Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 49 960
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Някой дали е поръчвал това момчешко яке, дали е плътно и зимно или по-скоро пролетно?
Не е от най-дебелите, но е подходящо и за зима. Има не много дебела вата под поларчето. Точно това моделче нямам, но като гледам е почти като моето - http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2BY40014/col/ASH/listing … ve-deals/jackets/ Има скрита тънка каулка в яката това и е по-красиво на живо.

# 721
Някой дали е поръчвал това момчешко яке, дали е плътно и зимно или по-скоро пролетно?
Не е от най-дебелите, но е подходящо и за зима. Има не много дебела вата под поларчето. Точно това моделче нямам, но като гледам е почти като моето - http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2BY40014/col/ASH/listing … ve-deals/jackets/ Има скрита тънка каулка в яката това и е по-красиво на живо.

Това вашето е много хубаво,кой размер е?Моят син е на 4,5 г,но е висок-113 см и се чудя за другата зима кой размер трябва да взема  Rolling Eyes

# 722
  • София
Това вашето е много хубаво,кой размер е?Моят син е на 4,5 г,но е висок-113 см и се чудя за другата зима кой размер трябва да взема  Rolling Eyes
За 6 год. Пише, че е за височина до 120 см. Дължина яке от рамо (от вратлето до долу) - 57 см, дължина ръкав от рамо 47 см, от подмишница - 36. има още 4 см, защото ластикът на ръкава се вижда. Ширина, мерена под мишниците - 44 см.

Височко е детенцето ти  Hug Виждам, че 6 няма, а 7-цата я дават за ръст до 125 см.

Значи, измерих разликата в ширината на подобен модел яке за 5 год (до 116 см) и сравнено с 6 год, ширината нараства изцяло с 3 см, както и дълж на ръкава.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 12:07 от Aganka

# 723
Благодаря ти много  Hug
Ще помисля още малко  Rolling Eyes

# 724
# 725
# 726
k a t r i n тези обувчици и на мен ми харесват  Grinning
Не знам как може да си гледаш поръчката, май трябва да имаш регистрация в сайта.
Като я изпратят ще ти пратят мейл с номер за проследяване  Peace

# 727
  • София
...
Супер,благодаря!А от двете кое е по-дебелото?
Черното е по-тънко, но е с пух и пера. Мин година от намаленията го взех за 12 лири. Носи го сега, но е много слабичък моят син 111 см, 18 кг., че нищо чудно и догодина да му става.
И сега има от тези якета, но цената не е моята. http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W1BY40016/col/SPACE/listi … nits-and-jackets/ Аз дори и на черното му се чудех, защото не обичам тъмни тонове за дете, но комбинацията с оранжево се оказа добра, а и е дълго - покрива бутчетата и е малко над коляното.

Последна редакция: нд, 10 фев 2013, 13:23 от Aganka

# 728
Aganka, много са хубави и двете якета, със здраве да ги носи! Моят фаворит за яке е това, но цената не ми допада. Дори с кода пада до 28 п, което ми е множко... В края на миналата година взех на Ема яке с пух и пера намалено от 50п на двайсет и няколко и с код за 20% го взех за 18п - уникално яке, наистина!!! Най-добрата ми детска покупка от години! Хм, ще го погледам това сивото с качулката още малко, пък дано в началото на пролетта вземат го намалят  Wink

# 729
И аз мисля да изчакам,да изпадне някое по-изгодно  Grinning

# 730
  • Варна
 Днес и аз си взех една малка пратка с неща от Пъмпкина, обаче са доста умалени дрешките сякаш. Получих същото яке в черно като dea76, в размер 3 год., обаче са малки на дъщеря ми-къси и тесни, само ръкавите са добре. Ще поръчвам по-големи, обаче направо се чудя кой размер, дали следващия 4 или 5?  ooooh! Тези са ми излишни, ако някой проявява интерес.жилетката

# 731
  • Варна
Aganka, много са хубави и двете якета, със здраве да ги носи! Моят фаворит за яке е това, но цената не ми допада. Дори с кода пада до 28 п, което ми е множко...
Това яке е уникално - може би най-добрата ми покупка от Пъмпкина  Peace. Миналата година го взех, не помня цената но не беше повече от 15 паунда. Изобщо якетата, специално за момчета, са много хубави, свежи модели.

# 732
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2GL80048/col/SPCDCORAL/l … irts-and-dresses/ някой ако има тази рокля излишна ,моля да ми пише
а ако не е излишна моля поне да ми каже до колко отговаря на размера си

# 733
  • София
Aganka, много са хубави и двете якета, със здраве да ги носи! Моят фаворит за яке е това, но цената не ми допада. Дори с кода пада до 28 п, което ми е множко...
Това яке е уникално - може би най-добрата ми покупка от Пъмпкина  Peace. Миналата година го взех, не помня цената но не беше повече от 15 паунда. Изобщо якетата, специално за момчета, са много хубави, свежи модели.
Мерси, Стефони  Hug А якето на Дима1 го гледах през лятото, не го видях на по-ниска от 24 паунда цена. Пък и превес взе яке 3в1 на скоч шрънк. Изобщо все се заричам да не гледам и все с нещо "уникално" на "най-добрата" цена уреждам семейството  Embarassed

# 734

Общи условия

Активация на акаунт