София МЛАДОСТ (20)

• 80 614
  • 769
  •   1
Отговори
# 615
Ще съборят Деница ли? Е, крайно време беше тази грозотия да се срине! Дали ще ни направят паважна алея "красива" като Витошка?

# 616
Ще съборят Деница ли? Е, крайно време беше тази грозотия да се срине! Дали ще ни направят паважна алея "красива" като Витошка?
Ти видя ли ПУП-а? Единствената "зелена" площ в карето остава паркинга на Кауфланд, където някой шегаджия е нарисувал дръвчета между местата за колите #2gunfire На мястото на Деницата ще си имаме Двете кули на по 30 етажа, а на мястото на GM маркета ще има магазини на по два до шест етажа

# 617
  • с/у ОколоМръсТното
Държавата загива... търговските площи се множат.
Не сме ли в Абсурдистан, а? Twisted Evil

# 618
  • София
Странно какви са очакванията на инвеститора. Най-вероятно е сляп, глух и безмозъчен.... newsm78
Добре ще е да му се диша във врата постоянно от всякакви служби (НАП, НОИ и т.н.), защото това мирише на прах за пране от мноооого далече  Thinking

# 619
  • София
Едно време Деница беше купена от Ковачки...

# 620
  • София
Жал ми е за Хепито и детската площадка, защото сме редовни там Peace Sad

# 621
Едно време Деница беше купена от Ковачки...

Е така де, сега я продаде ....

Жал ми е за Хепито и детската площадка, защото сме редовни там Peace Sad

И ние - едно много приятно зелено и прохладно местенце в жегите ....

# 622
Ако на това му казвате зелена площ, то вярно много са ви опоскали квартала.
Там, в района на Деница е нужна осезаема промяна.

# 623
  • София
Не ми стана ясно - какво точно ще се строи на мястото на Деница?

Иначе и аз съм ЗА промяна, но не каква да е.  Grinning

# 624
Там, в района на Деница е нужна осезаема промяна.

Нали?! Аз лично предпочитам търговски центрове, ако така ще изчезнат всякакви будки и преустроени входове на блокове.

# 625
Парк трябва, а не търговски център, че и гигантски!

# 626
Няма кой да ви направи парк, ако щете и да спите пред Деницата месеци наред. От паркове и градинки не се печели, първо. А и второ, немаловажно за мен- като зная как се поддържат зелените площи в района, направо закрещявам7 "МОЛ, МОЛ, МОООЛ!"

# 627
Ти защо така се дистанцираш, премести ли се?  Hug
Аз предпочитам занемарени зелени площи пред бетон.  Crossing Arms

# 628
  • Русе/ София
Здравейте майчета,
Да сте виждали пазарувайки по магазинчетата в Младост (1, 2) бански за момиченца? Записах децата на плуване в БГ школо (в момента тече промоция с ваучери за следващите 3 уикенда). Естествено инструкторът ми обясни, че трябва да си набавим шапка, очила, джапанки и т.н  Тръгнах да изпълнявам списъка. Съвсем непредвидено за мен обаче, моите 5-6 годишни девойки не искат да ходят само с долнище на банския (до миналата година нямахме такива притеснения по морето) и сега трябва да осигуря бански за идващата събота, по възможност цял и да не е 25-30 лв / бройката разбира се, защото голяма е вероятността страхът от водата да ги откаже занапред да ходят на плуване. Моля ако имате идеи - споделете ги  Hug Благодаря Ви Simple Smile

# 629
  • София
А къде е таз промоция? Ще дадеш ли линк, че и аз таз седмица се запътих да запиша моето почти 7 годишно за юни да се научи да плува.

Общи условия

Активация на акаунт