365 тайни от моя живот

• 924 698
  • 9 020
  •   1
Отговори
# 8 865
Абсолютно те разбирам, Джеронимо- в БГ масата е злобна, невъзпитана  и ограничена. От нищо не разбират, но имат мнение по всички въпроси... Толкова ми се иска да живея поне сред по-позитивно настроени и усмихнати хора...  Tired

# 8 866
  • В Космоса
- в БГ масата е злобна, невъзпитана  и ограничена. От нищо не разбират, но имат мнение по всички въпроси...

И лошото е, че винаги другите са такива. Никой от нас не се смята за абориген и всеки иска да избяга от тук.  Tired

И нашето семейство мисли в тази посока.  ooooh!

# 8 867
  • Варна/Лондон
Прост пример за обидилите се от абориген:
Живееш в Англия от 7 години, знаеш 5 думи  на английски, най-голямата ти гордост е петричкия диалект и как докато крадеш от шефа ти плаща, щото бил тъп.
'Ма не са само тия, и това  е само най-пресен пример, но не и единичен. Ами..обидно ми е за тях. Защото и Бг са такива, но сигурно като се приберат, цяло село им завижда как прославят България.

# 8 868
  • В Космоса
Прост пример за обидилите се от абориген:

Понеже не виждам друг да е коментирал, освен мен, да си кажа, че не съм се обидила от абориген. По-обидно ми е като не се обръщат конкретно към мен, а така общо и в множествено число...

Иначе съм съгласна и аз, че българите сме такива и онакива. И аз си ги мисля тези неща. На което исках да обърна внимание е, че си ги мислим все за другите, но нас си изключваме. Ами някой може да намери и в мен кусур и да рече тази пък българка еди кво си, без аз да осъзнавам това. Объркани са ми мислите, но това ми е положението. Изказвам и аз мнение, сега ми се е паднало. hahaha

# 8 869
  • Варна/Лондон
Да, правилно, отнася се за тези българи, които искат да поработят малко извън Бг, и да се върнат ''забогатяли''. Изключвам себе си, защото в първият си пост казах-не искам да живея там. Никога и при никакви условия. Много е важно как мислиш, преди да потеглиш на вън. Винаги ще ти личи дали искаш наистина да живееш добре, или искаш да изглежда, че живееш добре за онези които те познават в България.

# 8 870
  • В Космоса
Никога не казвай никога. Пред себе си имам пример никогав такъв, но няма да навлизам в подробности. 7 години не са толкова много. Wink

Аз имам желание да се пробвам навън, замисляме го както казах. Тук повече неща не ми харесват и бих жертвала тези, които ми харесват, но никога в моите разбирания не съществува.

# 8 871
Много ми е важно да се науча да се задоволявам с толкова, колкото е възможно да получа. Да не искам повече от това, което просто няма как да ми бъде дадено. Да не давам от себе си повече, отколкото би било здравословно за сърцето ми и повече отколкото някой може, или иска да поеме. Много ми е важно най-сетне да се науча на търпение; на това, че няма как всичко, което поискам да се случи както го искам и то веднага. На това, че понякога нещо зависи не само от мен и просто насила не става. Не знам дали проклетото ми нетърпение ще ме предаде пак, но много искам този път да стане добре, защото този път сякаш не е като предишните пъти и аз също полагам усилия за това. Дано не се заблуждавам и да не се разочаровам отново толкова скоро. Толкова много ли искам?

# 8 872
Намерих снимка на 4 годишно дете, което пременено като магистралка, без извинение, и е хванало цигара, а от устата му излиза пушек. Тия хора са луди и просто не намирам причина как един нормален човек може да го направи това нещо.

# 8 873
Живее ми се в България.Ей сега точно влязох да напиша,че ми идва да си стегна едно сакче багаж и да тръгна за натам...
Живяла съм в няколко държави. Винаги когато ми се е налагало да поживея в Бг, съм плакала. Аз май съм единствената, която не искам, даже и да съм много богата по Бг стандарт, да живея там. Просто не си харесвам държавата. Никак. Никога не бих живяла там, ако имам избор. Даже и заплатите да станат европейски, хората там са..лоши. В чужбина да не те среща съдбата с българи. В държавата ни също. Тайна е, защото не е лесно да си признаеш, че мразиш родината си и в частност аборигените на тази държава.

Що бе, и аз изпадам в див ужас от мисълта, че трябва да живея в БГ Simple Smile

# 8 874
"Отрязах" един ерген и сега ми е гузно от страх да не ми се "върне". Женска му работа, хем боли, хем сърби.  Confused

# 8 875
Ти пък, какви са тия угризения сега  Mr. Green  На теб не ти ли се е случвало да те отрязват и дали тези , които са те отрязали са изпитвали угризения  Wink

# 8 876
По някой път направо ми идва да си стегна багажа и да замина на някъде, ама на никой да не казвам къде съм и да не се върна.

# 8 877
Ти пък, какви са тия угризения сега  Mr. Green  На теб не ти ли се е случвало да те отрязват и дали тези , които са те отрязали са изпитвали угризения  Wink
Не знам, аз съм един особен "сорт" - все търся вината в себе си. Все за хората мисля. Ужас.

# 8 878
"Отрязах" един ерген и сега ми е гузно от страх да не ми се "върне". Женска му работа, хем боли, хем сърби.  Confused
Моята работа пък е "душата иска романтика, а дупето приключения..."  Joy Joy Joy

# 8 879
"Отрязах" един ерген и сега ми е гузно от страх да не ми се "върне". Женска му работа, хем боли, хем сърби.  Confused
Моята работа пък е "душата иска романтика, а дупето приключения..."  Joy Joy Joy
Joy Joy Внимавай, внимавай. Wink Два стола демек, а? Wink

Общи условия

Активация на акаунт