Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 49 933
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
  • Някъде там
С маестро не може да се пазарува он-лайн.  Peace

Благодаря ти  Sad. Защото го има като лого в сайта и аз си помислих че става. От други английски сайтове съм пазарувала ама явно в този не става  ooooh!

# 706
Да си побутна и тук въпроса... Blush

Мои познати заминават на 13-ти за Англия и ще им дам пари да ми напазаруват на място от Nect, Mothercare , H&M, детето ми е на 2, но е едричко, носи дрешки за 3 години/16 кг, 93 см е към момента/, миналото лято му вземах дрешки 18-24,зимното яке му е 2-3, има също блузи с дълго ръкавче 2-3, които обаче сега са му точно, много се чудя за летни рр 2-3 дали няма да му е "на ръба", но пък от друга страна 3-4 ми се вижда страшно голямо, горните не ме притесняват толкова, но бермудките и панталоните... newsm78  дали има някое детенце с подобни размери, да ме ориентира майка му какво му взема, талията ни е около 54 см меря ... newsm78

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 17:19 от amidala13

# 707
Здравейте!
Може ли някой,ако поръчва от Марк и Спенсър да ме включи! Praynig

# 708
  • В реалността
Тези, които сте писали на Пъмпкин, бихте ли казали за колко време ви отговарят. Деа каза, че за няколко часа са й писали, но аз вчера сутринта им писах и досега нямам мейл от тях.

# 709
  • София
Тези, които сте писали на Пъмпкин, бихте ли казали за колко време ви отговарят. Деа каза, че за няколко часа са й писали, но аз вчера сутринта им писах и досега нямам мейл от тях.
Ще ти отговорят. Имай предвид, че си им писала вечерта (11 часа напред са)

# 710
  • В реалността
Не са ли в УК? Аз се чудих къде ли всъщност получават мейлите - НЗ или УК.
Че май и друг проблем ще изникне. Едната ми поръчка така и не дойде.
Благодаря ти  Hug

Редактирам: Току що звънях до КД, поръчката ми е там. Днес ще разпращат с Еконт.

Последна редакция: сб, 09 фев 2013, 09:17 от Jáne ღ

# 711
Здравейте момичета,
получих си скромната поръчка от Пъмпкин, но едно от нещата е супер умалено.
Става въпрос за това елече

http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2GL20015/col/HONEY/listi … our-mademoiselle/

Поръчах размер 6г., 120см.
Но е толкова умалено, че е за не по-голямо дете от 4г.
Ако някоя проявява интерес, да ми драсне. Иначе е страхотно, мекичко от вътре, чудно е за пролет-есен, или сега в-у блузка също.

Може ли размери на елечето? И аз съм поръчала от него, размер 3 години, но от това, което чета, сигурно ще е малко на дъщеря ми.

# 712
Malvinka, под мишниците е 20-21см, на талията 24см, дължината му е 32см.
Щерката е 108см, 15кг, доста слаба и точно и става. Реших все пак да го облече няколко пъти, отколкото да чакам да го продам някога...)

# 713
  • ВАРНА
какви бяха отзивите за това яке,че досега рових назад,но не гинамерих  ooooh! http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2GL40016/col/PUMICE/list … ve-deals/jackets/

П.П. Събота и неделя -20% и БД на Пъмпкин с код UKVL  Peace

# 714
Хм.. сега се разгледах в Таблицата с размерите на Пъмпкина - Ми те са си умалени още там!
http://www.pumpkinpatch.co.uk/banner/noframe/s_sg_uk

10г. за момче дават 126 см - синът ми на 7г. е почти толкова. И това си е нормално за нашите стандарти.
Явно са дребосъци там  Mr. Green

# 715
дойдоха обувките на Детето Кларкс УК5G
http://www.charlesclinkard.co.uk/girls-c23/prewalker-c41/clarks- … prewalkers-p11469
Страхотни са, цветът е малко по-тъмен. На дължина имаме аванс от около 1.5 см., може и повече, на ширина са ни малко широчки, но толкова им показа мерилката.
Доволна съм от покупката и от сайта, за втори път пазарувам и си получавам поръчката без проблем на адреса на превозвача. Плащам с амазон пеймънт  Peace
Напролет ако не са изчерпани мисля да купя тези
http://www.charlesclinkard.co.uk/girls-c23/shoes-c24/1-p13184?attribute[1]=6942

# 716
morgana07, имам размер 3 от това якенце. Намирам го за леко умалено. Ще става за пролетта на дъщеря ми, но мисля, че ще й омалее за есента.
Jáne ღ , какво стана - отговориха ли ти от Pumpkin Patch?

# 717
  • Варна
anbibian, не можеш да си представиш, колко съм ти благодарна, че  сподели за този сайт  Hug
 Знаеш ли, от кога търся начин, да поръчвам детски обувки Clarks без да плащам на посредник. А най- хубавото е , че мога да плащам през профила си в Амазон-бързо, лесно и удобно. Поръчах днес тези  обувки http://www.charlesclinkard.co.uk/girls-c23/prewalker-c41/clarks- … prewalkers-p11467 , размер 4,5 F. Крачето на малката е 12,5 сантиметра. Есента и бях взела обувки пак на Clarks, 3,5 F. Още и стават, но са и съвсем точни,та по тях се ориентирах за номера. Не можах да разбера, обаче, къде се вижда самата поръчка, какъв е статуса ѝ? В профила си в Amazon payments виждам детайлите на ордера, ама не виждам докъде е стигнала обработката. В сайта пък си виждам кошницата и списъка с желания, но ми иска регистрация за ордерите.

# 718
  • В реалността
morgana07, имам размер 3 от това якенце. Намирам го за леко умалено. Ще става за пролетта на дъщеря ми, но мисля, че ще й омалее за есента.
Jáne ღ , какво стана - отговориха ли ти от Pumpkin Patch?

Не и не. Аз си знам, че съм карък. Вчера обаче им написах още един мейл - този път бях малко лоша.
Сещам се, че в старите теми съм чела, че отговарят сравнително бързо. И мейла буква по буква стравнявах /да не би случайно да съм объркала нещо/, въпреки че го копирах от страницата им направо.

# 719
Получих още няколко неща от Пъмпкина. Ема е на 7 и половина, около 130см, 25кг, всичко получено е за 9г. и й е една идея по-голямо. Повечето неща, обаче могат да се регулират на кръстчето и ще ги носи още сега.

Пижамка - разкошна! Горнището е тънко, с интересен набор на ръкава и красива апликация. Долнището е леко плюшено отвън. Много, много хубава зимна пижама! Сега ще се възползвам от кода и ще поръчам поне още една преди да са свършили номерата, защото от момчешките вече няма размерчета...

Блузката е доста ефектна, 100% памук. Ръкавът идва 7/8 и е доста дълга, идеална е напролет да я носи като туника. Едната част картинката е апликация, другата са пришити мъниста, Ема много си я хареса.

Поличка, също ефектна, наполовина памук, наполовина полиестер, тъничка, кокетна.

Джинсова поличка, хубава, дебела с подплата, за хладно време, като за ученичка  Wink

Дънкова поличка, чудна, само тя не може да се регулира на кръста, но има гайки за коланче, така че и нея ще успее да носи сега.

Джинсови панталонки - много красиви.

И едни розови дънки, тънки - не ги откривам в сайта - също хубави.

Някой дали е поръчвал това момчешко яке, дали е плътно и зимно или по-скоро пролетно?

Общи условия

Активация на акаунт