Бебеправене тема 22 - Коледата наближава и семейството ни се увеличава!

• 17 524
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
о Пивал и на мен ми се насълзиха очите заради теб моето момченце е лъвче много готини деца са  Laughing

# 556
Иееессссс момичета!!! Добро утрооо! Е-ГА-ТИ КЕ-ФА!!  Пивче- честито парещо момиче! Красива бременност, аз винаги така пожелавам, защото смятам,че това е най-женствения период, да сте живи и здрави и много щастливи!

Дани- женичке моя мила, аз вчера какво ти казах...чакам да потвърдиш с още един тест! Ехаааа, виж какви готини празници! Много хубаво ми стана!

Crazy  Crazy
Аз довечера атакувам милото и не чакам на 06.01 което е голям празник и мисля,че чакам чудото хихи!:)
Секси, Съни, Тони- сладурчести, как сте?
Сънка- не се изтървавай,че изпаднеш ли в отчаяние, все така ще ти върви, човек привлича, това , за което мисли, бъди позитивна и ще видиш, това е ясно като бял ден, лека полека...ще видиш!

# 557
  • Пловдив
о Пивал и на мен ми се насълзиха очите заради теб моето момченце е лъвче много готини деца са  Laughing

Много силно  Hug. Благодаря! И на мен ми се насълзяват. Бях готова да ревна, милото ме гледа странно.

# 558
От колко време пробвате Пивал ако не се лъжа 3/4месеца нали

# 559
  • Пловдив
Да, от 4 месеца. Този го бях отписала, като започна да ми зацапва, но вчера като спря и се  newsm78
Още съм в шок, хем не ми е за първи път.

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 09:53 от pival

# 560
Момичета аз от скоро съм в темата, обаче така ме развълнувахте тая сутрин, че седя в офиса гледам монитора и се усмихвам, какво ли си мислят колегите  Simple Smile

# 561
  • Пловдив
Момичета аз от скоро съм в темата, обаче така ме развълнувахте тая сутрин, че седя в офиса гледам монитора и се усмихвам, какво ли си мислят колегите  Simple Smile

Добре,че съм сама днес, иначе да съм ревнала. Много силно ви  Hug

# 562
Здравейте , толкова сте готини и позитивни всички ,че направо ми оправяте настроението като седна да ви чета.Честито на всички с двете чертички ,колкото и да са едва забележими важо е ,че ги има.С първата ми бременност трябваше да има човек голямо въображение за да види чертичката,но все пак беше там.Ох аз от 2 дена спрях Дуфастона и след 4-5 дена по принцип трябва да ми дойде,направо се побърквам с това чакане.Предните пъти винаги 5-6 дена преди цикъл ме боляха гърдите сега не,нямам никакви ПМС.Сигурно няма да дочакам и в понеделник ще взема да си направя един тест Praynig

# 563
Добро утро, момичета!
Пивал, честито за двете чертички, много красива бременност и от мен. За мен бременността е еднин от най прекрасните моменти в живота на една жена. Съглана съм с Ивка, че това ни прави много женствени! Дано всяка от нас преживее този момент и се наслади на него, а накрая да получи най големия дар - здраво бебче... или две Wink
Дани, Нелка, стискам палци и за Вас  Praynig
Дани, знаех си за теб HugДано утре двете чертички да са наситени  Praynig
Ивке, полека лека свиквам с новата работа, благодаря Simple Smile Иначе утре вдругиден очаквам О.  Пожелавам ти на 6.01 да получиш своя Дар Praynig Аз ще чакам моя на 31.12 Praynig
Принцеске, много яко да си изкараш на ските! Ние ще сме около Коледа на ски.
Обожавам снега, ските , кънките. Но и за мен важи: "пази се борче, че идва скиорче"  Mr. Green
Бенито, ти си много силна жена. Ще бъдеш страхотна мама Hug
Съншайн, лекарите, дето ти назначават лечение, което само още повече обърква организма ти, ми изглеждат съмнителни. Дли да не си смениш лекаря  Thinking
Такова слънце е навън, че чак не ми се седи в офиса! Хубав ден на всички   bouquet

# 564
  • Варна
Пивалче! Днес отчаяно се нуждая от добри новини... Честито, миличка, ти казвам шепнешком...
Дани, много тихичко стискам палци и втория тест да покаже това, което трябва... но аз съм сигурна, че ще те зарадва и той, така че тихичко Честито и на теб....
Принцеска, хубаво да си изкараш... аз също като Тоничка не обичам зимата и снега.. приемам снега само в случай, в който не се налага да излизам и само да му се радвам...
Кристиша, твоите постове винаги ме карат да погледна през прозореца...

Аз днес се събудих в прекрасно настроение, но за жалост на работа имам ужасна емоция - колежката ми е много болна и е на "финала"... много съм тъжна и наистина тези прекрасни новини ме накараха да се усмихна....
Аз още не съм направила тест, но май няма нужда... излезе ми пъпка... и имам някакво усещане за леко течение, а като ида в тоалетна няма нищо... което си мисля, че може да е ПМС... Ще видим... малко остана до деня, в който не искам лелки - 19-ти...
Много се радвам, че ви има.... в момента не мога да се съсредоточа върху никаква работа и само вие сте ми утехата...
Прегръщам ви!

P.S. Добре дошли на новите момичета!

# 565
Криси, ако на 31.12 се събудиш с  EFP дали няма да е лудница новата ви година! Ехх , надявам се така да стане Криси, действайте здраво тези дни!
За работата-супер, винаги е чудесно човек да бъде повишен, да прави нови неща и да се развива...и така! Бравос! Нещата доста добре се редят около теб! smile3521

Евче- викаш,че си се позитивизирала, а някак ми лъха на сълзички от теб, по-ведро,че ще се съветваме...днес е събота, най-любимия ми ден

Сега прочетох за колежката ти-  съжалявам... Sad

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 11:00 от Ivelina2006

# 566
  • Пловдив
Ева,  Hug, наистина съжалявам Sad(((

# 567
  • Варна
Пивалче, не искам да ви натъжавам с моите проблеми, а само да благодаря, че ми носите позитивна енергия! Наистина много се радвам за вас, с Дани и се надявам да ме заразите...
Иви, и на мен ми е любимия ден и се събудих с усмивка и с желание днес да чувам само хубави неща... още повече, че и с любимия сутринта се смяхме на закуска... но понякога нещата не зависят от нас... въпреки всичко се надявам денят все пак да е хубав и дори сме се уговорили с приятели след работа да "сме на мол" (много ни е любим лафа на мама Божка "Претаквам зелето и следобед съм на мол")... Ще купуваме коледен подарък на детето на любимия... Simple Smile

# 568
Така е , живота продължава за едни за други спира дотук...и така...Евче , аз на майка ми й викам "мама божка" и тя много се дразни  Mr. Green
Желая все пак приятен и ползотворен ден на всички и повече слънце, аз след малко се прибирам да боядисваме с милото една стая,че за Коледа трябва да сме свършили с този 3-месечен ремонт:)

# 569
Ева,  Hug
Ивке, това би била най прекрасната нова година Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт