София МЛАДОСТ (20)

• 80 616
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
Elida, в Кауфланд имаше бански. Аз купих от там преди две седмици - по 5-6 лв бяха, но половинки. Не си спомням дали имаше цели детски бански на тази цена. Ако имаш път натам мини и виж.  Peace

# 631
  • Русе/ София
http://eha.bg/dN7e
Ето линк към промоцията Luss- дано ви е от полза. Моите деца също не могат да плуват и няма от нас кой да ги научи - като пирони сме във водата  Rolling Eyes За басейна нищо не мога да кажа обаче - само с инструктора се чух за информация.
Green Eyes много благодаря  bouquet Тъкмо се връщам от там - взех и за двете! Български, цели, розови, за по 5.99 точно от Кауфланд. Имат 50 % намаление. Добре че бях взела едното хлапе да меря на него, защото номерациите им са малко странни или поне аз не се ориентирах Wink На базар GM между Била и Кауфланд има магазин за бельо и бански - там са по 18-19 лв. Вероятно са някакви професионални, непропускащи хлор и прочие, но не ми се даваха честно казано поради споменатите по напред причини. Благодаря още веднъж  Hug

# 632
  • София
Благодаря ти  bouquet
Ще се възползвам за кака ни... Laughing Laughing Laughing Ще и купя за 2 пъти седмично.
А с малкия казали са ми, че може индивидуално - за 14 лева, поне 2-3 пъти, за да не се изплаши, че той като котка се страхува от водата Laughing Laughing Laughing

# 633
  • София
Здравейте майчета,
Да сте виждали пазарувайки по магазинчетата в Младост (1, 2) бански за момиченца? Записах децата на плуване в БГ школо (в момента тече промоция с ваучери за следващите 3 уикенда). Естествено инструкторът ми обясни, че трябва да си набавим шапка, очила, джапанки и т.н  Тръгнах да изпълнявам списъка. Съвсем непредвидено за мен обаче, моите 5-6 годишни девойки не искат да ходят само с долнище на банския (до миналата година нямахме такива притеснения по морето) и сега трябва да осигуря бански за идващата събота, по възможност цял и да не е 25-30 лв / бройката разбира се, защото голяма е вероятността страхът от водата да ги откаже занапред да ходят на плуване. Моля ако имате идеи - споделете ги  Hug Благодаря Ви Simple Smile

Какво правите докато децата са на плуване? Има ли кафенце там или нещо подобно?

# 634

Чета си книжка, чопкам нещо в нета през телефона .... все пак е 1 час ...

# 635
  • София
Да, няма толкова време за разходки...

# 636
  • с/у ОколоМръсТното

HIT-a и Принцес Аутлет са през булеварда.
Но 1ч. не се усеща грам.
Във фоайето на басейна има кафе и място за посядване.

# 637
  • София

HIT-a и Принцес Аутлет са през булеварда.
Но 1ч. не се усеща грам.
Във фоайето на басейна има кафе и място за посядване.

Ще го посетя за да го пробвам. Аз водих моят син в комплекс Германи. Имаше ваучери - 8 лв на час с инструктор. Баткото беше супер и за 2-3 посещения моят синковец се научи да плува. От БГ школо мои приятели също са доволни, но цената ми идва височко въпреки че живея точно до него  newsm78

# 638

Ще го посетя за да го пробвам. Аз водих моят син в комплекс Германи. Имаше ваучери - 8 лв на час с инструктор. Баткото беше супер и за 2-3 посещения моят синковец се научи да плува. От БГ школо мои приятели също са доволни, но цената ми идва височко въпреки че живея точно до него  newsm78

Да, малко соленичко идва в Школото, но пък ти щом живееш наблизо можеш и в къщи да се прибереш и после да отидеш да си го прибереш.
В Германито добър ли е треньора в смисъл индивидуално ли работи с детето или в група?
Миналата година бях дала там малчо за лятната почивка на градините, но нещо не ми допаднаха като цяло /градината/, виж басейна им бих ползвала -видя ми се хубав и пригоден за деца, само не знам с тези ваучери не се ли пълни повечко и ако някое дете съвсем не умее да плува, занимават ли се с него? За най-малкия питам.

# 639
  • София
Понякога се пълни басейна в Германи, зависи много кога родителите са свободни. Обучението не е индивидуално, в група са. Но разбира се се съобразява с възможностите на всеки и ги кара да правят различни упражнения. Доста често басейна е студен по мойте разбирания. Млад беше треньора - батко Пепи. Пробвайте, аз като цяло съм доволна.

# 640
  • София

Ще го посетя за да го пробвам. Аз водих моят син в комплекс Германи. Имаше ваучери - 8 лв на час с инструктор. Баткото беше супер и за 2-3 посещения моят синковец се научи да плува. От БГ школо мои приятели също са доволни, но цената ми идва височко въпреки че живея точно до него  newsm78

Да, малко соленичко идва в Школото, но пък ти щом живееш наблизо можеш и в къщи да се прибереш и после да отидеш да си го прибереш.
В Германито добър ли е треньора в смисъл индивидуално ли работи с детето или в група?
Миналата година бях дала там малчо за лятната почивка на градините, но нещо не ми допаднаха като цяло /градината/, виж басейна им бих ползвала -видя ми се хубав и пригоден за деца, само не знам с тези ваучери не се ли пълни повечко и ако някое дете съвсем не умее да плува, занимават ли се с него? За най-малкия питам.

И аз съм доволен(детето също). Обучението е в група, но ние ходехме към 16:30 и тогава нямаше никой. Бях безработен и го водих след градина. Имаше най-много 2 деца освен нас. Незнам само дали баткото е същия, защото това беше миналата зима.

# 641
Може ли някой да ми каже къде точно се намира този комплекс германи и какви са цените за басейна?

# 642
Може ли някой да ми каже къде точно се намира този комплекс германи и какви са цените за басейна?

Все пак има Гугъл девойки - http://www.germani.bg/index.php?lang=_en

# 643
Първо минах през гугъла разбира се, там цена не видях.....мястото също не го разбрах къде е. Сигурно грешката е в моят телевизор  Sad

# 644
  • с/у ОколоМръсТното
..мястото също не го разбрах къде е.

аз също не се ориентирах много добре, макар да съм расла на Бункера.

Честит 1-ви юни на дечицата ви, дами   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт