Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 264
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Иве, за това, че не можеш да свалиш правостоящите от балкона, да ти издам една "тайна". Откакто темата за ЩЗ се превърна спонтанно в тема за МК, "беренките" се разотидоха (вероятно в темата за "Отмъщението" с БС, който започна миналия четвъртък). Обаче продължават да застават на балкона като гости.  В това е цялата работа.
(Най-дълго издържа Силвето, да ни е жива и здрава и - ох! - колко ни липсва!)
Ама няма страшно и на партера - ние плеснахме с ръце и се прегърнахме, откакто З. и Х. се сдобриха с триста зора. Laughing

# 631
  • София/Бургас
Ива, и аз се радвам, че се видяхме. Благодаря за танца.
При нас дълго конспирациите не остават неразкрити. Ние разнищихме сериала още преди да е излъчен на български. Какви дискусии бяха.

Таня, моля те кажи (може и на ЛС) какво става със Силвия.

Момичета имам един въпрос : Разбрахте, че си пуснах отново сериите и ги гледам сега. В момента съм на 6-та българска серия. Това е момента, в който избяга Бену и обвиниха Зилян, че брат и го е направил, ама милинкия не беше за пръв път той. Понеже Зилян се прибра в стаята си да плаче, Дестан накара Хазар да отиде и да и каже. Той го направи и даже и пожела Лека вечер, след това той отиде в стаята с билярда, а тя да плаче на масата пред басейна срещу стаята с билерда и той я наблюдаваше, докато не звънна това чудовище Бурджу. И тогава и сега не мога да разбера какво изпитваше Хазар в момента и какво казваше погледа му. Също така защо се показа и я изгледа така. Вие какво мислите.

# 632
Иве, това ми е една от любимите сцени и не се опитвай да го разбереш. И той не се разбираше все още, но каза на Бурджу: "Сега не мога да говоря" и затвори телефона. Беше привлечен от Зилян, какво друго? И надали мислеше нещо.
Но да ти кажа продължението (по памет). На другата сутрин Зилян не слизаше за закуска, Ширин я дърпаше и й мереше температурата с ръчичка, после той влезе и какво й каза на вратата? С малки паузи - следното: "Ако е заради снощи, никой не е искал да те обиди. ... Искала си да си тръгнеш? Ако искаш, върви! ... Чакаме те на закуска!"
После от кабинета си звънна на Бурджу (че нали "снощи" й затвори телефона). И оная къде беше? Беше отишла да се "запознае" със Зилян.
Ох, вече яхнах метлата!

# 633
  • София/Бургас
Таня, много ми е загадъчен. За мен има нещо, но още не мога да разбера какво. Първо Дестан му вкара малко акъл в главата, пък и вече беше привлечен от красотата на Зилян, а също така и от чистотата и (ако разбираш какво имам предвид). Но ни е интересен и малко необясним в този момент. Има нещо в израза на лицето и очите му, което не мога да разчета.

# 634
Има нещо в израза на лицето и очите му, което не мога да разчета.
Иве, така е. Според мен и той още не може да се разчете. Съпротивлява се - привлечен е (от красотата и невинността й). Как да се разчете това?
Ами тая "загадъчност" продължи и после. През нощта, когато плака на рамото й заспа в обятията й. Ти как го разчете? А на следващата вечер метна халката.
Скрит текст:
"Тоя брак си остава само на хартия." (към Дестан)".
Ако приема халката, значи приемам и нея. ... Аз не съм предател. ... Не мога да я допусна толкова близо до себе си." (към Джесур)
А Силвето ни почерпи на 2. януари за именния си ден (Св. Силвестър) и оттогава май не е писала в темата - предупреди, че не следи НИЗМ след 3. еп. и рядко ще пише. Днес я мернах на балкона.
Скрит текст:
Преди това имаше здравосовен проблем в семейството. Това е написано в темата, но ти не можеш да го знаеш, разбира се.
Силве,  ти ще дойдеш ли на 23 февруари? Сега ще изровя любимата ти снимка вместо покана Hug.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 01:19 от Tania M.

# 635
  • София/Бургас
Таня, не мога да го разбера, затова питам.
Благодаря за информацията за Силвия.  Hug

Ох, сега гледам серията, в която малката заспа на дивана (тоест топва е на следващият ден, след това, за което питах) и я пренесоха заедно във стаята и през нощта, преди да отиде до тоалетната я загледа и му се поиска да легне до нея и детето и Зилян го видя, поговориха си и  малката сладурана го заби с въпроса дали иска да спи при тях със Зилян. Идеше ми да му кажа да заповяда при мен, без това съм се запътила към леглото, че утре на работа ще спя с отворени очи и Хазар ще сънувам.  Mr. Green

Сега се замислих, че бих искала да направим коментар на всяка серия отново, тоест да днес да гледаме първа серия и да и направим коментар отново. Според мен ще има разлика във това, което сме писали и ще бъде интересно да се прочете и напише.

# 636
Аз мисля,че той започна да "вижда" Зилян и сам е учуден от чувствата, които изпитва.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 01:14 от Tara41

# 637
Да, Иве, наложителен е един опреснителен курс, който предлагах за 23.02., но май го започнахме вече. Само че, да, трябва да се преговаря едновременно.

Силве, чакаме те далеч преди партито с ей тия незабравими коментари.

ВИЛИ Hug  newsm51 newsm51  love001 Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Ей този разкош с нашите калпазани мога да го гледам, без да спирам.
ИВЕ Hug, джанъм, нослето му колко дискретно я подушва, ами дясната ръка: неговата 3 х 1 - запазената марка на Хазарджъм /над д...то, до гър.....та и и средния му пръст по меката кожа на ръката и/  Heart Eyes И как хубаво са залегнали, че чак са се напаснали.Уж е страшничко, пък нашите се смеят  Grinning Май им е и удобно  Heart Eyes

ДИДИ Hug и теб не мога да те подмина с клипа на калпазанина на пианото: финна осанка, харизма и феромони отвсякъде, а дългите му красиви пръсти галят клавишите, а кракът му те кани ... да седнеш на него.  smile3534

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 01:17 от Tania M.

# 638
  • София/Бургас
Тара, сега се замислям, че си права. Определено вторият поглед на сериала ми дава да видя нещата по друг начин. Хазар буквално не е изпитвал такива чувства до сега. То нататък става ясно за какво е била Бурджу. Явно и преди нея положението е било същото. Зилян обаче го покорява тотално и това са напълно нови чувства за него.

Официално лека нощ, че ако сега не става ще гледам серии, докато стане време за работа!  Mr. Green

# 639
Лека нощ и от мен! Hug

# 640
 55Вие още ли не спите? Хвърлих ли Ви едно око и какво да видя, май ще почваме сериите от началото?
Иве, в тази сцена аз мисля, че Хазар я изучаваше. До колкото си спомням в началото той смяташе, че едва ли не тя е причината да ги оженят, защото се е съгласила да дойде, но като я видя да плаче сигурно нещо го жегна, но ще се върна да изгледам пак момента.
Ама и нашето момиче като го видя, как само се врътна и тръгна да се прибира с гордо вдигната глава! Много ми харесваше държанието на Зилян в първите серии!
Хайде да спирам, че пак ме запалихте и ще взема да осъмна Shocked
Лека нощ! smile3524  

# 641
  • София
Добро утро! Най-напред да пожелая и добро настроение и успешен ден!

И... ами през деня няма да имам време за това, все ще съм в движение, та .... фрагманът на 11-ти еп. на НИЗМ. За тези, чието щастливо обсъждане, може би малко ще натъжа, моля извинете ме, но ... такава е актуалната информация за момента.

Фрагман – „Не се измъчвай заради мен” - 11-ти еп.; 15 януари 2013 г.; 20:00 ч.; ATV:
http://www.youtube.com/watch?v=cTWM41A2Hfg&feature=youtu.be
„Сякаш е друг човек… Държа се с мен като с чужд…”
Скрит текст:
Служител – Буке Арък, без ничия принуда и свободно, според собственото си желание, ….
Буке – Ако аз си тръгна ще простиш ли на моя Ниязи?
Нермин –  Ще простя!
Буке – Заради Ниязи, заради мен, най-правилното ще бъде това.
Ниязи – Обичаш ли ме все още?
Буке – Де да можеше изобщо да не бях те срещала!
Ниязи – Сякаш е друг човек… Държа се с мен като с чужд…
Буке – И ако аз никога няма да мога да стана булка, ще ми простиш ли?
Нермин – Дъще, приключи се с това…
Буке – Ниязи, ние няма да сме щастливи!
Фехиме – Харун, не си престанал да преследваш момичето.
И след фрагмана, за подобряване на настроението и като поздрав от мен – една импресия от Понтийските планини, озвучена с традиционна народна песен от Черноморския регион – „Облачни планини” в изпълнение на Гьокхан Бирбен, прозвучала и в 10-ти еп. на „Не се измъчвай заради мен”.
Gökhan Birben - Dumanli Daglar
http://www.youtube.com/watch?v=A3PtlaHlwRg&feature=share

# 642
# 643
Добро утро!
Хубаво начало на деня се очертава с кафето с бели рози на Вили и двойните "Облачни планини" на Миленка - хем в песента, хем в заснежения пейзаж. Peace
Миленче, даже много здравословно се отразяват на темата тия скокове от "щастливи мъченици" към "измъчено щастие" и обратно (по Силвето). На фрагмана за 11. еп. не бързам да му се връзвам и се надявам изнудването на Нермин все пак да не даде траен резултат в 12. еп., като си знаем Автора. Но като се прегърнаха Нермин и Емине, наистина ми идеше да бръкна в екрана (както казваше едно време Ивето при гледането на ЩЗ).

Иве, и на теб буден петък ти пожелавам. И ако сънуваш днес Хазар с отворени очи, не забравяй довечера да ни разкажеш съня. А ти, както беше изпозабравила имена, с твоя максимализъм и с това залпово повторно гледане на ЩЗ много вдигна летвата - светен ориз, поглед на верандата, що изпозабравени детайли изрови ... Че и повторно обсъждане на всяка серия предлагаш. Май наистина ще се наложи по едно ЛС на старата тайфа.
Ди, а пък теб няма те, няма и като видиш горещо интро я с Теоман, я с друг - цоп в темата.  Laughing
Муци, а на теб дано не ти дадат и днес служебна работа за домашно. Петък е все пак!
Щастлив ден момичета, и не се измъчвайте заради нищо и никого!  Peace

Миленче, може ли по-късно днес да погледнеш рейтингите за сведение и има ли разместване след снощното излъчване на 2. еп. на "Отмъщението" с Берен. Отсега благодаря.

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 09:10 от Tania M.

# 644
Днес е Световен Ден на думата "Благодаря"Simple Smile
Думите на благодарност са "словесни ласки",
които могат душевно да стоплят и успокоят хората,
но трябва да се казват от сърце!
Скрит текст:

БЛАГОДАРЯ че ви има и че ви познавам момичета Hug

Последна редакция: пт, 11 яну 2013, 09:42 от вили-72

Общи условия

Активация на акаунт