365 тайни от моя живот

• 924 644
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 60
buttinsky, не е точно така. Тук много хора са успели да съхранят своята анонимност и е някак по-лесно да си признаят нещо, което пред приятели или във Фейсбук (където се знае кой си) не биха. Аз не съм се стремяла да запазя коя съм в тайна, но пак ми е лесно да споделя тук неща, за които по принцип не говоря и причината е, че те ще се прочетат от хора, които може никога да не срещна или дори и да срещна, няма да знам, че са част от това. Та в този ред на мисли може би вече сме прочели и такива неща от които някой го е срам, чувства се виновен и не би го признал пред близките си.

Извинявам се за спама  Peace

# 61
Моята тайна е ,че нямам Тайна.

# 62
Тази тема е една от малкото истински напоследък.

# 63

Наистина, темата е чудесна, да не я разваляме с излишни забележки. Права е Октопод с рокля - не е задължително участието все пак.

# 64
Влюбих се в една къща и то на село....сега мисля начини как може да се сдобием с нея.

# 65
Много, ужасно много ме е страх от смъртта... Понякога като се замисля по-задълбочено за нея чак ми се завива свят, тъй като това е нещо, което не мога да проумея истински. Затова избягвам умишлено такива мисли, до колкото мога.

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 00:28 от Сова

# 66
  • София
Мразя Коледа, но интересното е, че няма причина за това.
Имах страхотно детство, бях глезено дете, сега имам страхотен съпруг и дете, но продължавам да ненавиждам този празник. Ако мога да избягам някъде, докато отминат тези дни, ще е най-добре Simple Smile

# 67
За първи път, на 36, се вълнувам толкова от коледните празници.Искам да подаря много усмивки и топлина на всички.

# 68
Изоставих една мечта, защото не е доходоносна, но мисля, че това винаги ще ми липсва и ще съжалявам за него.
И аз така. Само че я изоставих заради друга мечта.  Laughing Обаче все още вярвам в неосъществената мечта, въпреки че както и да го погледнеш, все няма как да стане.  Laughing Дори мисля да се върна към нея.
Много съжалявам, че се омъжих.  Cry Имам чувството, че това е най-голямата грешка в живота ми.

# 69
Коледа и всичко лъскаво покрай нея носи толкова много емоции и доброта! Трябва да ги усетим,налага се да бъдем добри поне на такъв светъл празник. Налага се,за да запазих духа,красотата и идеята за Коледната магия,за да запазим надеждата  People Santa People Santa People Santa
 Happy Qeen,Никога не съжалявай за нищо в живота си! Всичко се случва с причина и няма непоправими неща. Не спирай да мечтаеш и  преследваш желанията  си!Когато подадеш "заявка" към Вселената с мечтите си,тя неимоверно ти изпраща съдбовни ситуации,които те водят към тях.

И моята малка тайна: Вярвам в чудеса!

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 17:35 от desislava_tamito

# 70
Taм е работата, че аз вече отказах и отхвърлих доста съдбовни ситуации. Ако Вселената е все така щедра, да ми предложи още, моля!  Laughing
Използвам темата да си пожелая това.  Laughing Дано не ми се разсърдите.  Rolling Eyes

# 71
  • Варна
Смятам се за по-умна и по-красива от всичките ми познати жени (а най-вероятно не съм Rolling Eyes ).

# 72
често твърдя, че съм по-дебела, по-глупава и по-невзрачна отколкото в действителност мисля, че съм

Хората, които нямат нужда от други хора, всъщност имат нужда от хора, за да се убеждават непрекъснато, че нямат никаква нужда от тях. - Пратчет го е написал вместо мен

# 73
Като едно класическо "Споделете" ще се получи изглежда тази тема. Готина е.

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 18:13 от Мишона

# 74
  • out of space
Мразехме един. Една нощ зазидахме външната му врата. Намерихме тухли и ги наредихме чак до касата.
по-точно първо намерихме тухлите, после решихме какво да правим с тях.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт