365 тайни от моя живот

• 924 772
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 6 165
  • София
Никога не се притеснявам, когато детето е на градина, даже ми е много спокойно.

Притеснявам се обаче, когато излиза сама с татко си или с някоя от бабите си.  Blush Живея с убеждението, че никой, освен мен, не може да я предпази от нещо неприятно. Пълна трагедия съм. Crazy Няма да я пусна на лагер докато не навърши 18 години.  Mr. Green

# 6 166
За пореден път, разочарование....

# 6 167
Има думи и изрази,реплики, които не понасям и никога не ползвам.Като ги срещна някъде и обикновено или потръпвам, или са ми досадни.Като пупа, детенце(употребено вместо име или "детето ми"), принцеска,мензис, муцка и т.н. . Или някой да си е сложил снимка как държи чуждо бебе и отдолу винаги има"Ау колко ти отива, време ти е". Влияят  ми много на нервите.

# 6 168
След прочитането на едно от обръщенията направо онемях  Shocked Ако  имах момиче и някой я нарече така, не мога да предвидя реакцията си, но всички задръжки ще паднат.

# 6 169
  • София
След прочитането на едно от обръщенията направо онемях  Shocked Ако  имах момиче и някой я нарече така, не мога да предвидя реакцията си, но всички задръжки ще паднат.
Кое точно "обръщение" от горния пост толкова те потресе, че ми стана любопитно?  Grinning
Извинявам се предварително, ако не съм разбрала поста ти правилно.  Peace

# 6 170
Поставеният ултиматум отново се изпълни! Heart Eyes Чувствам се много добре! (Пу-пу Tired)

# 6 171
След прочитането на едно от обръщенията направо онемях  Shocked Ако  имах момиче и някой я нарече така, не мога да предвидя реакцията си, но всички задръжки ще паднат.
Кое точно "обръщение" от горния пост толкова те потресе, че ми стана любопитно?  Grinning
Извинявам се предварително, ако не съм разбрала поста ти правилно.  Peace

Grinning  не съм прочела правилно. С две думи разбрала съм, че това са обръщения към дете, а не думи, които *Belle-Etoile* не понася. Извинявам се за объркването  Peace

# 6 172
Изумява ме когато някой се затруднява  да спазва елементарни и прости правила.
В този смисъл също си мисля, че само парични глоби ще накарат някои индивиди да се държат като хората. Големи, ама много големи глоби. За безразборно хвърляне на отпадъци, за пресичане на червено , за вземане на подкуп............

# 6 173
Омръзна ми да виждам деца, возещи се без столчета за кола....постоянно е това.
А любимото ми е - майка с 1-2годишното си дете на предната седалка.

# 6 174
При нас е ''модерно'' таткото да кара, а майката държи бебето (детето) на предната седалка  Sunglasses Sunglasses Sunglasses ooooh! (живея в доста голям град)

# 6 175
Омръзна ми да виждам деца, возещи се без столчета за кола....постоянно е това.
А любимото ми е - майка с 1-2годишното си дете на предната седалка.

И на мен ми омръзна.
И не, това не е коментар.
Скоро писах на стената ми във фейсбук, как всеки ден виждам деца без столчета, просто така се разхождат по задните седалки, а майките и бащите им отпред прилежно закопчани с колани. Нима това не е най-скъпото им... доста егоистично постъпват.. и ме "оплюха", че едно време не сме се возили с колани, че и столчетата били опасни, бля бля....

Аз просто замълчах.
Какво да коментирам?!
Тайна е, какво си мисля, тайна е, че си мисля и ме е страх за децата им, за децата на приятелите ми, които така се возят...не мога да им го споделя, защото когато споделя ми отговарят " ама то за малко няма смисъл" или "то не му е удобно".

Нима живота на децата им струва цената на един детски стол?

# 6 176
  • София (Възраждане)
Мен пък ме е яд на властите, че го допускат. Уж кампании разни в тази връзка, според мен дори на пътните полицаи не им прави впечатление, толкова е ниска културата по този въпрос #Cussing out

# 6 177
  • София
Мен пък ме е яд на властите, че го допускат. Уж кампании разни в тази връзка, според мен дори на пътните полицаи не им прави впечатление, толкова е ниска културата по този въпрос #Cussing out
Прави им! Мен са ме спирали защото "им се сторило, че детето не е в столче".
А моите винаги са в столчета и вързани. Така са свикнали от бебета и не си представят друг начин за пътуване.

Тайната ми е, че ми се иска да имам още едно дете..... след 6-8 години, обаче няма да го бъде.  Confused Едно че вече ще съм минала 40-те и второ, че ще ни стане тежко финансово.

# 6 178
  • Сопот, Пловдив
Аз съм от безотговорните майки, чието дете не се вози в столчето. И не, не стоя на предмата седалка, докато той се разхожда на задната. Стоя на задната до него и го държа. Може би съм най-некадърната майка, но за две години не успях да науча това дете, че трябва да се стои във столчето, вързан и окопчан там стои максимум 10 минути, после имам чувстваото че може да си счупи врата или някой крайник от опъване и блъскане да се махне от стола. Пробвала съм какво ли не, за да г з алиша и да се успокои - никакъв ефект. Може би е защото все пак рядко се возим в колата за повече от 5 минути, живеем в малък град, и продължителното стоене окопчан го изнервя. Скоро ни предстои пътуване до София, изпадам в ужас като си помисля как ще го удържа в стола, дори се замислям по тази причина да пътуваме с влак, не с кола.

Покрай една друга тема, се замислих, че едно от възможните развития за мен в бъдещето е да се превърна, поне за кратък период от време, в жена издържана от мъж и зависеща финансово от него. ВИнаги съм била категорична, че никога няма да бъда в такова положение, но сега се замислям, че дори не съм се усетила, че положението би било точно такова и съм готова да приема, без особени задръжки, ако нещата случайно се развият в тази посока. Истината е, че самия мъж е такъв, че няма да ме остави да се почувствам зависима. Но във всеки случай, това  е стъпка, която не бих предприела спрямо друг човек.

# 6 179
Понякога си мисля, че е неизбежно да не е в столче.Плаче неудържимо, трябва да го кърмиш, да смениш памперс. Съмнявам се, че някой татко точно в този момент се е засилил с 200. Естествено, по-хубаво е да отбият и да свършат работата, но има случаи, когато не може, няма време.

И да не спамя съвсем.
Аз искам второ дете(трето и нататък не), но ако може да ми го дадат опаковано с панделка.Не ми се бременее пак, още по-малко ми се ражда.Гадна работа е това раждането, хич не е звезден и "най-щастливия" миг в живота ми. Нито получих просветление, нито ме заля всепоглъщаща любов и щастие.

Общи условия

Активация на акаунт