Щастливи заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 72 268
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
   То погледи, то чудо. Ако в този момент с погледи се убиваше, щяха да се унищожат взаимно.

# 616
А Хазар със зелената риза е любимата снимка на Ива №2 (приличал й на Анди Гарсия).  Peace
Сега това комплизмент за Махсун ли е или за Анди Гарсия?  newsm78
Муци, моята заявка за обедното основно ястие е ясна: пълнени ребра по рецепта на Махсун. Не си  ли спомняте този документален клип от снимачната история на ЩЗ? Абе пак той й е връзвал пръста, пък и само за това ли?  Simple Smile
Ди, готвиш ли новата тема?  newsm78

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 23:19 от Tania M.

# 617
  • София/Бургас
Дайте да решим проблема с еднаквите имена, че почвам да се бъркам за кой се говори.

Таня, и двамата са хубави, така че за двамата.  Heart Eyes

# 618
Иве,а този харесваш ли го? newsm78

# 619
Иве (Chemistry Lady), смятай проблема с еднаквите имена за решен - той е на балкона и се казва Iva49. Тя, като видя зелената риза и главата на рошльо в нея, и се разсъни.  Joy

# 620
  • София/Бургас
Тара, страшно много благодаря!  newsm51 smile3525  Hug
Перфектен е тук. Това го връщам доста днес като си пуснах сериите отново + сцената с ориза.

Таня, какво разбираш под решен ?! Като се каже Иве не може да се разбере за коя от двете се говори, а не може и постоянно да се пишат никовете ни.  
За ризата - трябва да си спомняш, че аз страшно го харесвам в нея. Не случайно го изтипосвах доста по първият пост с нея.

# 621
Хем да не е "Иве", хем да не е ник.  newsm78
Предлагам следното решение: Иве (1) - по подразбиране това си ти, първата ни домакиня.
Иве 2 (това е Iva49).
Иве (1), ако имаш друго предложение, съгласна съм. Peace

# 622
  • София/Бургас
Таня, нека  Iva49 да се включи и да си каже мнението.
Мисля, че никовете не е много удобно. Спомняш си, че вие ме помолихте да ви кажа друг начин, по който да ми казвате. Това с Иве 1 и 2 не ми харесва. Просто трябва да измислим нещо.

Това да се прегледа отново сериала е добра идея. Има моменти, които съм забравила и сега си ги гледам като нови. Има моменти, които много радват.

# 623
Таня:
"А Хазар със зелената риза е любимата снимка на Ива №2 (приличал й на Анди Гарсия).  Peace
Сега това комплизмент за Махсун ли е или за Анди Гарсия?  newsm78"

С днешна дата го слагам комплимент за Анди Гарсия, когото съм гледала за последно в "Кръсникът".
А нашия Хазар/Махсун е всеки ден пред очите ми Simple Smile.
Относно обръщението "Ива", както решите, нямам претенции.

Да почнем да репетираме отсега с танците. Понеже е късно-нещо по-бавно:

http://www.vbox7.com/play:d86776a3?r=google

Последна редакция: чт, 10 яну 2013, 23:50 от Iva49

# 624
Аз предлагам "Иве" за ChemistryLady / така започнахме/ и "Ива" за Iva49. Hug

# 625
  • София/Бургас
Iva, и за двамата си е комплимент. Анди Гарсия си е хубав, ама и нашето момче не му отстъпва.
Като каза Кръстника ме подсети, че Анди играе и When a Man Loves a Woman.  Heart Eyes

Тара, добро предложение.  Peace

Все едно са братя :

Не избрах добре снимките.  ooooh!

# 626
Ива, аз съм съгласна. Иве, а ти? На мене ми е ясно, но кой какво разбра?  newsm78
Ох, Иве (ти си знаеш коя), ама така се радвам на тия три странички, дето ги отметнахме за нула време! Ами не смогвам да изчета постовете. Боже, минало незабравимо! Hug
Получило се е едновременно писане за "Иве" и "Ива", но се разбрахме. Peace

# 627
  • София/Бургас
Таня, съгласна съм. Точно затова попитах да решим нещо, че иначе мишмаша щеше да е голям.

И аз се радвам че се изписа толкова, ама това е нищо. Преди имаше моменти, в които не мога да публикувам пост. Сега не мога да сваля хората от балкона. Махсун доведох, Ива - Анди Гарсия и пак не става. Не знам какво трябва ...  ooooh!

# 628
Иве, не знам как го омотах, но понеже Гарсия го позабравих, уточнявам: 1. Махсун; Grinning 2. Гарсия.
Много е приятно тук, но се прибраха младите и ме гонят от компютъра Sad
Поздравих ви с танц Simple Smile
Лека нощ момичета. Иве, радвам се, че се видяхме Hug. Непросветените отвън ще гадаят за "Иве" и "Ива" Simple Smile. Голяма конспирация Grinning.
 wavey

# 629
Тъй като и двете са ни скъпи, първата, като чете "Иве" да "чува" и Ива, а втората, като чете "Ива" да "чува" и "Иве". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт