365 тайни от моя живот

• 925 003
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 305
Не мога да разбера защо много хора оправдават мързела си с ниско кръвно, жега и т. н.

Хаха, това е яко, но като се замисля познавам такива хора  Mr. Green

Иначе аз съм от мързеливите, но не се оправдавам, мързи ме и толкова  Crossing Arms

# 4 306
Смятам честта, честността и лоялността за висши добродетели!

Смятам самозаблудата за най-големия възможен грях и престъпление срещу самия себе си.

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 15:45 от Мишана

# 4 307
Когато се омъжвах го направих с ясното съзнание,че нищо не е вечно.
Когато си обещавахме и се заклевах знаех,че никой не е длъжен да остане цял живот с един човек.
Защо.....?! Варианти много- или  съм искала да успокоя себе си,ако бъда оставена,да оправдая себе си ако оставя,или просто да живея спокойно без драми за да може един ден да приема че такива неща се случват и от това не се умира  Hug

P.S. За протокола- била съм и от двете страни  Peace

# 4 308
Като копае някой друг, ми се струва бавно, като взема аз мотичката, и 1 педя изкопано ми се вижда ееехехехей... Laughing

# 4 309
Не мога да разбера защо много хора оправдават мързела си с ниско кръвно, жега и т. н.
Това тайна ли е?Може някои наистина само да се оправдават,но който не е бил с ниско кръвно,той не знае за какво става въпрос,още повече в комбинация с жега.Стига се до колапс и влизане в болница.Възможно е да имат и друг проблем покрай ниското кръвно,но докторите да не са насочили лицето към подходящото изследване.Като липса на витамини и минерали,повишено вътреочно налягане и мн.др.

# 4 310
Около мен е пълно с ужасно смешни хора, които на всичкото отгоре си и вярват.

Не съжалявайте ничии съпруги и любовници. Всеки си заслужава съдбата.

# 4 311
Като гледах "love.net" и си мислех колко ли семейства са го изгледали на тръни и дали поне 1 от тях си е дал/а сметка накъде върви връзката, как се отразява отношението между родител - дете към развитието на въпросното дете.

# 4 312
не обръщайте темата на нещо дъвкано хиляди пъти в СО  Grinning

# 4 313
Скрит текст:
Рядко си го признавам, но са ми смешни хората, които бъркат секса с любовта  Embarassed Blush

Страх ме е от тъмно и от мазета, ама ако някой ме пита отричам до дупка Rolling Eyes

# 4 314
 Бих се изтрила, но съм цитирана и ще увиснат постовете Peace

Да се върна на тайните. Самозапаленото момче, което почина снощи бе наш приятел в доброто старо време, и ми е много, много мъчно за него. Но не разбирам постъпката му като героична, и това ме побърква.

# 4 315
Винаги, когато с абсолютна и категорична надменност съм завявала , че никога не бих направила нещо, животът ми така се е завъртал, че ''никога'' се оказвал единственият полезен ход в определени ситуации.

П.П. Забравих да туря мартеница на моя мъж, той пък се прибра с около 20. Laughing

# 4 316
Подобно откровение не би следвало да удари по честа, на която и да е жена, именно защото прозвуча така- отчаяно и евтино. И отговорът не би следало да беше- така реагираш, защото не си била омъжена, а защото нямаш деца.
Ще ни изтрият, но нищо.

# 4 317
Заравяйте мартениците....ъъ томахавките Wink

Днес разбрах че моя много близка дружка чака бебче  Heart Eyes И се усетих как още нечеститила започнах със съветите  Embarassed Нещо което мразех да правят с мен,сега го правя аз.
Дано съумея да запазя момента техен и не започна да дудна като някоя свекърва  Embarassed

Това беше по скоро споделяне...а сега и тайната .... и мен ме е страх от тъмно....фантазирам си разни плашещи неща в него и когато  помоля мм да постои с мен или да дойде с мен до тоалетната си мисли че преигравам или се преструвам  Tired а за да го вдигна посреднощ значи наистина ме е страх.Случвало се е да търча по коридора за да се прибера по-бързо в светлата стая,а като дете не пусках водата в тоалетната защото звука наподобяваше ужасяващ рев и не исках да го чувам  Tired  Embarassed Embarassed Embarassed

# 4 318
  • В Космоса
Малко ми беше криво, че Октопод налагаше правилото да не се коментира, но сега разбирам, че е имало защо. Има голяма вероятност да бъдеш захапан, сдъвкан и изплют ако споделиш нещо по-така, ей! Laughing

# 4 319
  • Berlin
Хубаво е да не се коментира наистина, обаче понякога такааа ми се иска да изкоментирам ... и се сдържам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт