Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 7

• 39 474
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
В следващия каталог Адаптиращия ФДТ е на мн,добра цена. Кажете нещо повече за него?

На 34г съм, до преди месец кожата ми беше ужасно мазна,а сега не знам суха ли  е или дехидратирана... Т-зоната си ми е леко мазна,но скулите и бузките доста сухи + няколко лишей  Tired  Пробвах вече няколко ФДТ и всички ми очертават ужасно сухите участъци,направо стоят на петна...
 Имам нужда от нов ФДТ,предложете ми някой.  Praynig  Hug

Мисля, че майка ми си беше взела точно адаптиращия ФДТ на Giordani gold. Нямаше никаква покривност.
Аз ти предлагам да си вземеш мостричка и да прецениш как покрива и дали не ти омазнява много т зоната.

# 661
  • В къЩи.
Благодаря ви.   bouquet
Да,може да взема мостричка. А Еверластинг го имам,по-добре е от другите ми ФДТ,но не и това кото търся.

Не мога да се ориентирам по описанието на ФДТ-ните Джордани Голд кой за каква кожа е подходящ. newsm78

# 662
Искам да разгледам следващия каталог, къде мога да го видя? Не ми се чака до понеделник.  Rolling Eyes

# 663
# 664
# 665
# 666
# 667
При мен и двата линка се отварят. Проверете Adobe reader и Flash player - дали са ви ок.

# 668
При мен и двата линка се отварят. Проверете Adobe reader и Flash player - дали са ви ок.

да, затова не се сетих, че може да е само за консултанти линка. Ами - регистрирайте се и готово.  Laughing Шегувам се, разбира се.  Simple Smile

# 669
  • Русе
При мен първият линк ме прати на заглавната страница за консултанти, но ми искаше № и парола. Моят линк ме прати директно на каталога, като бях излязла от личната ми страница. Отгоре пак си пишеше влезте или си регистрирайте.

# 670
  • В къЩи.
http://www.uchilishtezajeni.com/promocii-i-akcii/oriflame-orifle … -vsichki-magazini  тук си  гледам винаги новите каталози. Peace

# 671
# 672
От новия (5) каталог си поръчах доста нещица, включително и промоционалното парфюмче от първите страници.От търкане по страничките изобщо не се ориентирам в аромата  Mr. Green, но ми заприлича на курабийки и не се сдържах  Laughing. Като пристигнат (по някое време през седмицата) ще дам отзив.

# 673
  • София
Здравейте! Подариха ми цял комплект продукти на Ори и имам един въпрос относно един от тях.
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21591 Наистина ли се използва след крема? Обикновено серумите се слагат преди крема.  newsm78

# 674
Аз ако слагам серум, не бих сложила крем изобщо. Но след като пише, че свива порите, логично е да е след крема според мен.

Общи условия

Активация на акаунт