Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 55

• 49 934
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Eли  Hug и на вас честити  Grinning
Толкова и се чудих на рокличката, а не е трябвало ...
Нинка   Heart Eyes ,ако я издебнеш я поръчай чудесна е цвят,материя всичко.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Деси,emy_emy , чудесни покупки да се носят със здраве  Hug

# 691
Моля за помощ  Praynig
От кой сайта мога да поръчам хубав таблет на добра цена,племеницата ми иска,а аз никак н разбирам от таблети  hahaha....тези от УК стават ли да се ползват тук  newsm78 Blush
 Hug
примерно този: http://direct.asda.com/Acer-Iconia-B1-Tablet/000576890,default,p … ml?cm_vc=PPCXSLLF  Tired  Rolling Eyes

# 692
Здравейте момичета,
получих си скромната поръчка от Пъмпкин, но едно от нещата е супер умалено.
Става въпрос за това елече

http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2GL20015/col/HONEY/listi … our-mademoiselle/

Поръчах размер 6г., 120см.
Но е толкова умалено, че е за не по-голямо дете от 4г.
Ако някоя проявява интерес, да ми драсне. Иначе е страхотно, мекичко от вътре, чудно е за пролет-есен, или сега в-у блузка също.

# 693
  • В реалността
Здравейте момичета,
получих си скромната поръчка от Пъмпкин, но едно от нещата е супер умалено.
Става въпрос за това елече

http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2GL20015/col/HONEY/listi … our-mademoiselle/

Поръчах размер 6г., 120см.
Но е толкова умалено, че е за не по-голямо дете от 4г.
Ако някоя проявява интерес, да ми драсне. Иначе е страхотно, мекичко от вътре, чудно е за пролет-есен, или сега в-у блузка също.

Peace
Наистина са страхотни тези елечета, но и умалени. Аз взех от бялото за малката /1г и3м/ р-р 3г и й е съвсееем малко по-голямо. И много ме е яд, че докато пристигне, бяха свършили другите номера - щях да взема и по-големи.

# 694
Вчера взех получих още една поръчка от Pumpkin Patch, която превозвача беше забравил да изпрати преди няколко дни:
1. това якенце - размер 3. Мисля, че съответства или е леко умалено. Намирам, че ще е подходящо за носене в прехода между зима-пролет и лято-есен, по-дебело е от очакваното. Харесва ми.;
2. суитчър - размер 3. Цветовете не са така наситени като на снимката, но ми хареса. Има лека вата, включително и по ръкавите. Съответства на размера. Нинка  Heart Eyes, благодаря за помощта.
3. рокличка - размер 3. Хареса ми, плътно трико, приятни цветове (също не така ярки като на снимката). Има копчета по цялата дължина на гърба, стои кокетно.
Ще се опитам да кача снимки довечера.
Ето обещаните снимки (от тук до края): http://dea76.snimka.bg/hobby/pumpkin-patch2012.684885.29639596

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 23:40 от dea76

# 695
  • София
Деси  Heart Eyes, с много здраве да ги носи Мария  Hug

# 696
Момичета, моля за съвет, че скоро Некст не съм купувала.
Щерката е 106см, 15кг, сега и мерих обиколката на кръстчето - 48см. Чудя се какъв размер да поръчам за дънки 4-5г., или 5-6г?
Като гледам на 5г, дават 55см. за талия, което мисля че ще и е добре. Тоест да поръчам 4-5г?
http://www.next.co.uk/x512734s5

# 697
Нинка, Ели  Heart Eyes, благодаря за пожеланията!

# 698
  • на последния етаж
Аз пак да питам с кой посредник (в София) пазарувате от Некст. Гив не ги ща.  Naughty
Габко не предлагат такава услуга.

# 699
  • София
Момичета, моля за съвет, че скоро Некст не съм купувала.
Щерката е 106см, 15кг, сега и мерих обиколката на кръстчето - 48см. Чудя се какъв размер да поръчам за дънки 4-5г., или 5-6г?
Като гледам на 5г, дават 55см. за талия, което мисля че ще и е добре. Тоест да поръчам 4-5г?
http://www.next.co.uk/x512734s5

Mirama, аз моето дете в скини модел дънки не мога да напъхам  Mr. Green, но съдейки по всички дънки на марката, които имаме - 5-6 са добре за Никол, която е висока 108-109 см. и тежи 20-21 кг.
Добре са на дължина имам предвид  Peace, в талията винаги има ластик за корекция, така че няма да имате проблем ... мисля, че 4-5 може и къси да са ви  Peace
Бих заложила на 5-6  Hug

# 700
Вчера взех получих още една поръчка от Pumpkin Patch, която превозвача беше забравил да изпрати преди няколко дни:
1. това якенце - размер 3. Мисля, че съответства или е леко умалено. Намирам, че ще е подходящо за носене в прехода между зима-пролет и лято-есен, по-дебело е от очакваното. Харесва ми.;
2. суитчър - размер 3. Цветовете не са така наситени като на снимката, но ми хареса. Има лека вата, включително и по ръкавите. Съответства на размера. Нинка  Heart Eyes, благодаря за помощта.
3. рокличка - размер 3. Хареса ми, плътно трико, приятни цветове (също не така ярки като на снимката). Има копчета по цялата дължина на гърба, стои кокетно.
Ще се опитам да кача снимки довечера.

Деси,честити Ви нови дрешки и от мен  Heart Eyes Heart Eyes

Някой питаше КД на колко смятат лирата  Rolling Eyes -вчера пуснах поръчка от "Некст" и ми сметнаха лирата на 2,40лв.  Peace Peace

# 701
Мерси за инфото, пуснах за 5-6г., дано да не са големи. ))))

Че вчера тези, които взех от Пъмпкин, ще и стават най-малкото след 1г. )) И горе са доста широки и надолу са дълги около 1педя. )

http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2GL68007X/col/CAMEL/list … ngs-and-trousers/
размер 6г., много е хубаво, джинсов плат, цвета е същия като на снимката

и това
http://www.pumpkinpatch.co.uk/flatshot/W2GL65024/col/CRS/listing … thing-over/jeans/
също 6г., цвета не е точно това розово, но дори повече ми допада.

# 702
  • софия
Силно повлияна от вас, вчера взех поръчка от ПП. Повечето неща са за другата зима и са за 9 г., че нали пишете са умалени. Дъщеря ми е ~130 см. около 25 кг. Не съм от хората, които се превъзнасят. Доволна съм от качеството (на вид) и материите:
- на есен все още ще ѝ е малко голямо. Много приятен коралов цвят, мекичко.
- изцяло подплатена с полар. Големичка й е. Идеално става за горна есенна/пролетна дрешка.
- 13 UK, нещо като промазан плат, не са зле, циповете малко лошо са зашити и правят чупки, но силно съм надценила детето. Отговарят си на номера. Ще ги прибера и ще изчакам. Имам подозрение, че ще ходи на физическо с тях.
- много хубаво лятно якенце с мембранна подплата. То е умалено.
зимно яке - много лекичко, взех го на добра цена и съм доволна. Пълнежът е пух и пера и се надявам ще топли.

Тези 2 неща са размер 8:
- нашите са бежови. Точно са ѝ. Много хубави летни панталони.
- малко са ѝ дълги ръкавите, но като ширина ѝ е добре.

рокличка - 7 г., красива, леко умалена, но е за подарък и момиченцето е по-дребно от дъщеря ми. На моята ѝ идва над колената. Иначе е добре като ширина.

Това, към което имам малка резерва е, че пуловерите са акрил (а мирише като вълна). Ще видим като ги поноси. Общото ми впечатление от размерите е, че си отговарят. Поне за нас, ако пак поръчвам: за горно - размерът на детето (или евентуално +1), а за долно +1, заради дължината. Но и от повечето други марки така купувам. Единствена на МК годините отговарят на нашите размери.

Последна редакция: чт, 07 фев 2013, 20:54 от zvanche

# 703
  • В реалността
Ето вчерашната поръчка:
- 2г, супер е. Не съм го пробвала, но мисля, че си отговаря на размера. Само че има няколко дефекта на плата - като дъпнати нишки, фабричен дефект си е. И на доста места има черни петънца Tired
- 7г, отговаря си защото е леко голямо в момента. Модела е доста широк явно. Много ми е странен, но ще се носи.
- 6г., но пак са големи - широки на дупето и дълги. Дъщеря ми е 116 см. Много мек джинсов плат, еластични.
- 12-18м. клинче, мекичко. Супер е.

# 704
  • Някъде там
 Здравейте момичета  Hug. Искам да ви попитам знаете ли къде е security code на карта maestro ? Искам да си пусна поръчка в mothercare обаче  ми иска този код. Гледах на гърба на картата няма нищо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт