365 тайни от моя живот

• 925 321
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 5 745
Нещо прясно от преди малко. Прокълнах бившия си да му се случи нещо лошо, понеже уж на шега каза нещо много грозно.

Майка ми има здравословен проблем. Тези няколко седмици положението и се влоши. Утре е на изследване да се види какво точно и има. Колкото и да се оплаквам и жалвам от майка ми пред познати и тук във форума, сега ми е страшно притеснено. Страхувам се за майка ми и не искам да и се случи нищо лошо.

# 5 746
Ужасявам се от хора, които кълнат! Това е толкова концентрирано зло, че тръпки ме побиват.

# 5 747
Ужасявам се от хора, които кълнат! Това е толкова концентрирано зло, че тръпки ме побиват.
+1

Пет години след смъртта на баща ми продължавам да се заслушвам в неговата зодия, когато четат хороскопите по ТВ /а дори не вярвам особено в хороскопите/.

Отдавна не бях се привързвала към никой, предполагам мой си начин да се предпазя от поредното предателство. Сега един определен човек ме радва с присъствието си, дори да е за съвсем малко през деня..чудя се какво ли ще стане, когато изчезне-това ме кара да се чувствам объркана и тъжна.

# 5 748
Днес излъгах за първи път от не знам колко време  ooooh! и сега ми е гузно  Tired

# 5 749
Днес ми върви на споделяне: излъгаха ме-едно хлапе се възползва от състраданието и наивността ми, явно са му трябвали парички за джонт. Случката ми остави горчив привкус.

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 12:49 от Бориса

# 5 750
  • София
Баба ми се опитва да ми се налага, и снощи след поредният скандал си обещах, че още един път опита ли така се изнасям и да се оправя сама. Лошото е, че на всеки 2-3 месеца прави тея неща и по всякакъв начин се опитва да ми се наложи и тя да е командващата и да ми казва какво да правя а аз да слушам като добро момиче. Да, ама не!

Напоследък сънувам неща свързани с сериала "Ханибал".

# 5 751
  • София
Искам да направя една голяма промяна с живота си и тоя на семейството ми и се колебая. Не знам дали ще се справя. Не знам и мъжа ми какво точно мисли по въпроса и това ме спира още повече. Мисля, че и двамата не сме на ясно... ooooh!

# 5 752
Отвратих се от себе си вчера! Не реагирах за нещо, което никак не одобрявам и по този начин не поставих интересите на детето ми на първо място, от неудобство. Толкова ми беше мъчно и ми се плачеше после, но не успях и сълза да пророня, сякаш се наказвах за да не ми олекне.

# 5 753
  • софия
Много мразя да ме снимат без дори да ме попитат дали искам.

# 5 754
  • Terra incognita
С мъжа ми ужасно много искаме да си имаме детенце и единствените неща, които ни спират са финансовото неразположение, в което се намеираме от 1-2 години, а също и факта, че жилището в БГ се нуждае от грандиозен ремонт, живеем в чужбина, което е още един минус, освен това аз съм без работа, а неговите заплати ги бавят с по 2-3 месеца.Нямаме ясна представа за бъдещето и това ни съсипва.Всеки ден се питам- егоисти ли сме спрямо желанието си за дете, или просто чакаме подходящия момент? Ами ако този момент не дойде?

# 5 755
  • Пловдив
В момента сме в кандидат-първокласническа треска и всеки ден ми звънят загрижени майки от квартала да ми споделят последните клюки. Днес някоя била казала, че учителките се били разсърдили, че родителите ги избират и класират и който бил писал повече от една учителка в молбата, нямало да му уважат желанието. А аз пък от сутринта си мисля - ми много важно, детето ми е умно, отворено и дружелюбно, на мама алтъня  Mr. Green Изпращам го в първи клас научен да чете, пише и смята до 20 и като цяло мисля, че учителките трябва да се борят да е в техния клас, а не аз за тяхното благоволение. Тайна е, защото вероятно всички родители мислят така за децата си, но никой не смее да го сподели публично.

# 5 756
Кое му е феноменалното дете да може да чете и пише в първи клас?

# 5 757
 Отчитам като огромна грешка, че сестра ми от скука ме беше научила да чета и пиша на по- малко от 5 г. След това на мен ми беше скучно доста време и така и никога не си създадох навик за учене.

# 5 758
Струва ми се недопустимо човек минал ученическата възраст, да пише с грешки......... Rolling Eyes
Не,че ако е ученик е добре, но все пак има надежда....

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 17:21 от biskit

# 5 759
Цял ден ми беше притеснено, свит на топка стомах,нежелание за нищо, чак преди
малко получих тел. обаждане, което ми извести, че всичко е наред и притесненията
ми са били неоснователни.

Тайната: За пореден път установих колко съм слаба психически, как се вкарвам във филми,
които може никога да не се случат, как елементарни неща могат да ме скапят сериозно. Confused
Не мога да се понасям, не мога да се справя със свръхчувствителността си...

Общи условия

Активация на акаунт