София МЛАДОСТ (20)

• 80 622
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Новата Младостка придобивка ще стартира строежа си в началото на следващата година и ще заема апетитното централно място в квартала, как иначе току виж сме пропуснали такова грандиозно творение.
Новата ***** ще се издига на мястото на днешният магазин Деница, мястото на което обикновено разпъва шатра цирка и целият този квадрат включително паркинга зад Деница, пазарчето между Билла и Деница и естествено зелените площи ще бъдат погълати в името на поредния паметник на алчността, глупостта и лакомията.
Да ни е честито другари - таз година полупроводници - догодина цели!!!!

Сигур щот' да не ни е далечко молЪТ на Цариградското ...   Close  Tired

# 601
Новата Младостка придобивка ще стартира строежа си в началото на следващата година и ще заема апетитното централно място в квартала, как иначе току виж сме пропуснали такова грандиозно творение.
Новата ***** ще се издига на мястото на днешният магазин Деница, мястото на което обикновено разпъва шатра цирка и целият този квадрат включително паркинга зад Деница, пазарчето между Билла и Деница и естествено зелените площи ще бъдат погълати в името на поредния паметник на алчността, глупостта и лакомията.

Сигур щот' да не ни е далечко молЪТ на Цариградското ...   Close  Tired

М"че хората за нас мислят - ето на ти как ще се мориш с това бастунче да куцукаш до Цариградско .....  ooooh! ooooh! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

MaDMamA знаеш ли това, може да го направят някоя детска градина  hahaha Joy hahaha щото новия нали ви казвам ще е супер-дупер-мега-гига  Twisted Evil
Всички в Деница са получили 6 месечно предизвестие за прекратяване на наемните отношения - под ножа ще падне и супер атрактивния хотел срещу Макдоналдс .... изобщо не мога да схвана при положение, че и двата Крита - седят празни, за чий *** ни е този нов пето***, но никой не ни пита - новия собственик е амбициозен и имотен холдинг и проекта ще се осъществи, а това дали на нас ни е нужно и ни харесва няма никакво значение ...
УжасТ не, ми ужасТ ....

# 602
  • София
Това явно отдавна е замислено, и метрото ще спира в подземието на мола #Crazy
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-06-19&article=192790

# 603
Това явно отдавна е замислено, и метрото ще спира в подземието на мола #Crazy
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-06-19&article=192790

Това според мен се отнасяше за големия Крит - този който е срещу ХЕПИ. В него има ескалатори и входове към бъдещото метро и определено спирката ще е точно отдолу, защото отсрещната ще е май до бл. 222.
Абе .... едно от малкото останали зелени петна ще бъде погълнато ....

# 604
Според ПУП, който се обсъждаше преди 5-6 години, този мастодонт е само върху настоящия магазин Деница (два 30 етажни *уя), без да се засяга зелената площ пред магазина и "зелената" площ за цирк и други екстри.Този план ли визирате или има някакъв нов, който е минал без обществено обсъждане? На този "общественото" обсъждане е било проведено тихомълком през месец август с обява в общината и без необходимото разгласяване. Не, че щеше да има нещо по-различно и при по-сериозно разгласяване - опитах се за събудя съседите от блока (аз не съм собственик), но срещнах неразбиране и пораженчество (ами ТЕ така са го решили, кой ще ни послуша нас).

# 605
Таня, този ПУП го гледах и аз тук някой го беше постнал. Не мога да потвърдя на 100 %, тъй като не съм видяла лично скицата, но мой познат, който ползва площ в Деница, го е виждал и той ми обясни, кои терени ще влязат вътре.
Силно се надявам ти да си права.
Във въпросните ***** както правилно ги окачестви, щяло да има хотел, мол, заведения и незнам си още какво ..... абе и ние ще станем най-накрая центъра на просФетата може ли най-личния квартал да няма най-личния МОЛ?!
Ми не може ....

# 606
Ееее Не!Вместо да съборят някой тъй жизненоважен МОЛ-ец,и да построят детска площадка или просто нещо по-по полезно,те ги нацвъкват като гъби... Само не разбрах, сградата на Уго остава или и нея заедно с пазар GM,ще съборят?

# 607
  • София

Сигур щот' да не ни е далечко молЪТ на Цариградското ...   Close  Tired

М"че хората за нас мислят - ето на ти как ще се мориш с това бастунче да куцукаш до Цариградско .....  ooooh! ooooh! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

MaDMamA знаеш ли това, може да го направят някоя детска градина  hahaha Joy hahaha щото новия нали ви казвам ще е супер-дупер-мега-гига  Twisted Evil
Всички в Деница са получили 6 месечно предизвестие за прекратяване на наемните отношения - под ножа ще падне и супер атрактивния хотел срещу Макдоналдс .... изобщо не мога да схвана при положение, че и двата Крита - седят празни, за чий *** ни е този нов пето***, но никой не ни пита - новия собственик е амбициозен и имотен холдинг и проекта ще се осъществи, а това дали на нас ни е нужно и ни харесва няма никакво значение ...
УжасТ не, ми ужасТ ....

Освем двата Крита, бих добавил няколкото около 43-ти блок(особенно Лилиян) и РУМ(Младост 2). Всичките се обезлюдяват все повече. Това е пълно безумие!  #2gunfire

# 608
  • с/у ОколоМръсТното
То и Сити Пойнт и Сватбения МОЛ също са празни...
Аман от търговски площи.

# 609

Освем двата Крита, бих добавил няколкото около 43-ти блок(особенно Лилиян) и РУМ(Младост 2). Всичките се обезлюдяват все повече. Това е пълно безумие!  #2gunfire

Ами напротив. Лично аз бих вложила скромна сума в ремонта именно на тези две площи да речем и бих ги дала на хубави фирми, вместо да се вдига поредното недоразумение. А иначе .... за детски площадки и ДГ вече и надежда загубих - няма пари в таз работа .....
Не знам точно за УГО-то как стоят нещата, но не бих се учудила и него да го "купят" набързо. И без това не вярвам хотелската част да е много посещавана и печеливша, а заведение винаги могат да си наемат и в новите х****ни.

# 610
  • София
Според мен, Уго отдавна западна. Последния път, преди около 1,5 години, вътре беше празно, опушено и сервитьорката гледаше изключително лошо. Хотела не съм ползвал, но предполагам че ако не работи "на час" със сигурност си седи празен.

# 611
Това не е ли от двете страни на улицата, нещо не си го представям.  newsm78

# 612

Това не е ли от двете страни на улицата, нещо не си го представям.  newsm78

Не, не е от двете страни - това е квадрата срещу МакДоналдс две от страните са улица Филип Аврамов и бул. Александър Малинов, от другата страна е улицата, която върви между паркинга на Билла и пазарчето GM. и четвъртата страна е Кауфланд.

# 613
Ориентирах се, благодаря! Ами какво да кажа - поредното безумие.  #Crazy
Заслужава си съпротива с протести и подписки.

# 614
Няма да е лесно с протести, защото този ПУП отдавна е публикуван в Държавен вестник. Все пак не е лошо да опитаме и да започнем отсега, а не когато заградят парцела и вкарат багерите - тогава просто вече ще е напълно безсмислено.

Общи условия

Активация на акаунт