Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 179
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
mamata48, newsm51
Скрит текст:

Остарявайте бавно и с обич! Моя поздрав за вас! Изтанцувайте го, моля ви! Praynig
http://www.youtube.com/watch?v=4wK9qQW6WVI&feature=player_embedded#!
Момичета, приятен следобед! newsm51

Чувствате ли силата с която държи ръката и?

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 14:21 от Tara41

# 316
Краля
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 14:42 от вили-72

# 317
Мислех да пиша след останалия превод на Милена, или поне да погледнех още веднъж 3-та серия, но не знам дали тогава ще имам време, та сега. Ако видя, че не съм била права, ще се корегирам.
Актрисата Саджиде Ташанер играе блестящо ролята на Нермин-една тежка и трудна роля.
Нермин, жестоко ударена от живота, останала рано без мъж, отгледала по най-добър начин децата си, отдадена на тяхното щастие, остава без малкия си син. За мен няма по-голямо нещастие за една майка от това да загуби детето си. Заслужава цялото ми съчувствие, състрадание и уважение. Но... /имам едно но/.
Истински дълбоко страдащият човек, е преди всичко тих и смирен. Всеки в такава ситуация трябва да се смири, освен когато търси възмездие от убиеца. Но тук убиецът е мъртав. Нермин прелива мъката си в ненавист към Букке, бабата, която я защитава, а напада и сина си Ниази. Тя дълбоко страда, но няма ли сетива като майка да усети, че Ниази страда не по-малко. И него го боли от смъртта на брат му, но има нещо по-лошо - вината, която изпитва, че той трябваше да е мъртвия на мястото на Ахмед. Тази вина цял живот ще го гризе. В този момент Ниази има за грижа и Букке, но отива да утешава майка си и много жали за нея.
Нермин приема близо до себе си клюкарката и дъщеря й /неосъществената й снаха/. И пак сърцето й няма усет за болката на Ниази. Какво ще спечели като го раздели с Букке или пък го ожени за Филиз? Тя ли трябва да е щастливата или той? Няма ли да й тежи като го гледа цял живот нещастен, за което тя ще е виновна? Поведе се по чуждите и отиде да развали един от малко хубавите му моменти-подписването. Никой от семейството не я подкрепи и Синан беше там.
Имам чувството, че думите от заглавието Ниази ще ги каже и на майка си.

И аз се чудя за гроба, защо е в двора, а не на гробището. Има ли такава традиция?

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 14:08 от Iva49

# 318
Тара това което твориш винаги е супер  newsm51

Вили да ли е рошав или не все е тая той пак си е красив   love001

http://www.youtube.com/watch?v=AhA_xDUXV-Q

# 319
Ей че е топличко "у дома" днес. ДИДИ и ИВЕ, как сте си отворили сърцата. Hug
Муци и тя е нагазила в тръстиката с песен. Да не пропусна някоя, ама колажът на ТАРА ... Морето се отразява в облаците, облаците - в морето. И чии очи и крив (според Силвето) нос се отразяват и в двете? СИЛВЕТО Hug как още не си е откраднала някоя плочка от колажа за подпис?

ИВЕ, и аз се запитах за песента със субтитрите дали е на лазски (ако е на турски, защо само тя е е представена така?)
Снощи се замислих как да те утеша, ако се наложи наистина да преглътнем Йойкю. И си викам, да преглътнем по-малкото зло, че има и по-голямо. Спокойно, засега няма страшно. Нашето момче нали няма навик да се жени за севгилитата си. Като изключим краткия период, когато - по кюрдски обичай - е бил почти двуженец: с една законна жена и син и с една религиозна съпруга, Седа Саян (дето здраво го беше "захапала" според теб). Сега не вярвам за едно прелетно Йойкю да му се дожени пак. Каквото ще да я прави, но до едно време, че иначе жална ни тема, нали? newsm45

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 15:48 от Tania M.

# 320
Таня, все за някоя ще се утешаваме, като гледам, че никоя няма да одобрим за нащия хубавец.
Е, няма достойна, да вземем ние да потърсим, а?

# 321
ИВЕ, току-що видях поста ти за Нермин. newsm10 Аз само заради непоносимата й мъка в този момент бих се въздържала да кажа това сега. В голямото страдание се вижда сърцето на човек - добро ли е, зло ли е. Видяхме как Нермин прие Шенай в сърцето си и как там никога няма да влезе Букке.
Скрит текст:
Познавах подобна жена и в живота, беше ни роднина. Цял живот плака за дъщеря си (оставила на 26 г. две сирачета) и никога не спря да хули жената, заела по-късно мястото на дъщеря й и отгледала като свои двете й деца - за тях тя, мащехата, беше майка. Но бабата, загубила дъщеря си, така и не се смири, не се помири с това.
Да, ТАРА. Почувствах силата, с която Ниязи държи ръката на Букке. Харесва ми челото на Тансел Йонгел, добре стои в комбинация с вдлъбнатата му брадичка. Малко ми пречат мустаците, но то има ли угодия. (Прилича ми на зодия "Телец". Пардон, "Везни" бил, сега видях. Сигурно за това взе да ми харесва - че е от нашата, с Вили, зодия. Simple Smile)

И друго почувствах (от превода на Милена). Не само Ниязи ще е жертвоготовен, а и Букке. "Остави ме мен, Ниязи, майка ти има нужда от теб." Струва ми се, че Букке завинаги ще запази респект пред мъката на Нермин, ще преглъща горчилката и ще поплаква насаме.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 17:49 от Tania M.

# 322
Вили, Тара чувства се,че сте минали оттук! newsm10
Таня, имам обяснение за така прекрасния крив нос на Махсун, който толкова много му отива! Grinning
Той се изкриви заради режисьорите на ЩЗ /и други като тях/, които го караха да целува Зилян все по косата и да се притиска в главата й. Тогава виждах как носът му се изкривява Wink. Ако беше до него, той щеше да я целува на много по-приятни места, където носът му нямаше да търпи този натиск, който остави за последствие крив нос. Но аз не им се сърдя /на режисьорите/- мъже с прави носове-бол, а с крив и красив нос, само Кралят! /Вили, само този път ще го нарека така без твое разрешение/.

# 323
Иве, не мога да си затворя устата от смях с твойта ода за прекрасния крив нос на Махсун и историята на изкривяването му.  Joy Влезе една колежка и като видя как се смея сама, един много странен израз се изписа на лицето й.
Сутринта пък се смях с комплект от кланящи се имотикони, които ми изпрати Муци. Очаквам да довечера да падна от стола от смях.
Скрит текст:
То пък ако му бяха наврели носа на други места, сигурно щеше да бъде чип или тъп.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 16:09 от Tania M.

# 324
Иве това с носа на МК направо  Joy Joy Joy

# 325
Наистина, топло и уютно е у нас! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Момичета, благодаря ви!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Скрит текст:
Още си подсмърчам кротко. Embarassed Embarassed Embarassed

# 326
Мамата мерси за вкусното изкушение  Hug

Ад пък си мислех за друго изкушение  #Crazy

Иве я кажи нещо за съвършените му ръце

# 327
ДИДЕ  Hug, ти пооздравя май. Други изкушения, а? Я кажи, ти гледаш ли НИЗМ, че се умълча по този въпрос.  newsm78

# 328

Скрит текст:

# 329
Иве, не мога да си затворя устата от смях с твойта ода за прекрасния крив нос на Махсун и историята на изкривяването му.  Joy Влезе една колежка и като видя как се смея сама, един много странен израз се изписа на лицето й.
Сутринта пък се смях с комплект от кланящи се имотикони, които ми изпрати Муци. Очаквам да довечера да падна от стола от смях.
Скрит текст:
То пък ако му бяха наврели носа на други места, сигурно щеше да бъде чип или тъп.

Добре, че сега няма никой около мен, защото и аз като Таня не мога да си затворя устата, особено с допълненоието  за чипия и тъп нос. Joy
Тази нощ хубаво си поплаках, докато илюстрирах таланта на Саджиде Ташанер, но Нериман се оказва много зла, на нищо не се е научила от сърдечното отношение на нейната свекърва. Naughty
Илюстрациите, обаче ще ги кача доовечера като се прибера у дома. Hug

Общи условия

Активация на акаунт