Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 50 360
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • ВАРНА
благодаря   bouquet,направо пускам 6 ,по-добре малко по-голямо от колкото да е малко .

И моята дъщеря е 4г8м и ми казаха,че спецялно палтенцата и якенцата са доста умалени,направо 7или8 да вземам  newsm78

# 451
  • Варна
Е, чак пък 8 г....Ние сме на 4г. и зимното яке от Пъмпкин е за 4г. - става му точно.

# 452
  • Стара Загора
благодаря   bouquet,направо пускам 6 ,по-добре малко по-голямо от колкото да е малко .

И моята дъщеря е 4г8м и ми казаха,че спецялно палтенцата и якенцата са доста умалени,направо 7или8 да вземам  newsm78
Shockedдано не са толкова умалени,преди малко пуснах от този модел
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2CG40006/col/CHARCOAL/li … ear-and-sweaters/ за 6 г ,дано не се окаже малко за есента .
Иначе изглежда сладурско и цената е суппер,когато пристигне ще дам отзиви. Grinning

# 453
хайде сега, те хората за сефте шият дрехи. Преувеличено е това "умаление" от по 3-4размера.
А и си има таблици, гледайте тях, основно за ръста.

# 454
  • София

И аз така се подведох от темата че били умалени, поръчах за 2,5 г. ми дъщеря яке за 5г., е ще мине доста време докато почне да го носи, ръкавите и стигаха до коленете. Естествено после поръчах за 3 г. и сега якето и е точно,по таблица 3г. е за 96 см, а тя е толкова в момента, ако не дръпне много до другата зима може и тогава да го поноси малко. Най-вероятно наистина има умалени модели, но със сигурност не са всички  Peace

# 455
  • София
Моята дъщеря носи в момента ето този елек:
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W1GL40047/col/POWDERPINK/ … wear-and-jackets/ - размер 7, на 4 и 8 месеца е, висока 108, а елека по таблици отговаря на 125 ...
С този суитчърт положението е същото:
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W1GL20008/col/GREYMARLE/l … wear-and-jackets/

Да кажеш, че я обличам в широки дрехи, категорично не  Peace

Имам и доста други дрешки, които не отговарят на посочените в таблицата размери (с номер са умалени) ... но е по-поносимо от тези двете  Peace

Така че нищо не пречи да се попита в темата, при положение, че в последно време доста момичета купуваме от там ...

# 456
Страхотни дрешки показвате, оставам с впечатлението обаче, че сайта е предимно за момиченца, или пък аз не мога да ровя както трябва. Греша ли?

# 457
Момичешките определено са по- !
С баткото пазаруването беше определено по-скучно Simple Smile По-рядко има момчешки добри попадения  Rolling Eyes
С беба е голяма краста  Blush Mr. Green

# 458
За момчета, на сайта на НиМ имат доста добри попадения, харесват ми техните дрехи за момчета.
Също и на няколко немски, но те нямат доставка до БГ, аз използвам, че майка ми е там и носи. )

# 459
  • София
По темата за момченцата в Pumpkin Patch  Simple Smile
Влизам специално да похваля тези дънки. Много мек деним, подплатата е доста дебела, но пак си остават мекички. Взела съм размер 24 м., ако на някой му трябва да меря.
Вярно е, че за момиченца нещата са много по-интересни, но и за момчета има попадения Simple Smile
Моето мнение за размерите е, че дрехите са по-тесни, затова някои изглеждат умалени. Синът ми е по-пухкавичък и някои блузки например дори не можах да му ги облека, а на дължина се вижда, че ще са добре Simple Smile

# 460
  • София
благодаря   bouquet,направо пускам 6 ,по-добре малко по-голямо от колкото да е малко .

И моята дъщеря е 4г8м и ми казаха,че спецялно палтенцата и якенцата са доста умалени,направо 7или8 да вземам  newsm78

И аз така се подведох от темата че били умалени, поръчах за 2,5 г. ми дъщеря яке за 5г., е ще мине доста време докато почне да го носи, ръкавите и стигаха до коленете. Естествено после поръчах за 3 г. и сега якето и е точно,по таблица 3г. е за 96 см, а тя е толкова в момента, ако не дръпне много до другата зима може и тогава да го поноси малко. Най-вероятно наистина има умалени модели, но със сигурност не са всички  Peace

Синът ми има 2 якета р-р 11г, едното му става, другото му е малко голямо и двете са размер 11 г., едни дънки и едно долнище р-р 11 и двете му стават в момента, той е към 150-152 см, а дрехите са за размер 145 см.  
На дъщеря ми й бях взимала миналата година една рокличка р-р 6 г, тя в момента е на толкова, не й става, но пък и тя расте доста висока за възрастта си, ето за тази говоря, не знам дали я има все още в сайта

http://go.prodavalnik.com/roklichka-na-pumpkinpatch-i8557117

# 461

Преди две седмици получих яке от Пъмкин размер 7 години - дъщеря ми е на 4г.9 месеца - абсолютно точно й е.

# 462
Здравейте , имам следния  въпрос
от лятото не съм ползвала услугите на емпреса и сега си поръчах една рокля , но разбирам , че офиса в Пловдив не е вече там и че става чрез еконт ... намирам някакъв емрепреса2 , който не ми се отваря ,з а да разбера как точно става ... трябва ли да изпратя наново данни до англия , че искам да ми пристигат в Пловдив пратките и телефон за връзка , звъннах на телефона даден на еконт , но оттам казаха , че не знаят за какво ста въпроса ... ще помоля някой да ми обясни всичко подробно , благодаря Ви предварително

# 463
Вместо да спорите за години и размери, по-добре давайте размери на децата Simple Smile
То е ясно, че има деца високи, ниски, по-слабички, по-пълнички.. Няма как дрехите да са за всички еднакви Simple Smile
Още повече някои майки обичат дрехите да са с "една идея" по-големи - и това за тях е тамън. Други обичат да са съвсем точни - пак тамън.
Едно е дете на 4г. 100 см високо, друго е 110 ...
Да не говорим, че от модел до модел има големи разлики също - даже за една възраст да са.

# 464
Момичета дайте предложение за някоя хубава рокличка за тържество в градината...някоя маалко по така  Wink ,ако може и да е от намаление  Mr. Green за 4 г момиченце,102-3 см 16кг  Hug

Общи условия

Активация на акаунт