София МЛАДОСТ (20)

• 80 657
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
  • София-Младост
...

Фитбол-а и на мен ми допада  Peace Но си "имам" зала... в задния двор Wink

...

Къде има футбол из Младостите, че не разбрах?  Embarassed
Тя фитбол е писала, друго е това... Simple Smile Иначе за футбол ми похвалиха ДЮФК Национал, тренират на игрищата до метростанция Мусагеница.

# 586
  • София
http://www.livenews.bg/Promeni-v-dvijenieto-zaradi-stroeja-na-metroto--53387

Временната организация ще бъде в столичния квартал „Младост“

От 15 май до 31 декември 2013 г. се въвежда временна организация на движението по част от бул. „Ал. Малинов” в район „Младост”. Причината е строителството на първия етап от продължението на метрото от станция „Младост 1” до станция „Бизнес парк” в жк „Младост 4”.

Забранява се движението на превозни средства по лявото платно за движение между ул. „Филип Аврамов” и ул. „Проф. Ал. Тодоров – Балан”. Движението на превозни средства в двете посоки ще се извършва в дясното платно за движение в участъка.

Заради въведените промени в организацията на движение, ще бъдат променени маршрутите на автобусите по линии с номера 306 и 413.

В посока жк „Младост 2” автобусите по линия номер 306 ще се движат от ул. „Йерусалим” по бул. „Андрей Сахаров” в посока кръстовището на две нива над бул. „Андрей Ляпчев” и от там до крайната си спирка – двупосочно. Превозните средства ще спират на всички съществуващи спирки.

В посока Централна жп гара автобусите по линия номер 413 ще се движат от ул. „Атанас Москов” направо по ул. „Проф. Ал. Тодоров – Балан”, ул. „Св. Киприян”, по дяснята лента при кръстовището на две нива над бул. „Андрей Ляпчев” и оттам по бул. „Андрей Ляпчев” по маршрута си – двупосочно. Превозните средства ще спират на новоразкритите временни спирки „Естакадата ж.к. „Младост 2”.

# 587
  • София
...

Фитбол-а и на мен ми допада  Peace Но си "имам" зала... в задния двор Wink

...

Къде има футбол из Младостите, че не разбрах?  Embarassed
Тя фитбол е писала, друго е това... Simple Smile Иначе за футбол ми похвалиха ДЮФК Национал, тренират на игрищата до метростанция Мусагеница.

Ох, аз чела не дочела  Embarassed Мерси много   bouquet

# 588
  • с/у ОколоМръсТното
ФИТБОЛ  Grinning

# 589
  • София

Да, знам за фитбол, просто не прочетох "И"-то.

# 590
http://so-mladost.com/?m=8

Съобщение
Общинската администрация на Столична община - район “Младост”, кани управителите на Етажна собственост (домоуправителите) и всички заинтересовани лица, живущи в район „Младост” на среща със заместник - кмета на Столична община Ирина Савина.

Срещата ще се състои на 22.05.2013 г. / сряда / от 19.00 часа, в залата на читалище „Бъднина 1982”, „Младост -2” до блок 220.

Целта на срещата е да бъдат представени възможностите за кандидатстване по проект „Енергийно обновяване на българските домове”, финансиран от ОП „Регионално развитие“, по който Столична община е активен партньор. Ще бъдат разяснени ползите от обновяване на жилищните сгради, всички дейности, които се финансират по проекта, стъпките за кандидатстване, необходимите за целта документи, отделните етапи и срокове. Ще бъдат представени и преференциалните възможности, които Столична община ще осигури на желаещите да обновят жилищата си по проекта на МРРБ. .

В срещата ще вземат участие кметът на район „Младост” д-р Цвета Авджиева, представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, представител на проектния мениджър „Обновен дом за София” и районният координатор по проекта.

Срещата ще се състои на 22.05.2013 г. / сряда / от 19.00 часа,в залата на читалище „Бъднина 1982”, „Младост -2” до блок 220.

За информация, тел: 02/877 20 11

# 591
  • Русе/ София
Момичета, моя позната заминават за САЩ в началото на юни. Има магазинче за дрехи втора употреба, което се намира точно срещу св. Пантелеймон,  в Младост 2, в блока зад спирката на бл. 222, има книжарничка точно до него- "Вещиците" и мисля че бръснарница от другата му страна. Опитва се да разпродаде дрешките по 1-2 лева, има основно за момиченца от 1-10 години. Ако някой прояви интерес да вземе дрешки за игра, за градина...има доста запазени неща, жената ги избира. Не искам да звучи като реклама, просто правя услуга, а може и да  в полза за някого. Пишете на лични за да ви дам телефон и да си изберете каквото ви хареса. Магазинчето вече не работи, но дрешките са там  и до  26,05,13 дамата ще бъде на разположение при проявен интерес.

# 592
Здравейте,
Имам питане:Искам торта с Маккуин , но тези на Неделя не ми харесват, някакви предложения за сладкарница тук в Младост  1 или 1А която прави хубави торти?
Благодаря

# 593
  • София
Във всяко детско клубче дистрибутират торти на различни фирми. Отидете, разгледайте им каталозите и ако си поръчате, ще ви я доставят в клубчето. Не е задължително там да празнувате рождения ден.

# 594
  • София
В хипермаркетите също работят с определени фирми и могат да ви доставят напр. "Канея" работят с "Фантастико"; "Романтика"- с "ХИТ" и т.н.

# 595
http://ofertomat.bg/offers/view/1800.html

Тези на Лагуна са с безплатна доставка и имат с Маккуин. Четох добри отзиви, фигурките са пласмасови, а не захарни.

# 596
Благодаря ви за помощта,накрая реших да поръчам от "Домашната сладкарница",че ни е най- наблизо.

# 597
И сега младостчани да ви честитя първо празника на Писмото и Четмото ни, защото заради него и с него сме оцеляли.
Но както се сещате не може само добри новини, та да ви поздравя и още с бъдещия най-голям в галактиката супир-гига-мега-набабамухвърчилото и накоймупука МОЛ.
Новата Младостка придобивка ще стартира строежа си в началото на следващата година и ще заема апетитното централно място в квартала, как иначе току виж сме пропуснали такова грандиозно творение.
Новата ***** ще се издига на мястото на днешният магазин Деница, мястото на което обикновено разпъва шатра цирка и целият този квадрат включително паркинга зад Деница, пазарчето между Билла и Деница и естествено зелените площи ще бъдат погълати в името на поредния паметник на алчността, глупостта и лакомията.
Да ни е честито другари - таз година полупроводници - догодина цели!!!!

# 598
  • София
Ужаст  Sick

# 599
И сега младостчани да ви честитя първо празника на Писмото и Четмото ни, защото заради него и с него сме оцеляли.
Но както се сещате не може само добри новини, та да ви поздравя и още с бъдещия най-голям в галактиката супир-гига-мега-набабамухвърчилото и накоймупука МОЛ.
Новата Младостка придобивка ще стартира строежа си в началото на следващата година и ще заема апетитното централно място в квартала, как иначе току виж сме пропуснали такова грандиозно творение.
Новата ***** ще се издига на мястото на днешният магазин Деница, мястото на което обикновено разпъва шатра цирка и целият този квадрат включително паркинга зад Деница, пазарчето между Билла и Деница и естествено зелените площи ще бъдат погълати в името на поредния паметник на алчността, глупостта и лакомията.
Да ни е честито другари - таз година полупроводници - догодина цели!!!!

Ние не си ли го получихме МОЛ-а преди години(http://bulphoto.com/events/13336/) и не е особено успешен...

Общи условия

Активация на акаунт