаха че ще се бавят вече 5 дена с доставката? Не ли много?

И аз поръчах в понеделник, ще си получа нещата в събота. Досега пристигаха в сряда  Confused

Общи условия

Активация на акаунт