365 тайни от моя живот

• 924 755
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 850
Искам човекът до мен да ме обича както преди, а не да ме обижда и после да не си говорим с дни Sad

# 8 851
Снощи БНД ме удари с лаптопа ми - не ме заболя,дори не мигнах ,после си тръгна и се разплаках съвсем малко и тихо ,сълзи не ми останаха

# 8 852
Снощи БНД ме удари с лаптопа ми - не ме заболя,дори не мигнах ,после си тръгна и се разплаках съвсем малко и тихо ,сълзи не ми останаха
Милата... Hug Hug Hug

# 8 853

bouquet Hug

# 8 854
Тя не знаела, а на мен ми разказа всички унизителни подробности. Кой го излъга, че не искам да вярвам в илюзията? Какво ласкаещо има в това?! Close

# 8 855
Аз вече го забравих...почти WinkТрябваха ми около 6 месеца,за да си вляза отново в кожата и животът ми да продължи все едно не е било.Но на моменти беше страшно,наистина.Никога повече няма да допусна да се влюбя,никога!

# 8 856

Искам рецептата за това  bouquet
И друга рецепта искам, такава, която да ме научи да се задоволявам и радвам на това, което имам, да си избирам лесните пътища, а не трънливите пътеки и непробиваемите стени. Защо все предпочитам да си троша главата с непосилни задачи, вместо да си избера лекото и мекото, след като резултатът е почти идентичен Tired

# 8 857

Господи...
Нали не живееш с него?

# 8 858

Господи...
Нали не живееш с него?
не живея дойде да види дребната и да ми докаже че съм боклук..... ooooh!

# 8 859
  • Другата България
 Hug Hug Hug

# 8 860
  • В един копнеж!
Потрисам се от съдбите на някой хора. Кога и защо станахме толкова зли хората, един към друг?!
На мен пък ми е тъжно, пък би трябва да ми е празнично...а у дома е тегаво от притеснения.

# 8 861
Определено не ми е по-добре така... Обаче все още не мога да определя удобствата ли ще ми лиспват или емоциите...

# 8 862

Непрекъснато чувствам вина по отношение на дъщеря ми. Уж всичко правя както трябва, а така и не се усещам като добра майка.

# 8 863

Непрекъснато чувствам вина по отношение на дъщеря ми. Уж всичко правя както трябва, а така и не се усещам като добра майка.
+ 1

# 8 864
  • Варна/Лондон
Живее ми се в България.Ей сега точно влязох да напиша,че ми идва да си стегна едно сакче багаж и да тръгна за натам...
Живяла съм в няколко държави. Винаги когато ми се е налагало да поживея в Бг, съм плакала. Аз май съм единствената, която не искам, даже и да съм много богата по Бг стандарт, да живея там. Просто не си харесвам държавата. Никак. Никога не бих живяла там, ако имам избор. Даже и заплатите да станат европейски, хората там са..лоши. В чужбина да не те среща съдбата с българи. В държавата ни също. Тайна е, защото не е лесно да си признаеш, че мразиш родината си и в частност аборигените на тази държава.

Общи условия

Активация на акаунт