Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 49 936
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте, искам да попитам пазаруващите от mandmdirect за доставка до БГ този сайт ли само може да се ползва http://euro.mandmdirect.com, а също има ли за него кодове или те важат само за основния. Благодаря!

# 31
  • София
Случи ми се нещо странно с поръчка от www.mothercare.com. Поръчах детски играчки 4 броя(3 дребни и едно пиано). Днес си взех поръчката - пакета малък, вътре само 3-те играчки и фактура в която фигурира и пианото, а него реално го няма. Писах на превозвача да ми проверява да не би да е отделно пакетирано и като не съм го регистрирала в сайта им те да са го оставили в Англия за следващ превоз newsm78. Ако при превозвача го няма ще снимам малкия пакет и фактурата и ги пращам на mothercare. На някой случвало ли му се е такова нещо от този сайт  newsm78

# 32
  • София
Случи ми се нещо странно с поръчка от www.mothercare.com. Поръчах детски играчки 4 броя(3 дребни и едно пиано). Днес си взех поръчката - пакета малък, вътре само 3-те играчки и фактура в която фигурира и пианото, а него реално го няма. Писах на превозвача да ми проверява да не би да е отделно пакетирано и като не съм го регистрирала в сайта им те да са го оставили в Англия за следващ превоз newsm78. Ако при превозвача го няма ще снимам малкия пакет и фактурата и ги пращам на mothercare. На някой случвало ли му се е такова нещо от този сайт  newsm78
На мен ми разделиха поръчката от ЕЛС на две ( те нали са заедно с Мадъркеър). Двете пристигнаха в един курс, но бяха пратени по различно време Peace

# 33
  • София
То и на мен реално ми е раздлена защото поръчах 5 неща, за 4-те ми ги пратиха уж заедно , петото отделно. И наистина сега във фактурата това петото го има, но като количество нула, то ще си дойде отделно. С тези 4 нещо е станало и са пропуснали да ме уведомят сигурно, явно им се случва редовно, ще чакам пък ще видим. Мерси NellyR че сподели  bouquet

# 34
  • София
Имам въпрос към поръчващите от mothercare. Статусът на поръчката сменя ли се от Processing на изпратена, доставена или нещо подобно? Вече четвърти ден си седи така без промяна, а аз се опитвам със силата на волята си да ги накарам да доставят поръчката преди да е тръгнал последния курс за годината на превозвача, който ползвам  Simple Smile

# 35
  • София
Имам въпрос към поръчващите от mothercare. Статусът на поръчката сменя ли се от Processing на изпратена, доставена или нещо подобно? Вече четвърти ден си седи така без промяна, а аз се опитвам със силата на волята си да ги накарам да доставят поръчката преди да е тръгнал последния курс за годината на превозвача, който ползвам  Simple Smile
Да - на dispatched. Нема се косиш - бавно става  Peace

# 36
  • София
NellyR, благодаря за експресния отговор. Поне да не се и надявам да получа нещата тази година. Не ми е изобщо спешно, но пусто любопитство.

# 37
# 38
Здравейте момичета. )
Търся хубав халат за баня за щерката. На 5г. е, но искам по-голям, че да може да и е дълъг. ) Че стария вече и омаля.

# 39
Добър вечер момичета.
 Не знам дали въпросът ми е за тази тема и се извинявам, ако не е за тук, но някой може ли да ми каже от този сайт по пощата ли идват поръчките или с куриер?
  http://www.thehut.com/home.dept

# 40
  • Бургас
Здравейте момичета. )
Търся хубав халат за баня за щерката. На 5г. е, но искам по-голям, че да може да и е дълъг. ) Че стария вече и омаля.

виж тук: http://www.bhs.co.uk
В момента имат намаление, безплатна доставка при поръчка над 10 лири до английски адрес... и ето едно кодче за 10% отстъпка: COUNTDOWN10

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 00:49 от bisi_bg

# 41
  • Ямбол
Здравейте! Влизам в темата с молба за помощ. Срещали ли сте някъде тази чанта, но на по-ниска цена http://www.jeansshop.com/product_info.php?product=levis-bag-frid … evis-friday-51843 ? Предварително благодаря!

# 42
Здравейте!
Незнам въпроса дали ми е за тук,но искам да ви попитам от кой сайт на Некст според Вас е най-изгодно да се пазарува от английския,френския или българския?

# 43
Здравейте!
Незнам въпроса дали ми е за тук,но искам да ви попитам от кой сайт на Некст според Вас е най-изгодно да се пазарува от английския,френския или българския?

Момичетата тук пазаруват от next.co.uk , но с посредник! Мисля , че е най-изгодно. От next.com- до BG e с безплатна доставка. Определено детските неща са с по-високи цени! За френския не мога да помогна! Има и тема за next -погледни там .

# 44
Ивка27, блендерът ми е Тефал. Взех го от ето този сайт www.debenhams.com. Обаче гледам, че точно моят модел е свършил тук. Иначе изглежда ето по този начин: Другият уред, който си взех заедно с блендера ми дойдоха до дома ми в провинцията за 26 лева - цена за доставка от Лондон + таксата на превозвача в БГ. Въпреки този разход, и двата уреда са ми в пъти по на сметка, отколкото ако ги бях купила от БГ. Другият уред Tefal Actifry го купих от Asda. Ако те интересуват още сайтове, пиши ми на лични съобщения ще потърся и ще ти изпратя.

Общи условия

Активация на акаунт