365 тайни от моя живот

• 924 778
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 90
В главата ми се блъскат идеи до пръсване. Колкото по-малко време имам за подреждането им, толкова повече нови се появяват.
В резултат съм по-разхвърляна откогато и да било.

# 91
темата на беше формулирана като да си разказваме лични истории и мръсни номера в 50 реда например

# 92
темата на беше формулирана като да си разказваме лични истории и мръсни номера в 50 реда например
Явно на всяка страница ще трябва да се напомнят условията, които авторката зададе Whistling

# 93
Темата е тайна в 1 изречение. Някои тайни искат по-дълги изречения.

# 94
за тайни с повече от две-три изречения съществува и възможността да се използва този бутон

# 95
Не обичам и не харесвам семейството си. /с риск да ме порицаят, но нали споделяме тайни  Peace /
Силно съм влюбена от 3 години в човек, който не отговатя на чувствата ми.

# 96
Знам, че един роднина изневерява на жена си, но си мълча.  Tired а как искам всичко веднага да й призная....

# 97
Дойдох преди време в този форум като поредния Гост с ясната цел само да се заяждам...

Последна редакция: нд, 09 дек 2012, 22:39 от pronobis

# 98
"Наоколо е пълно с мъдерци, а аз съм с 300 идиота". Благодаря, angelina.bgk за чудесния цитат! Вече отварям форума с тази нагласа.

# 99
  • out of space
"Наоколо е пълно с мъдерци, а аз съм с 300 идиота". Благодаря, angelina.bgk за чудесния цитат! Вече отварям форума с тази нагласа.

Един вид ти оаках темата?  Rolling Eyes

# 100
  • Galaxy 13197853088
Вярвам.

# 101
често си мисля,че съм много мързелива  Cry

# 102
Един от най-големите ми страхове е, че всичко ще остане такова, каквото е и ще заживея в еднообразно, скучно и сиво ежедневие.

# 103
Преди 4 месеца си направих втори скайп и там си пиша с разни непознати.  Mr. Green(чужденци). Завъдих страхотни приятелства, със страхотни мъже  Crazy Единият от тях е медийна личност в страната си и редовно ми се разкарва по пищов пред камерата.  Blush Joy
И още има, но друг път. Crazy

# 104
Напоследък самочувствието ми е доста надолу.

Общи условия

Активация на акаунт