Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 262
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Вили, и аз благодаря за - не само за теменужките, кафето, клипа - за всичко!
Момичета, и на вас благодаря за това, че бяхме толкова месеци заедно! И ще бъдем, надявам се. Hug
Някой ще мине ли днес оттук?  newsm78

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 12:34 от Tania M.

# 646
Здравейтеее. Така като гледам, в ритъма в който текат спомените по ЩЗ, съвсем скоро ще има нужда от нова тема, което е чудесно. Утре сутринта е готова Simple Smile. Няма да успея за тази вечер, съжалявам за което, имам пътуване и няма да съм на компютъра. Освен ако Ивето не поеме щафетата отново, за мен е без значение. Simple Smile

Хубавото на турските сериали според мен е, че и на втори прочит пак са интересни и се откриват моменти които не са видяни по този начин с първото гледане. Определено опресняването, носи със себе си спомените, емоциите от гледането и споделянето в темата, обсъжданията. Тогава сме по-емоционални. Хубаво е така събрани заедно. Опитах да се сетя за името на младежа на Бену, който клечеше постоянно, но не успях, а сега не мога да погледна./после/

Поздрави и  Hug. До скоро.

# 647
Опитах да се сетя за името на младежа на Бену, който клечеше постоянно, но не успях, а сега не мога да погледна.

Юсуф клечеше, завалията. А съперникът му беше Халил, вярното куче на Низар (дето носеше на Бену гевречета май). Peace
АНА, ДИДИ, ИВА, да не сте сърдити? Като кога не ви се пие кафе или чай? newsm78
Не, Иве, Ди няма никаква вина за хороскопа, който се мъдри почти из целия форум. И ако продължаваш да не му изпълняваш препоръките, тя няма да ти се разсърди.  Laughing

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 16:19 от Tania M.

# 648
Таня, няма такова нещо за кафето и мен, особено с белите рози. Вили,  Hug
Закъснях, защото първо ме нямаше, а сега ви чета, след като снощи си легнах Simple Smile. И вие/ние и темата, всичко е супер Peace

Тара такава прекрасна снимка е сложила снощи на Махсун, че ако я бях видяла, щях да се разсъня. А на другата снимка къде се е покачил, за да снима?! Нали е главен режисьор - трябва да е най-нависоко Grinning.

Милена,  Hug. Мен не ме изненадва решението на Буке и мисля, че ще е окончателно. Не ме и натъжава, защото иначе щеше да е измъчена работа. /Абе, Ниази колко пъти я видя със сватбената рокля Laughing/ Буке не иска повече да се чувства виновна за ставащите неблагополучия в семейството, защото тя също се обвинява.

Не знам Ди има ли заслуга във всекидневното ни хороскопче, на което мятам по едно око, но не изпълнявам препоръките му Laughing. Но ако има: Ди, благодаря!
Сега имам домашна работа, та до после Hug.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 16:19 от Iva49

# 649
  • София
Миленче, може ли по-късно днес да погледнеш рейтингите за сведение и има ли разместване след снощното излъчване на 2. еп. на "Отмъщението" с Берен. Отсега благодаря.

Моля, заповядайте! И в тон с подсещането на Вили - благодаря за интереса  Simple Smile

http://www.televizyondizisi.com/index.php/kategori/magazin/reytingler18/
Рейтинг (TNS) – четвъртък – 10.01.2013 г.:
Kurtlar Vadis Pusu (ATV) – 1/1 място; 15,97/12,48 % рейтинг; 35,65/28,40 дял
Yetenek Sizsiniz (STAR TV) – 2/3 място; 8,85/7,95 % рейтинг; 20,55/19,14 дял
İntikam (Kanal D) – 3/2 място; 8,67/10,49 % рейтинг; 19,46/24,97 дял
За сравнение цифровото изражение на НИЗМ във вторник – 08.01.2013 г.:
Benim İçin Üzülme (ATV) – 1/6 място; 8,69/5,09 % рейтинг; 19,78/12,34 дял

Рейтинг (SBT) – четвъртък – 10.01.2013 г.:
Kurtlar Vadis Pusu (ATV) – 1/1 място; 15,18/13,37 % рейтинг; 34,29/33,52 дял
Yetenek Sizsiniz (STAR TV) – 2/2 място; 9,87/8,90 % рейтинг; 22,92/23,08 дял
İntikam (Kanal D) – 3/7 място; 8,01/5,87 % рейтинг; 17,96/14,59 дял

Двете цифри за съответно за двете класации Total/AB, които разглеждат различни зрителски групи. % рейтинг – от всички зрители; дял на гледаемост

Kurtlar Vadis Pusu – „Долината на вълците – Засада” – това е един от най-популярните сериали в Турция, с вече 10-годишна история на излъчване и … според моето скромно мнение е противник, който „Отмъщението” не може да надвие.
Yetenek Sizsiniz – „Вие сте талант” – състезание, мисля че за разни артистични изяви.
При агенция TNS, която аз проследявам всяка седмица „Отмъщението” си е на 2-3 място. Първата група от зрители и съответно първата цифра е за всички зрители, а втората е специфична група зрители АВ (доколкото ми е известно на мен, групата на зрители с по-висока степен на образованост). Двете групи се следят от агенциите заради рекламодателите. Вижда се, че „Отмъщението” е взел равен дял от зрителския интерес като НИЗМ в съответния ден. Що се отнася до втората агенция – там положението е по-зле за „Отмъщението”, защото сред групата на всички зрители запазва позицията си и цифровото изражение, ала при група АВ има значителен спад както като място в класацията (7-мо), така и в цифровото изражение.
И тук вече става дума за противоборство между тв канали и продуцентски къщи. И, за да се обоснова, ето едно изявление от 09.01. на собственика на познатата ни продуцентска фирма (Боют Филм, де): „Телевизиите не са на тепиха (не са на светло/на яве) както киното. Каналите опитват чрез всякакви средства, за да вземат рейтинг. Хитро извършените ходове не променят резултата.”
От това, което прочетох в пресата през последните дни, имам предположение, по какъв повод е това точно изявление, но ще видим следващите дни какво има да се случва.

И за разведряване - вижте, плакатите на "Романтична комедия 2 - Сбогом на ергенлъка", който чудно защо ли ще бъде на екраните на кината на 14.02.2013 г. (и да дебнете за снимки от премиерата, нали?):
http://www.facebook.com/rk2bekarligaveda#!/photo.php?fbid=425002590902836&set=a.364293350307094.77562.359441220792307&type=1&theater

Колкото до фрагмана на 11-ти еп. - те феновете още вчера след публикуването на фрагмана са написали:
„За Бога, този Махсун Кърмъзъгюл каква ли драма изживява цял живот, че всичките сериали, които прави се гледат сред порой от сълзи… Господ си знае че те е сътворил такъв, какъвто те познаваме – печален  Simple Smile (от думата mahsun препраща към думата mahzun, която означава именно печален, тъжен) уби ни от плач.” или пък  „Нещастният режисьор.”

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 17:41 от milena d

# 650
Миленче, и аз благодаря, че ти създадох работа рано-рано сутринта  Simple Smile и че си я отметнала бързо-бързо. Тия обяснения за механизма на рейтингите са ми по-любопитни от самите рейтинги.
Добре, ако решението на Буке е окончателно, Ниязи бял ден няма ли да види? Поне едно читаво и щастливо дете на Нермин дали ще остане? То кого ли да питам: Махсун високо, цар далеко.  

И за разведряване - вижте, плакатите на "Романтична комедия 2 - Сбогом на ергенлъка", който чудно защо ли ще бъде на екраните на кината на 14.02.2013 г. (и да дебнете за снимки от премиерата, нали? ):
Аз като български реотан не го загрях това с 14. февруари. Виж, ако беше "защо точно четвъртък", можеше да ми светне лампичка, макар и грешна. Но 14 февруаари?  newsm78

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 17:11 от Tania M.

# 651
Алоооуу, Газелките  Hug
На този празничен ден и аз Ви казвам БЛАГОДАРЯ ВИ, че Ви има и че сме Щастливи Заедно   love001 newsm51
След като Ви разтревожих с моя личен проблем, за което много съжалявам, но съм Ви и много благодарна и задължена, ето че искам да Ви зарадвам сега:
Скрит текст:
резултатите от изследването са 98% в наша полза, справили сме се със заболяването упорито и търпеливо, въпроса за евентуално ослепяване отпада напълно /според лекаря/. Споделям го така подробно, защото и Вие много допринесохте с вашите искрени пожелания, с вашата човещина и топлота.
Не мога да слагам покланящи се емотикони, но от сърце ви казвам БЛАГОДАРЯ ВИ!
И сега да Ви започна по домова книга  Heart Eyes
ИВЕЕЕЕЕ  Hug /авторката на темата ЩЗ/, много се радвам, че те виждам отново. Забелязвам също, че си запазила хубавото си чувство за хумор, а и споделяш нещица от младежкия си живот с нас - това означава, че не си загубила доверие в нас, за което искрено се надявам, че сме го заслужили.
МУЦИ Hug, ТАНЧЕ Hug, може ли да попитам Вие двете защо сте с еднакви рокли, джанъм, само двете ли се скрихте и отидохте на Коледния базар в Страсбург? Бързо си признавайте, че ще се обадя на бат Ресул, да знайте. Ще повикам и Булут на бързия си кон за подкрепление... smile3534
ДИДИ Hug, ВИЛИ Hug дано оздравявате, искам да Ви споделя една ефикасна и евтина рецепта, която цялото ми семейство използва вече от повече от 25 год.
Скрит текст:
Прополис с големина като на орех се настъргва с остро ножче и в бурканче от пюре или от малка лютеница се залива с чист 95% разтвор от спирт /от аптеката струва 1 лв./. Това престоява 24 ч. не в хладилник и не на пряка слънчева светлина. Понеже и вие като мен не търпите концентрат, разрежда се 1 кафена лъжичка с малко вода и се прави гаргара. От разтвора се взима по 1 к.л-чка и сутрин на гладно и вечер преди лягане се пие. Това се взима в продължение на 20 дни, почива се 10 и пак се повтаря. Ефикасно е при ангина, болно ухо, възпалени сливици, повишава имунитета и предпазва от грипни вирусни заболявания, полезно е за венците, за профилактика на устната кухина, а когато ме заболи кръста с памуче си намазвам мястото колкото пъти се сетя и мога, и ми отшумява болката. Не цапа бельото и не мирише, затова и преди работа също може да се ползва.
Приветствам идеята на Танчето за преговора. Надявам се и още момичета да се включат:ЛУСИ, ЯНА, ДЕЯ много ми липсвате вече, идвайте си да разпарчатосаме още веднъж филма. Peace

# 652
Не знам какво ми става днес, но трудно схващам. Ама аз имам ли рокля? Гледам, гледам, и на Муци роклята не виждам. newsm78
Силве, ти таз рокля можеш да я видиш и под твоя подпис на някоя следваща страничка. Simple Smile

Силве, идеята ми е парти за рождения ден на Хазар на 23. февруари т.г., събота - т.е. празничен ден в темата. А това, естествено, предполага опреснителен курс. Вече обмисляме разпращане на индивидуални покани, преброяването предстои.  
Дами, правя едно уточнение, защото с неволния си пропуск съм предизвикала недоразумение. КУПОНЪТ ЗА РД НА ХАЗАР Е ВИРТУАЛЕН - не е в София, и не предполага отсядането ви на хотел. Извинявам се за пропуска си.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 19:18 от Tania M.

# 653

Малко за петъчна загрявка, какво ще кажете за тази измирска кокона, високообразована според мама Берин?? #Sniper
Ами ТАНЧЕ като твой подпис виждам редицата от хороскопи. Помислих си, че това е новата ти визия, затова и питам. Не се сърди и ти веднага, само че влязох и вече ме смъмри. Joy Peace

# 654
Абе, Силве, какво мъмрене? Аз просто се зарадвах, че съм с рокля. Мислех, че съм дибидюс ... Grinning

# 655
Абе, Силве, какво мъмрене? Аз просто се зарадвах, че съм с рокля. Мислех, че съм дибидюс ... Grinning
Joy rotfImbo
Не съм влизала от 02.01 в никакви форуми или сайтове, затова не знаех, че това е премяната на бг-мама.  Peace
За празнуването казах вече, че подкрепям идеята ти. Peace

# 656
Здравейтееее! Няколко дена не можах да съм на линия, защото имахме  проверки, но виждам че нещата вървят към сериозен преговор на ЩЗ. Аз съм с две ръце за. Хайде малко да ни попее момчето

# 657
Здравейте! Hug

Скрит текст:

Чакайте ме и мен и аз идвам на купона,но бат'Ресул ще ми е кавалер /моят несбъднат блян/ Sad

# 658
Здравейте wavey
Силве много се радвам за добрите резултати.
Тези двамата вече тренират за партито

# 659
Олелееее, що нещо съм отървала! И днес мръкна. Връщам се да чета, но първо и най-важно да благодаря на всички, верни и готини, щастливи заедно газелки.За всичко добро, което намирам тук всеки път - БЛАГОДАРЯ!

">#[/video]

Общи условия

Активация на акаунт