365 тайни от моя живот

• 924 935
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 6 195
Вече няколко мъже, една и съща грешка. Яд ме е на себе си, но не мога да приема, че някой ще ме харесва заради самата мен,без някаква друга причина. И се започва едно мислене и задаване на въпроси защо този човек, при наличието на толкова по-хубави, по-умни и въобще по-по-най момичета, е с мен. Чувствам се като пълна идиотка, но това ме изяжда отвътре.

# 6 196
  • София
Обичам мъжа си,но нещо напоследък ми липсва.Незнам какво.Не се чувствам щастлива.ПОнякога даже си мисля за раздяла.Друг  път като погледна и си казвам това е моя човек .Не мога без него.
МНого ми е тъпо.

# 6 197
Много пъти съм изпитвала желание да се разделим с мъжа ми.....особено след скандал ooooh!

Имам някакъв неуписуем страх от момента,в който детето ще порасне и ще започне да излиза сам да си играе,а по-късно и в компания ooooh!Като гледам какви са днешните деца-с какви простотии се занимават и какви глупости говорят тръпки ме побиват.....А от друга страна ми писнаха бебешките истерии и номера,искам да се разбираме по-лесно Tired

# 6 198
  • София
Репликата "много ми е тъпо" я чувам предимно от често скучаещи тийнейджъри и ми говори много зле за тях. Скуката според според мен издава хора, които нямат интереси, занимания, цели, а се чудят как да си убият времето (разхождайки се в мола например) Дразня се от безизразни, вяли, отпуснати хора, които смятат, че някой е длъжен да ги забавлява, защото те самите не знаят какво да правят, дрънкайки часове наред безмислени фрази по телефона, където и да се намират.

# 6 199
Страшни хора, ей! :
 " Ъ, имаме малко работа в другия край на България утре сутрин , може ли да ви ползваме колата( че е по-голяма и хубава и ще пътуваме по-комфортно), че нашата я запали , я не ( в момента няма кой да я кара у вас и не ви трябва , а и откакто имате проблеми  ние все си предлагаме услугите, би трябвало да ви е наудобно да откажете)"  ooooh!

# 6 200
  • Сопот, Пловдив
"Много ми е тъпо." беше редовна реплика от мен и приятелите ми, когато бяхме тийнейджъри  Mr. Green . Сега се чудя защо сме го казвали, като въобще не ни е било тъпо, ние винаги си намирахме какво да правим, макар че в много случаи едва ли е било нещо образователно или градивно.

Тайната е, че много често тук отговарям на описанията на други съфорумки за тип хора, които не понасят. И сега като го пиша това, незнайно защо ми става смешно.  Grinning

# 6 201
Удоволствие ми прави винаги да пазарувам от културни продавачки. Да, продавачки, с продавачите никога проблеми не съм имала.
Културни, които те оставят на спокойствие да огледаш, а не от вратата да ти дишат във врата и да притесняват клиента.
Напоследък все попадам на абсолютни кокошки, които си мислят, че като ти продадат нещо , ти правят грандиозна услуга....... ooooh! Tired Нацупени, троснати , ужасни. С такива се държа подчертано любезно, но ако знаят какво си мисля ......... Whistling

# 6 202
Всеки път като се скараме си мисля за раздяла. Казвам си: " ... последна вечер тук, утре багажа и се прибирам вкъщи.", но на сутринта все едно не сме се карали - гушкаме се и т.н. . Но всичко вече ми идва в повече  Sad . Просто и двамата сме силни характери и никой не отстъпва...

# 6 203
  • В Космоса
Скучно ми е на детската площадка. Направо насила говоря общите приказки за дечурлигата. Whistling

# 6 204
За пореден път се убеждавам колко силна интуиция имам, понякога ми стават ясни толкова много неща само с едно малко действие, дума на някой, за които ако споделя на някой 100% ще ми каже, че си втълпявам или ще ме изгледа странно как съм успяла да си да си направя подобни заключения, само от такова малко нещо. Затова и не си казвам повечето пъти, но се радвам и винаги си се доверявам на това мое 6-то чувство, защото досега никога не ме е подлъгвало и ме е измъквало от много сложни ситуации. Надявам се винаги да е така, защото ми дава чувството, че знам малко повече от другите или усещам кога ме лъжат  Wink

# 6 205
* Не мисля, че съм на толкова години на колкото съм. Изобщо не се чувствам пораснала...
* не разбирам защо и как хората се позволяват да нагрубяват непознати. Това липса на възпитание ли е или липса на уважение към самия себя си. Дали такива хора осъзнават, колко евтини и простовати изглеждат.
* Развоят покрай изборите ме кара да се чувствам несигурта в преценката си. От всимко казано в медиите в мен остават куп въпросителни и едно неприятно усещане, че явно съм от простолюдието, което никога няма да разбере механизма на държавата, в която живеем. Обидно е шепа крадци да те смятат за прост. Лошото е, че чест се чувствам именно такава, когато става въпрос за политика.

# 6 206
  • при моите деца .....
  • Eдин от големите ми проблеми е  вменяването на постоянна вина.
    Понякога сама се обвинявам, позволявам на други (особено на съпруга ми) да извъртат фактите и виновната да съм аз.....
    но вече мисля да се променя....
  • Трябва да се науча да казвам НЕ, да не позволявам хората да ме използват - сега имам случаи, в които знам, че ме използват само за услуга, страдам от отношението, но не успявам да откажа.....

# 6 207
Прекалено много смърт и болести около мен... Започвам да се плаша.

# 6 208
  • GYM
Бракът ми е просто една борба за надмощие. Не е партньорство, а борба "кой ще кара влака" . Гади ми се от цялата ситуация, изгубила съм чувства, стоя при него, само защото съм финансово зависима Sad

# 6 209
Започвам да свиквам с един начин на живот, с какъвто до преди време непримиримо не исках да свиквам и не вярвах, че това някога ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт