Бременни мами 2013 от Пловдив има ли?

• 37 489
  • 518
  •   1
Отговори
# 195
Аз също съм много доволна от Тотев!   newsm10

# 196
Интересува ме има ли някоя мама да е ходила или раждала при д-р Велевски и ако има какво ви е мнението за него?

# 197
Момичета, колко горе-долу струва 4Д преглед в Пловдив и кои лекари го правят?

Благодаря   bouquet

# 198
 Аз за 4Д в Торакс не плащам нищо, понеже там съм записана и ми водят ЖК и там ми е АГ, само ще дам 60 лв. за ФМ, но това е друго вече , при нея дават и диск, повече снимки, трае 40 мин., а не по около 20 както ми е на мен преглед на 4Д. Другаде знам, че ФМ е по-скъпа. А преглед на 4Д може да ти направи някой лекар от Торакс, но ако не си регистрирана там незнам колко и дали изобщо ще струва нещо при условие, че си здравно осигурена - можеш да питаш, мен не ми пречи и аз да разбера. Д-р Велевски, който мисля, че работи в ТЦ Гранд също разполага с 4Д и е добър специалист, една позната ми сподели, че като е ходила при него й вземал по 50 лв. на месец, ама това е преди 2 години. На доста места съм чувала, че има -  зависи къде искаш или къде ти е удобно да отидеш, но нямам информация за цените и лекарите, а мога да разпитам приятелки, ако желаеш - повечето доколкото си спомням са били при различни доктори.

# 199
и аз се интересувам за 4D Simple Smile

# 200
Аз ходих при доц. Малинова - струваше 100 лв. Доволна съм, даде ми диск, снимки.

# 201
Колко често ходите на 4D, и през кой седмици от бременността ви?

# 202
Аз съм ходила само един път - в 20 г.с.

# 203
Аз ходих в 20 г.с. при д-р Троянчев за ФМ. А иначе, ходя в МЦ-1 на ЖК, където ехографът е нещо средно между 3 и 4Д.

# 204
и аз съм ходила при Троянчев,80 лева струва дава и снимки и диск частния му кабинет е до тунела

# 205
Момичета, къде ще раждате?

# 206
  • гр.Пловдив
Аз вече съм решила в Селена,остава само да си уговоря лекар.

# 207
аз за сега клоня към ВМИ ,защото моята лекарка води раждания там

# 208
 Окръжна  Peace

# 209
Благодаря за отговорите . Аз минах вече изследванията , искам просто за собствено успокоение а и да потвърдят пола със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт