365 тайни от моя живот

• 924 733
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 835
  • София
5)Нямам майка. Почина преди 12 години, но аз все още не знам дали съм имала.
Всички казват колко ме е обичала. Или аз съм безчувствена или ... за мъртвите се старая да не говоря лошо.

6) Понякога искрено се учудвам защо моята дъщеря толкова ме обича. Аз не правя нищо особено май.

Защото безусловно, истински, по първичен начин -ти си най-важната за нея. Силно се надявам да разбереш и приемеш тази любов, надявам се и да я споделиш. Да не се налага да стига до точка едно.
Силно се надявам и за себе си да го постигна.

# 8 836
Всъщност Хъш, това го определих като простотия на прима виста, ама реших да не съм толкова директна. Ще помоля модератор да изтрие постовете.

# 8 837
  • София
Много се вълнувам от едно нещо, което трябва да правя.Трябвя да приготвя коледен подарък на изключително момиче, на човек, който е създал почти всяко нещо, което ползвам в едното си хоби.И сега се чудя...как за бога да ги направя, като всяко нещо е нейно-то всъщност трябва да и подярявям нейни неща.Много се вълнувам, трябва да е нещо грандиозно, защото всички ще гледат кой и какво се подарява на нея  Embarassed Вече.имам и идеи и още тази вечер сядам на компютъра и започвам да рисувам.

# 8 838
  • В един копнеж!
Скарахме се рано, рано, но мен ме държи. Още! Обаче ме вбеси с тъпия компютър. И като се почна с предтекст компютъра, та си му казах всичко дето ми се е събирало на душата от месец-два...Като го вбеся и отива на прозореца, скръства ръце, зяпа навън и мълчи зад пердето...като толуб.  Laughing Истински тупан! Ама го обичам и ни минава...като протегне ръце към мен и ставам егати дъвката.

# 8 839
Мързи ме, свърших адски много работа днес без никакво желание и с яд че през това време баща ми седи и пие в кухнята и после мина през току що измития теракот ... много мразя пиенето без мярка или по точно лошото пиянство

# 8 840
Пак се скарахме за глупости и аз, както винаги, се нацупих и си тръгнах. Той нито ми е звънял, нито ми е писал.. Сега съжалявам, че се скарахме и искам да се сдобриме, ама съм прекалено голям инат, за да му звънна аз.

# 8 841
1. Дразни ме отношението на мъжа ми към децата ни, доста често им се кара и повишава тон за дребни неща.
2. Трябва ми голяма сума пари за да си оправя зъбното здраве, за съжаление не разполагаме с толкова, а кредит е непосилен за семейството ни.
3. Искам да емигрирам, не ми се живее в България...

# 8 842
Живее ми се в България.Ей сега точно влязох да напиша,че ми идва да си стегна едно сакче багаж и да тръгна за натам...

# 8 843
Живее ми се в България.Ей сега точно влязох да напиша,че ми идва да си стегна едно сакче багаж и да тръгна за натам,без да ме интересува кой ще тръгне с мен...

+1.

# 8 844
Мисля, че никога повече няма да се влюбя. Дано поне срещна някой добър и свестен да го заобичам от благодарност ...

# 8 845
  • France
Мисля, че никога повече няма да се влюбя. Дано поне срещна някой добър и свестен да го заобичам от благодарност ...
на същата вълна съм...  Sad

# 8 846
Аз пък като се влюбих,да не би пък да си заслужаваше.  ooooh!Повярвайте ми момичета,не ви трябва такова нещо на главата.Колко по добре ми беше преди  doh doh doh

# 8 847
Искам да се влюбя и да ме обича Мъжът. Искам вече сериозна връзка и семейство някой ден. Тайна е, но май все повече започва да си личи.

# 8 848
  • София
И моето влюбване върви наникъде понастоящем. Младежът го е страх и ако аз натисна, той се дърпа, ако ме няма няколко дни обаче, той се включва и започва да ме търси. Искам сериозна връзка, доколкото знам - той също, докога ще се гоним обаче не знам, ама... Даже въздухът ми мирише на него вече.  Blush Искам най-накрая някой да обича и мен.

# 8 849
Искам да го забравя.

Общи условия

Активация на акаунт