София МЛАДОСТ (20)

• 80 599
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Първо минах през гугъла разбира се, там цена не видях.....мястото също не го разбрах къде е. Сигурно грешката е в моят телевизор  Sad

Мястото само изглежда труднооткриваемо. Излизаш от Бизнес парка и караш покрай резиденшъл парк София по стръмната улица нагоре улицата се казва Рачо Петков Казанджията. В края и стигаш до едно Т образно кръстовище, където правиш ляв завой и тръгваш по Бистришко шосе караш не повече от 300 метра и ще видиш стръмна отбивка пак в ляво на пътя, където има табела Германи. Много е близо - просто се разходи веднъж до там, за да ти е спокойно  Peace От Бизнес парка е буквално за 5-7 минути, дали има и толкова.

# 647
  • с/у ОколоМръсТното
Аха, аз разбрах къде е... Лени   bouquet
Отбивката около супера ли е нейде?

# 648
  • Sofia
Честит празник на всички
Момичета да попитам нещо,по назад прочетох че сте обсьждали библиотеки кьде има в квартала ни.Някой знае ли каква е месечната или годишната такса за да станеш член на библиотеката.И за децата вероятно е с личната карта на вьзрастния записването или??
Благодаря ви предварително   bouquet

# 649
  • София
В Младост-3 в трафопоста нлизо до Сибанк, аптеката..., където има и уроци по пиано (не знам до кой точно блок е 345 или друг), миналалата година таксата беше 5 лева на годината, записахме се с личната карта, като жената преписа и това е. Но библиотелата не е много богата на книгите. Обаче досега за детето за лятно четене ни върши работа Peace

# 650
  • Sofia
В Младост-3 в трафопоста нлизо до Сибанк, аптеката..., където има и уроци по пиано (не знам до кой точно блок е 345 или друг), миналалата година таксата беше 5 лева на годината, записахме се с личната карта, като жената преписа и това е. Но библиотелата не е много богата на книгите. Обаче досега за детето за лятно четене ни върши работа Peace
Благодаря много и ние за лятното четене искаме да я използваме.Че списька ни е от 20книги и....

# 651

Шан, не съм гледала за супер  Embarassed но има голяма табела точно до отбивката и улицата слиза малко стръмничко надолу около 10 -тина метра, където е оградата на самата градина - лесно е за намиране. Или поне доста по-лесно от обясненията ми  Laughing Crazy

# 652
Благодаря   bouquet.
А таксата  за басейна да знае някой?
Трябва ми за 2 годишни деца.

# 653
  • София
Ако говориш за магазина след моста и след завоя, то табелата е на около 40-50 метра преди завоя, като идваш от София.

# 654
  • с/у ОколоМръсТното
Да, де... Магазин за хр. стоки. Аз чак супер-маркет го изкарах.
Ми като малка ми изглеждаше голяяяяяяям магазин.

# 655
здравейте,моля препоръчайте ми добър семеен лекар в 25 п-ка Младост 3

# 656
  • София
С две ръце за Д-р Станислав Иванов Peace

# 657
Дааа, то и аз съм на вълна смяна на личен лекар с такъв в Младост. И аз се кумя при кого... newsm78

# 658
  • София
С две ръце за Д-р Станислав Иванов Peace

Много е добър, но не знам дали има места при него.

# 659
  • София Младост 3

Здравейте, моля за съвет къде да запиша сина ми за подготовка по БЕЛ в 7 клас.
Живеем в Младост 3, бл. 323А.
Име - Росица, деца - Виктор 6 г. и Стоян - 13 г.
Големият ми син учи в 81 СОУ и сега завършва 6 клас.
Ходи на допълнителни уроци по математика.
От учителката по математика - Китова, която също живее в Младост 3 съм доволна, защото сина ми има отлични оценки на контролните в училище, но незнам подготовката дали ще е достатъчна като нивото в реномираните школи за кандидатстване.
Притеснява ме БЕЛ, където е нивото му е средно. Трябва спешно да намеря решение, тъй като в школите записването тече сега. Имате ли идея за добър учител по БЕЛ в Младост или може би школа? 

Общи условия

Активация на акаунт