365 тайни от моя живот

• 925 442
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 4 230
Едно от най-важните неща в живота било да се научиш да се радваш на малките неща...Значи е крайно време да се науча да се радвам на заплатата си...Simple Smile

УНИКАЛНО! Хахаха, как ме развесели само! Пиши ме и мен в отбора на оптимистите  Joy

И аз тук... Sad
И по този повод-бясна съм,разтревожена съм,чак главата ме заболя и сърцебиене получих,направо...нямам думи.Намалят ми мизерната ми заплатка и работното време (с 1 час!),защото нямало как да ми плаща  #2gunfire А това,че работя 9 часа,а ме осигурява на 4 не се брои.Да съм си помислила искам ли да работя още там  #Cussing out

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 23:11 от Мидичка

# 4 231
  • Варна
Все повече се замислям и благодаря на взетото решение, да имаме дете дете веднага след като завършихме, а не чак като си стъпим на краката! Май ми се е случило чудо- въпреки тогавашните гинекологични проблеми!
Сега, когато сме здрави, няма психологичен проблем дали въобще ще станем родители- е, не става!
Ако бях гонила първо кариера, може би нямаше да стана майка! Rolling Eyes

# 4 232
Сори за спама:
Стейси Грей, нещата се случват тогава, когато трябва.

# 4 233
Не издържам вече.Това разстояние между нас ме побърква.

# 4 234
  • в дяволитите очички на моето тормозче
1.Имам проблеми със   самоконтрола, когато  ме обхване  гняв. Случва  ми  се  сравнително рядко  да се разгневя, но  пък  е  качествено. Не успявам  да  го овладея   и помитам  като  словесно  торнадо  всичко, което  ми  се изпречи на пътя. Единственият  пощаден  в подобни случаи  е  дъщеря ми. Близките  ми  се  страхуват от гнева  ми,  защото   казвам  по болезнен  за тях начин  неща,  които  са  истина / но  които  мога да  премълча  или пък  да  кажа по- премерено/. Изпитвам  садистично  удоволствие  от  изблиците  си  на  гняв. И осъзнавам  много  добре  колко  съм проклета, но  нямам нито сили, нито желание  да се променя.

2.Мразя  мъжете. Единствено  моя  обичам  понякога LaughingПо тази причина се  радвам  , че  не съм майка  на  син, защото  не  съм сигурна  дали  щях  да  бъда  добра майка   за него.Масово  намирам мъжете  за недодялани, груби  и  смотани.Секстист  съм и то отявлен..

# 4 235
Мразя хора,които говорят бавно и отсечено и натъртват някои букви от думите  #Cussing out.Откачам направо,а напоследък имам контакт със две такива особи.Те не само,че говорят бавно,а и са бавни.Мислено си представям как бих ги наритала .

# 4 236
Не мога да търпя забележки и критики, това ме вбесява. Не забравям никога, помня с години кой какво ми е казал, не мога да прощавам,  обичам да се заяждам, особено ако смятам че съм права не мога да отстъпа .
Искам всичко сама да свърша, без ничия помощ, а това много често ми създава проблеми и недоразумения.
И когато съм насъбрала много негативна енергия до каквото се докосна се разваля или чупи, особено ел.уредите  Embarassed

# 4 237
Не обичам хора, които не могат да се владеят и крещят на другите, обиждат, разгневяват се от най-малкото.  За мен те са комплескирани и неуравновесени. Мислех ги за силни, но сега ги намирам за жалки. Аз съм много честолюбива и преди много са ме наранявали такива реакции, но вече не.
Обичам да споря дори само заради спора.

# 4 238
Вчерашния ден беше изпълнен с много и неочаквани прекрасни новини и въпреки че вчера писах колко са ми тежки последните два месеца, днес сякаш виждам голяяяям лъч надежда и имам едно уверено чувство в мен самата Party

# 4 239
Най-после слънце! Вече чак не ми се вярваше, че още съществува Tired
Влияе ми изключително добре, цялото ми настроение е коренно различно!
А пък и тия птички... Heart Eyes

# 4 240
Имах една колежка преди години. Беше страшно мързелива и все се скатаваше. Имахме проект, който трябваше да свършим в срок, а тя си редеше пасианси. Един ден не издържах и я овиках подобаващо. Беше доста грозна сцена. На следващия ден не дойде на работа, повече не я видях. След време получих поздрави от нея. Благодарение на мен напуснала, не успяла да си намери друга работа, заминала за Германия при децата си и срещнала най-прекрасния мъж на света, който я носи на ръце и я обича безкрайно. Благодареше ми от сърце за най-голямата услуга, която някой и е правил  Confused

# 4 241
Вече не мога да търпя разсеяността в себе си  Close
Понякога е забавно, но често е влудяваща особено за хората около мен.

# 4 242
  • ☀️София / London🌂
Винаги ми става смешно когато някой каже "моята майка ми е най- добрата приятелка" newsm78
Истината обаче е, че дори не мога да си представя какво е това. Никога не съм била близка с майка си и едва ли някога ще бъда. Виждаме се веднъж годишно и няма какво да си кажем за това говорим за обикновени глупости като времето..... cry Не знам защо и как се получи така......

# 4 243
  • Там, където ме обичат
Винаги ми става смешно когато някой каже "моята майка ми е най- добрата приятелка" newsm78
Истината обаче е, че дори не мога да си представя какво е това. Никога не съм била близка с майка си и едва ли някога ще бъда. Виждаме се веднъж годишно и няма какво да си кажем за това говорим за обикновени глупости като времето..... cry Не знам защо и как се получи така......

Освен за времето, ние си говорим и за цветя.  Mr. Green

# 4 244
Отчаяна съм- за дъщеря ми - на 34  а е САМА.  Принца не се е появил, а времето лети

Общи условия

Активация на акаунт